LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aha aha aparura-ti !!!

La multi ani Arissa!

La multi ani tatalui tau Lauramar!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Catalina, Arissa, tatal Laurei!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani albinuta Catalina, mamica Arissa, si TL de la Tatal Laurei!

sanatate si tot ce va doriti!

Azi e si ziua mamei mele, sa-mi traiasca, sa fie sanatoasa, si intreaga la minte, si sa mai vrea sa o ajute pe netrebnica si nerecunoscatoarea ei fiica.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Azi e si ziua mamei mele, sa-mi traiasca, sa fie sanatoasa, si intreaga la minte, si sa mai vrea sa o ajute pe netrebnica si nerecunoscatoarea ei fiica.

La multi ani frumosi si sanatosi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, Catalina!
La multi ani, Arissa!
La multi ani, tatici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani Catalina!
La multi ani tatalui Laurei si mamei Adelei!

Multumesc mult pentru urari! Nu vreau sa va dezamagesc, dar nu am facut inca tort, ieri lipsindu-mi cheful iar azi nu fac nimic...ca doar e ziua mea. In schimb, am facut doua torturi in weekend, unul de www.flickr.com/photos/44393098@N07/4469706066/in/photostream/" target="_blank">ciocolata si unul cu www.flickr.com/photos/44393098@N07/4469706690/in/photostream:" target="_blank">crema de cafea si caramel

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

La multi ani si mamei tale, multa sanatate si numai bine!Bunicii(unii) sunt un dar pe pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Multumim de urari

Ii pupam si noi la randul nostru pe Arissa si tatal Laurei sa fie sanatosi si multa multa putere de munca sa-si creasca micutii.

Ma gandeam sa va arat si eu tortul dar cand am vazut TORTURILE Arissei , hmmm va arat alta data , ca al meu nu e asa ochios.
Catalina asarbatorit cu copii la gradi , acasa nu am nimic pregatit si stam singurele pe aci pe langa PC.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Arissa

Acum am reusit sa ma uit la toate torturile tale. Sunt superbe! Pentru mine o tortura...
Bravo mami!

Teo a dormit nitel, si in somn zambea si radea fericit. Cand s-a trezit mi-a zis "avem autobuze noi, si niste smarturi, tot noi, hai sa le vedem!!!"
Ce sa zic, si eu... "pai avem tot alea de le aveam si cand ne-am culcat"... mama ce a plans....
L-am mai linisitit ca sa vorbeasca clar cu Iepurasul, sa inteleaga ala ce trebuie sa-i aduca...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ani draga fotomodeala Catalina! Sa cresti mare si sa ai grija de bb2! Sa fii sanatoasa!

Arissa .... jos palaria! La Multi Ani! Nu ai un blog cu poze d-alea pas cu pas? Caci jur cu mana pe rosu ca la pensie ma apuc de torturi d-alea si mai ales de decoratiuni!

La Multi Ani tata de Lauramar si mama de Gaia sa fiti sanatosi, sa va ajutati ficele si sa va vedeti nepotii mari!

Tudor astazi la pranz cand a vazut ca i-am adus ciorba de loboda: "mamiii? stii ce cred eu? eu cred ca mie nu prea mi-e foame! asa ca nu mananc!" In timpul asta sora lui inghitea nemestecat!
Sunt asa diferiti! De el inca ma mai rog sa vina la masa iar Bianca de abia asteapta sa o pun in scaunel, ii dau niste jucarii si pompez mancare.

Sa aveti o seara placuta!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput