BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Tanaion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
foarte tare sotul tau! al meu incepe sa danseze cu el si da pe taraf foarte tare dar de cele mai multe ori incepe sa planga. incepe sai vorbeasca :"da ce ma tati ce are mami si eu nam? la mn dc nu stai?" dar nu primeste raspuns doar urlete... Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Ce haios e si al tau
Tanaion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g sunt taaare in urma cu cititul. mi s-a stricat si mouse-ul, iar acum ma chinui cu unu caruia nu prea ii merge scroll=ul..in fine... noi am facut miecuri vaccinul de 2 luni. infanrix. tareee a mai plans mititelul....apoi, colac peste pupaza, au venit si niste colici rele de tot......si-a cam dat peste cap programul de dormit 6-7 ore/noapte, dar nu ma plang totusi...pediatra ne-a spus sa ii dam nurofen pt copii preventiv dupa vaccin, dar dupa ce am vazut ca e interzis pentru cei sub 3 luni/6 kg (al meu are 5.100), am renuntat la idee. nu a facut febra pana la urma si nici o alta reactie. colicile ne cam dau de furca...si eu ma simt taare vinovata ca am cam pacatuit la capitolul mancare. sunt racita cobza...saptamana trecuta a fost sotul, apoi soacra-mea, acum m-a luat pe mine. si stau si ma intreb ca proasta: cand imi dau seama daca si asta mic e racit?! adica....mucos a fost cam de la bun inceput, de stranutat la fel...un pic de tuse...parca e mai fornait totusi de 2 zile si cam somnoros...sa stau pana luni sa o sun pe pediatra, sau nu?! mama lui STEFAN |
Febra inteleg ca nu are. Tuseste? Mananca bine?
xela_07 spune:
ratusca_mica - e scumpic Andrei, mai ales in ultima unde doarme el pe burtica asa intins
tana - mortal sotul tau . bine macar ca te-a laudat. cateodata cred ca li se pare normal sa stai acasa sa ai grija de copii, mancare, curat si ce mare smecherie ..., le mai trebuie din cand in cand un dus mai rece sa coboare cu picioarele pe pamant
al3csa - spor la cumparaturi, sper sa gasiti ceva la ce scoruri au astia pe la targuri
ana_g - poti sa-i dai lui bebe oscilococilum preventiv daca sunteti persoane racite in preajma lui
mamidepuiuti - stia Alex ca era de chef, lumea petrecea ca incepea weekendul mai Cornelia. of nu mai rezisti ca alta data ...
nici eu nu stiu cum pot fetele astea sa tina cura ca mie mi se pare ca m-as stresa rau daca m-as abtine de la mancare si stres in plus imi trebuie mie acum ? si eu am slabit dupa ce nu am mai alaptat la Andreea, probabil de aia ma culc pe o ureche si bag dulce grupa mare, cica ma relaxeaza
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
nu am observat nici o schimbare de la ciorba mea de fasole de ieri, ca urmare azi am mai mancat o portie. pare ca a fost chiar mai linistit piciul
noi am fost dimineata la Kiabi si am mai cumparat cate ceva de imbracat ptr Andreea si ceva ptr botez ptr Cristi (blugi+camasa+hanorac).e haios rau. sotul cica e cam sport totusi, dar unde sufletul meu sa gasesc eu ce vrea el si fara sa dau o caruta de bani si cu 2 copii dupa noi . oricum asta e, nu mai am de gand sa umblu prin magazine cu cel mic dupa mine si cum cu el nu pot sa-l las ca suge non stop ... soarta .
mamidepuiuti spune:
xela ai dreptate... da' ce sa fac? ca el m-a cam invatat cu narav in ultima perioada?
btw...de ce cumperi tu hainutele lui cristian? nu nasa le ia?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
am luat asa: pt Andreea: rochie, cardigan, 5 tricouri cu maneca scurta, 1 tricou cu maneca lunga,set 3 dresuri, set 7 chilotei, pantofiori, geanta si palarie( n-am scapat de ea)+ pt Cristi camasa, blugi si hanorac - total 260 ron. mi se pare super decent si calitatea e f ok
ma bag sa sortez poze si sa le uploadez sa mi le scot la auchan
xela_07 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti xela ai dreptate... da' ce sa fac? ca el m-a cam invatat cu narav in ultima perioada? btw...de ce cumperi tu hainutele lui cristian? nu nasa le ia? cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
pai nasa il imbraca dupa ce ii face baie preotul, pana ii face baie sta cu ce il imbrac eu. am zis sa arate si el prezentabil ca poate se mai boteaza si vreo fetita cu noi ... mai stii
Ruxita spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata feteleee Azi ma duc sa-mi cumpar carut .. Ma duc la Romexpo .. E Kidex .. care mai merge?? de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
eu mi-am luat carut de pe Internet, am comandat vineri si marti mi l-au adus la usa (daca il comandam luni, mi-l aduceau tot marti)- 350 lei, sunt f. multumita de cat de inspirata am fost - in comert nici nu am gasit asa ieftine si taticu atata s-a codit sa ne ia carut ca m-am enervat si am comandat primul carut de pe Internet care l-am vazut si culmea s-a nimerit unul bun. (se vede carutul in cateva poze)
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
f tare sotul tau .. Eu am mare incredere sa-l las cu Yannis .. chiar stie si se descurca fff bine .. L-am lasat de multe ori .. In special noapte e tura lui de stat .. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
of, eu nu prea am incredere - nici in sot, nici in copilul mai mare (care face toamna 15), stau amandoi pe laptopuri (suntem dotati la capitolul tehnica, avem de basca cate un calc) si cu o maina sau un picior imping caruciorul cu ala micu care scanceste sau plange, imi vine sa-i iau la palme...
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
cris.dogarel spune:
salutare, fete
cu stanga, cu okii in gura...ca am revenit la program bezmetic. adik nu rau, dar nu am mai tinut toate pauzele k lumea intre supturi, k nu ppot sa stau sa urle, desi nu e de san, k urla si la el cateodata..
e bine ca tati e ink la datorie noaptea si dupa 4 p.m.. adik eu dau san, apoi el sta si o leagana, adoarme, asculta urlatul. eu, chiar daca nu dorm, macar stau in pat/ fac treaba mai cu spor/neintrerupta..
ALEXUTZA, cu intarziere pt mami a ta, pt ginerele meu papacios si frumos de 2 luni
OFF, revin, k maraim kam tare...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra