LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
menuet spune:
Fetelor cu cunostinte juridice si nu numai ajutati-ma va rog.Care sunt conditiile pentru a intra in somaj.Cum se face asta???
E nebunie la serviciu, scandaluri, puse sa facem lucruri care cf legii ne baga la mititica, ma bate gandul sa demisionez...nu mai pot nu mai pot,,,ne e frica sa raspundem si la telefon,,,sefa noastra de compartiment a plecat fara sa ne spuna o vorba, pe 8 se vrea o sedinta de consiliu pe care noi trebuie sa o convocam dar nu ne-a lasat materialele..e o nebunie..Si pentru ce? Pentru 6oo ron!!!!!!
ane2200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menuet Fetelor cu cunostinte juridice si nu numai ajutati-ma va rog.Care sunt conditiile pentru a intra in somaj.Cum se face asta??? E nebunie la serviciu, scandaluri, puse sa facem lucruri care cf legii ne baga la mititica, ma bate gandul sa demisionez...nu mai pot nu mai pot,,,ne e frica sa raspundem si la telefon,,,sefa noastra de compartiment a plecat fara sa ne spuna o vorba, pe 8 se vrea o sedinta de consiliu pe care noi trebuie sa o convocam dar nu ne-a lasat materialele..e o nebunie..Si pentru ce? Pentru 6oo ron!!!!!! Varsta Veveritza |
Daca iti dai demisia, nu beneficiezi de somaj. Pentru a beneficia de somaj trebuie sa restructureze angajatorul postul si dupa aia sa depui o cerere la AJOFM.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
pisikuta spune:
la multi ani catalina, noemi si mihai! sa cresteti mari, frumosi si cu noroc!
menuet: ia ti niste medicale. unul dupa altul. pana apare alta solutie mai buna, sau macar o solutie.
sint prinsa. va pup, o zi faina!
menuet spune:
Pisik de ar fi asa de simplu...institutia are contract cu un cabinet care este de coloratura sefului si nu prea putem sa ne invartim decat daca chiar avem motiv....plus ca am avut colegi care au luat CM si au fost vazuti in oras si s-a considerat ca au mintit ...deci nu stiu..nu stiu..sunt..oofff..am multe pe suflet..as spune dar totodata nu imi gasesc cuvintele..
Vin sarbatorile si noi trebuie sa le facem cu mizeria asta de bani.Singurul lucru care ma mai tine la serviciu sunt ratele..adik cu salariu achit o rata si nici vorba sa imi mai ramana si de o inghetata ..cum vine vorba..
Ma rog sa ma tina Doamne Doamne sanatoasa sa ma pot bucura de veveritza caci ea este singura care ma face sa "uit"!
Multumesc pentru sustinere
ioanaradu spune:
rozi inspira, expira ... si incearca sa te calmezi.
stiu ca e greu dar dc te nervozezi nu rezolvi nimic.
lasa ca rasare soarele si la constanta!
tzuna spune:
buna!
Menuet- asa este, daca iti dai demisia nu beneficiezi de somaj. Dar sfatul cu concediu medical ar tine. Daca nu poti pentru tine ia pentru copil ca sigur fetita are alt medic de familie, te duci explici situatia si cine stie.... Eu daca eram la stat sigur imi mai luam medicale... asa sunt angajat model, si cand am fost cu Maria in spital m-am dus la lucru imediat dupa externare caci sunt platita in functie de cat lucrez si dc stau in CM iau salariul minim adica fff putin.
Gabi cand citesc despre Tudor si Bianca asa imi doresc sa fie la fel si la noi. Daca Maria nu a mancat si ne-a facut atatea probleme sa vad si eu la al doilea copil cum e sa-l pui la masa si el sa manance fara sa te chinui prea mult.
ARRISA- am vazut si eu frumusete de torturi ce ai facut tu acolo.Daca nu e secret de stat ne dai toate detaliile? Te rugam.....
Eu sunt asa cam intaorsa pe dos caci o cunostinta care are un baietel de 6 luni e internata cu copilul la Budimex de 5 zile si cel mic e tot rau. Si saraca e distrusa. Teoretic copilul ar avea pneumonie, i-au facut antibiotic, a facut si diaree, tuseste rau.... In spital e fff rau, nu i-au gasit nici o rezerva, prin salon se perinda tot felul de ciudati, e cazata cu 2 femei de etnie roma care au f multi vizitatori... e rau ce sa mai....
Eu sunt super incantata ca nu am dus-o pe Maria la gradi saptamana asta. Copiii sunt f bolnavi si culmea e ca vin totusi la gradinita. Azi erau 10 dar tuseau pe rupte si cei care sunt acasa cica tot bolnavi sunt. Daca Maria a fost ultima data la gradi vineri si nu a patit nimic sunt slabe sanse sa mai ia ceva,nu? Ca au trecut 5 zile deja.
Maine vopsim oua. Le vopsesc eu cu rosu si Mariei i-am luat o vopsea acrilica aurie speciala ca sa facem modele, vom incerca si carioci, si tempera.... vedem ce iese.
Daca nu mai intru din lipsa de timp va urez tuturor SARBATORI FERICITE!, multa sanatate, bucurii si voie buna.
Kitty spune:
Poi sa stau eu sa fiu criticata ca sunt telegrafica in esprimari? Iaca vin dupa ce am domestuit baia si m-am stropsit la capcauni si cupii sa va bag o poveste.
Rozi linisteste-te si incearca sa nu pui la suflet, de multe ori suntem nevoiti sa strangem din dinti si sa mergem mai departe. Sa speram ca e doar un moment si ca o sa fie bine.
In privinta cafelei asa sunt si eu, daca nu beau dimineata ma doare capul toata ziua. Interesant ca nu-mi place cafeaua, beau un fel de cafea cu lapte dulce, dar nu pot fara ea. Am tensiunea foarte mica, cred ca asta e explicatia.
Tzuna si ai mei sunt foarte diferiti, daca as lua-o de la capat n-as mai lasa asa diferenta mare de varsta intre ei...asa ca spor la bebedoi...sa fie mancacios dar la fel de dragutel ca Maria!
Sanatate baietelului bolnavior.
Noi suntem bine, nedormiciosi ca de obicei, cu noua ora o apuca pe Giulia miezul noptii DE FIECARE DATA. Raul face un curs intensiv de inot (de fapt inoata binisor, dar vreau sa invete f corect si mai multe stiluri) asa ca suntem toata ziua pe drum...ca inotul e pe langa baschet...si toate celelalte.
Kitty spune:
IARINA
Buna dimineata, dau eu cafeaua de dimineata pentru ca sa nu ne doara capul!
Eu am nevoie, ca am dormit cam rau... a venit peste noi Giulia cu 4 mingi de tenis pe care le manipula destul de greu, le tot scapa pe parchet cand le aducea - nush ce-or fi crezut vecinii azinoapte.
ralualexandrei spune:
La multi ani Iarina sa fi sanatoasa si sa-i aduci mamicii tale numai bucurii!!!
Iunia poate mai dai si tu un semn de viata ca tare mi-e dor de tine.Sa-ti traisca fata!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
buna dimineata!
La multi ani Iarina!
azi e greva la RATB. sa va zic ce e in oras??? NE-BU-NI-E!!!
deci fetele din bucuresti, dc nu aveti treaba si puteti evita, stati acasa!!!
sa aveti o zi buna!