LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 8
radcarmen spune:
La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor care au maiimplinit 3 anisori!
La multi ani mamici, tatici si bunici!
Sarcina usoara si bebe sanatos mamica2 Marta!
Sanatate bolnaviorilor!
roxanici spune:
si io la spartul targului....
La Multi Ani Catalina, Arissa!!!
nu prea mai apuc in timpul zilei sa citesc...ziua la serv, seara ma alearga/moftureste rares in parc...apoi program de culcat, spalat, imbaiat, povestit, etc....
Arr(t)is(t)o, cu ce imbraci torturile alea?
ane2200 spune:
Catalina Arissa
La multi ani tati de Lauramar!
La multi ani mami de Gaia!
Multa sanatate, sa va traisca si fetele si nepotii.
Mama, ce-am salivat iar la torturile alea . Ce nu-mi plac mie torturile cu blat, dar astea arata de mare arta.
Ma duc sa ma tratez cu un episod din Grey
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
gaia.nevia spune:
LA multi ani Noemi, Mihai, Vlad
Va multumesc pentru urari la adresa mamei mele, sunteti niste dragute!
Eu acum inot in cana de cafea, sa-mi linistesc sevrajul.
Mai are cineva dureri de cap daca nu bea cafeaua zilnica? Exista vreo cura? Ieri nu am baut (cafea, doamne cum suna, parca as fi de la AA) ca sa ma tin serios de tratamentul homeopat, s-au vazut rezultatele beton, dar s-a vazut si lipsa de cafea la cerebelul meu.
Daca oi avea un tratament mai de durata homeopat, ce ma fac? Cafeaua strica tot tratamentul.... si fara cafea... sunt o leguma!!!
(am mai "patit" - intamplator- sa nu beau, a3a zi eram la doctor... cica... bea draguta o cafea....)
si va doresc o zi frumoasa!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Mai are cineva dureri de cap daca nu bea cafeaua zilnica? Exista vreo cura? |
io!!! io!!! dar eu mai beau si ceai irish. asta pe la 14-15, ca sa nu mai beau a 3-a cafea.
deci buna dimineata.
LA multi ani Noemi, Mihai, Vlad
nu avem noutati. matei asteapta cu interes sa ne ducem la el si sa ii aduca iepurasul ceva. i-am luat o pijama si o camasuta si bineinteles ceva dulciuri.
eu i-as lua un iepuras adevarat ... , dar mama n-o sa fie prea incantata.
sa aveti o zi buna!
gabi78 spune:
La multi ani Noemi, Mihai si Vlad! Sa fiti sanatosi!
Io va dau un ceai pentru slabit.
Nu am solutii pentru lipsa de cafea. Nu merge cu d-aia decofeinizata? Sau un pahar de Cola/pepsi? Eu nefiind bautoare inraita, daca beau dimineata un pahar de pepsi sunt titirez toata ziua! Si daca il beau dupa ora 15 ... pot sa stau si pana dimineata treaza!
Sa aveti o zi frumoasa! (La noi sufla vantul si e spre innorat .... daca o tin pe Bianca prea mult afara iar se muciurleste, si de abia am adus-o pe calea cea buna!)
ane2200 spune:
Noemi, Vlad, Mihai, Denis
Si eu am dureri de cap daca nu beau cafea, dar la mine e problema doar la mansarda - daca beau cafea fara coefeina e acelasi efect ca la cafeaua normala. Trebuie sa stie neuronul meu ca i-am dat cafeaua. Cola, Pepsi nu beau decat foarte rar.
Doamna Kitty - ce-i cu mesajele astea telegrafice? Apreciez faptul ca ne spui buna dimineata la ora 7, dar mai zi doua vorbe si despre voi.
Gabi - m-a distrat tare Tudor cu reactia lui la ciorba. Raul la faze din astea spune, eu nu vreau, papa tu. Si asta cu un zambet tare strengaresc in coltul gurii.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
diana_jors spune:
gaia, vroiam si eu sa zic de ceai, pana mi-am adus aminte ca la tratamentele homeopate sunt interzise si alea. Eu m-am tinut de un tratament homeopat vara trecuta, 3 luni, a functionat cu brio (mi-a anulat o alergie destul de serioasa!), dar restrictii gramada (din exces de zel si din disperare eu am elimintat si orice aliment cu gust/miros puternic - inclusiv ceapa, usturoi, ardei iute, condimente etc); eu aveam voie totusi ceai de macese si de fructe de padure (nu stiu de ce tocmai astea). Asa ca mai bine intrebi medicul homeopat care ti-a dat tratamentul ce ai voie exact din ceaiuri.
Ah, ar mai fi www.plantesiceaiuri.ro/116-cafea-bio-din-cicoare-120gr-.html" target="_blank">"cafeaua" aia din cicoare, de intrebat daca ai voie Durerea de cap de la lipsa cafelei mie imi sugereaza ca ai avea oaresce probleme cu tensiunea, incearca sa o reglezi cu altceva (de exemplu putin sport ). Spor si bafta!
Ah, nu merge Cola/Pepsi, ca problema e cofeina, nu ideea de cafea
sarbatoritilor de ieri si de azi
Incerc sa mai intru, desi sunt cam ocupata zilele astea...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
arissa spune:
Neata!
La multi ani Noemi, Vlad si Mihai!
Si eu sunt cu dureri de cap daca nu beau cafea. Am baut chiar si acum, in timpul sarcinii, insa doar una pe zi, ceea ce pentru mine e un progres pentru ca ajunsesem la 3-4 pe zi inainte de sarcina. Sper din suflet sa nu-i fac rau lui bebe, dar daca nu beau deloc spre pranz apar dureri de cap si devin nefunctionala.
Multumesc de aprecieri pentru tortulete; mai fetelor, nu-s eu asa grozava, sunt in faza de imitatie oricum, aleg cate un model care imi place si incerc sa-l reproduc. Nu mi-a trecut prin cap sa fac blog cu retete pas cu pas ca ma simt mic copil fata de fetele de laa care "imprumut" retete si modele. Imi place insa si am rabdare. Roxana, pasta aceea cu care le acopar e pasta de zahar (450 gzahar pudra, 50g miere, 5 g gelatina si 30 ml apa).
Fiica-mea ne spusese ca i-ar place pentru bebe numele Alexandra(ne place si noua). Ieri s-a sucit, ii place Bianca acum. Asta dupa prietenele ei de la gradi. Ma gandisem si eu la numele asta, e foarte fain, doar ca barbata-miu nu-l prea apreciaza. Greu cu numele. La Maya alesesem numele cu 2 ani inainte, dar nu m-am asteptat sa devin mama de 2.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+