LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
ralualexandrei spune:
La multi ani David si Raisa!!!!!

Ane bine ca mi-ai lamurit dilema
Din pacate vad ca weekendul asta a fost al accidentatilor
si Edy are un deget bandajat caci sor-sa si cu Sebi(finul nostru)au inchis usa la dormitor peste degetutul lui,asa ca
tuturor accidentatilor.
Marta sarcina usoara si bebitza sanatoasa
Ioano mesajul a aparut
Gaia sfatul cu magneziu nu era pt mine dar cred ca-l urmez banuiesc ca e bun si pt astia cu nervii prastie ca mine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Rebiana27 spune:
La multi ani Raisa si David!
MARTA felicitari! Sarcina usoara!! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
tzuna spune:
Am citit si am citit... povestioare amuzante cu broscuta Georgescu, alte nazdravanii si BUM dau peste postarea MARTEI . E insarcinata iar in 6 saptamani... ce frumos.... felicitari draga Marta, sarcina usoara si bebe sanatos si frumos ca Victor!
LAURAMAR- imi pare rau ca Ariana si-a spart buza dar ii va trece. Eu sunt imuna de acum. Maria si-a spart buza de cel putin 8 ori. Nu am ce-i face. De cele mai multe ori si-a spart-o de fata cu mine cazand la 2-3 metri de mine sau de taica-su. E destul de rau ca sangele tasneste instantaneu,copilul vede, plange, noi sarim cu gheata, ea urla mai rau si tot asa. Ultima data si-a spart buza acum 3 zile in fata blocului si a plans atat ea cat si ceilalti 2 copii de varsta ei cand au vazut-o plina de sange.
ARISSA- distractie placuta la Piatra-Neamt. Nu stiu cum va fi vremea dar sper sa va fie bine. Noi nu venim ca am fi putut sa ne intalnim la o plimbare prin centru....Alta data.
Azi am fost si am facut cumparaturi pentru familia Neagu, familia cu multi copii. Noi nu ajungem la Piatra-Neamt dar voi trimite pachetele printr-un prieten. Nu am mai putut sa iau mare lucru adica nu m-am mai bagat la cadouri pentru copii si am luat numai alimente: 5 litri de ulei, orez, faina, paste, biscuiti, conserve , vopsea de oua si-i voi da bani baiatului care le duce sa cumpere de acolo oua si carne. Va multumesc inca o data tuturor care ati trimis bani de Craciun (ca o parte din bani au ramas de atunci) si ati facut posibila cumpararea acestor alimente/cadouri.
Kitty spune:

Catalina-Teodora 

Arissa!!! 
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi - poate ne mai citesc...
Pisicule ai grija de tine, cauta-te pe la metafizica ! 
Pup accidentatii!
laura_oana spune:
buna dimi
am lipsit motivat..Edy mai are tratament cu antibiotic pana azi inclusiv
( cred ca are aproaape 2 sapt de antibiotic)
si inca tuseste ...se rupe tusea dar daca nu stie sa o scuipe se joaca cu ea in gat toata ziua.asta e ...primul antibiotic l-a vomitat ..dar cred ca am scris de asta.
sunt varza...![]()
am schimbat si Pc-ul cu unul mai bun...nu am apucat sa citesc nici macar pe diagonala.
sunt cu casa intoarsa pe dos, curatenie, lucru...noroc ca e Edy la mama de ieri sa pot face si eu curat sa nu las casa vraiste de Paste.
Vineri plecam la tara la bunicii sotului ..am o stare de plecat ce sa mai..dar asta e alta poveste...
am o stare super naspa, ma dor toate, plus ca am "musafiri" insotiti de dureri crunte de burta si ovare.
probabil mi se trage de la curentul de la lucru.![]()
Urez si eu La Multi Ani !!! sarbatoritilor cu mic cu mare din ultima saptamana!
sper sa intelegeti ceva din ce am scris...
va pup si va doresc o zi frumoasa..aici se pare ca va fi frumos ca si ieri.
ralualexandrei spune:
La multi ani Catalina Teodora sa cresti mare mare ,sa fi sanatoasa si sa ai o viata fericita!!!!

Haideti albinutzelor zumzaiti,ploaia a fugit,a aparut soarele,uite va dau si 

poate asa va determin sa apareti.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
menuet spune:
Arissa
La multi ani cu sanatate, sarcina cat mai usoara!Astept poza cu tortul tau![]()

Cata
de mami Anaalina
Un pupic dulce de la "papa bun"
Mami Alina sa va traisca buburuza, sa fie santoasa si iti doresc o sarcina cat mai usoara si tie!Pup
lauramar spune:
CATALINA TEODORA
ARISSA
Sa fiti iubite si fericite
Si
TATALUI meu care astazi implineste frumoasa varsta de 60 de ani.
ioanaradu spune:
La multi ani Catalina!! sa cresti mare si sanatoasa!!!
La multi ani Arissa!!! (sa pui poza cu tortul tau
)
La multi ani tatului lui Lauramar!!! sa fiti sanatos domnu' bunic!
la asa cafea era imposibil sa nu aparem! 
super vremea de afara!
ieri matei a baut "sampon pt copii"
. a fost ziua unui coleg si le-a adus sampanie pt copii.
sa aveti o zi buna!
menuet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramar Si TATALUI meu care astazi implineste frumoasa varsta de 60 de ani.POZE |
Lauramar multa sanatate tatalui tau, ani linistiti si fericiti alaturi de intreaga familie!