BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 16
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 asa arata laptele meu de pasare............... http://good-times.webshots.com/photo/2884604330105915686gBiniU Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
nu pare groasa crema, nu? io-l faceam asa ca piftia...
dumnezeule imi ploua in gura....ce bine arata
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
f tare sotul tau .. Eu am mare incredere sa-l las cu Yannis .. chiar stie si se descurca fff bine .. L-am lasat de multe ori .. In special noapte e tura lui de stat .. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
e tanar si entuziasmat...astia mai copti sunt preocupati de job...mai obo...etc...si jiji mare...e praf...ce-i drept imi recunoaste meritele....dar nu ma prea incanta..si eu am nevoie sa stea cu jiji...uite...vreau si io sa ma fac frumu de paste..de, asa tre sa arate gazelele....si....nu vad sanse
poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui ana_g sunt taaare in urma cu cititul. mi s-a stricat si mouse-ul, iar acum ma chinui cu unu caruia nu prea ii merge scroll=ul..in fine... noi am facut miecuri vaccinul de 2 luni. infanrix. tareee a mai plans mititelul....apoi, colac peste pupaza, au venit si niste colici rele de tot......si-a cam dat peste cap programul de dormit 6-7 ore/noapte, dar nu ma plang totusi...pediatra ne-a spus sa ii dam nurofen pt copii preventiv dupa vaccin, dar dupa ce am vazut ca e interzis pentru cei sub 3 luni/6 kg (al meu are 5.100), am renuntat la idee. nu a facut febra pana la urma si nici o alta reactie. colicile ne cam dau de furca...si eu ma simt taare vinovata ca am cam pacatuit la capitolul mancare. sunt racita cobza...saptamana trecuta a fost sotul, apoi soacra-mea, acum m-a luat pe mine. si stau si ma intreb ca proasta: cand imi dau seama daca si asta mic e racit?! adica....mucos a fost cam de la bun inceput, de stranutat la fel...un pic de tuse...parca e mai fornait totusi de 2 zile si cam somnoros...sa stau pana luni sa o sun pe pediatra, sau nu?! mama lui STEFAN |
si eu l-am fc miercuri , tot infanrix, n-a plans decat la imbracat. ma felicit k nu i-asm dat nik....preventiv....n-a fx febra..n-a av nik decat o criza seara cred ca-l durea locul si i-a trecut k compresa rece. io voi evita orice medicament recomandat fara o baza justificata prin anslize etc,...
poze
mamidepuiuti spune:
la ora asta nu mai spun "neatza" ...trec la ziua buna!
de dimineata tot incerc sa recuperez,dar n-am apucat sa scriu nimic...
cand unul cand altul vrea cate ceva,iar eu am apucat sa si ceva mancarica...dar mai am treaba cu mancarica...
fiimiu asta mic a auzit ca l-am laudat si s-a suparat pe mine,cred...se trezeste noapteaaaaaaaaaaaaa azi noapte am stat treaza de la 1.15 la 4... ...is rupta de somn...traiasca
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
[/url]" target="_blank">asa creste Alex
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si eu l-am fc miercuri , tot infanrix, n-a plans decat la imbracat. ma felicit k nu i-asm dat nik....preventiv....n-a fx febra..n-a av nik decat o criza seara cred ca-l durea locul si i-a trecut k compresa rece. io voi evita orice medicament recomandat fara o baza justificata prin anslize etc,... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
nici eu nu i-am dat nimic. am cumparat nurofenul, am citit prospectul si am renuntat la ideea de a-i da. si eu sunt contra medicamentelor in general, mai ales date asaaa...de kiki.
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
ma-mpushc!de ce puii mei nu-mi iese?
fetele tehnicute...
vreau sa-mi pun si eu la semnatura si iese o tampenie,desi cand dau pe vizualizare apare ce vreau eu...nu ma duce mintea...
mamidepuiuti spune:
asa...din aduceri aminte si scris cu stg :
cum reusiti sa faceti cura de slabire si sa alaptati? mie nu-mi ies amandoua.... am o foame in mine de nu pot povesti! ma mir ca nu ma ingras...sincer,am greutatea dinainte de sarcina,dar ce fain ar fi sa mai scap de vreo 7 kg...
mi-am amintit cum de-am slabit cu cel mare asa bine: pe vremea aia fumam ca o turcoaica... si am slabit DUPA ce nu am mai alaptat...
Tanaion spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
e tanar si entuziasmat...astia mai copti sunt preocupati de job...mai obo...etc...si jiji mare...e praf...ce-i drept imi recunoaste meritele....dar nu ma prea incanta..si eu am nevoie sa stea cu jiji...uite...vreau si io sa ma fac frumu de paste..de, asa tre sa arate gazelele....si....nu vad sanse Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
Asa e. Si al meu la primul copil era mai implicat, se trezea si noaptea cand avea colici, acum nici nu stie daca doarme sau nu copilul noaptea
Acum hai sa-l si laud. In w/d se ocupa de cel mare si mai am si eu timp de stat cu voi.
Tanaion spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti asa...din aduceri aminte si scris cu stg : cum reusiti sa faceti cura de slabire si sa alaptati? mie nu-mi ies amandoua.... am o foame in mine de nu pot povesti! ma mir ca nu ma ingras...sincer,am greutatea dinainte de sarcina,dar ce fain ar fi sa mai scap de vreo 7 kg... mi-am amintit cum de-am slabit cu cel mare asa bine: pe vremea aia fumam ca o turcoaica... si am slabit DUPA ce nu am mai alaptat... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze Si eu sunt la fel as manca tot timpul. Macar tu ai ajuns la greutatea dinaintea sarcinii, eu cu cat am iesit din maternitate, atat am si acum, adica 3 in plus si o burta... Si la Toma am reusit sa slabesc abia dupa ce nu am mai alaptat. |
Tanaion spune:
Fetelor va rog recomandati-mi si mie o burtiera buna care a dat rezultate. Stiu ca s-a tot discutat despre asta, dar eu tot nu am retinut de care sa-mi cumpar.