BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
pai nasa il imbraca dupa ce ii face baie preotul, pana ii face baie sta cu ce il imbrac eu. am zis sa arate si el prezentabil ca poate se mai boteaza si vreo fetita cu noi ... mai stii Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
la noi e mai simplu ,inseamna...il imbraca nasa de la inceput...
da' ce o sa ne besteleasca Alex pe amandoua[mama si nasa]cand o sa fie mare si va realiza ce am facut!...ne-am luat cu una cu alta si la restaurant am realizat ca fracul lui Alex a ramas acasa,pe umeras......copilul era doar in camasa + vestuta...sa-mi mai rascumpar din pacte,l-am imbracat corespunzator zilele trecute si i-am facut poze iar...mama loca...nush daca sa sau sa
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 am luat asa: pt Andreea: rochie, cardigan, 5 tricouri cu maneca scurta, 1 tricou cu maneca lunga,set 3 dresuri, set 7 chilotei, pantofiori, geanta si palarie( n-am scapat de ea)+ pt Cristi camasa, blugi si hanorac - total 260 ron. mi se pare super decent si calitatea e f ok ma bag sa sortez poze si sa le uploadez sa mi le scot la auchan Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
super decent pretul .
abia astept sa o vad pe andreea cu palarie...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel salutare, fete cu stanga, cu okii in gura...ca am revenit la program bezmetic. adik nu rau, dar nu am mai tinut toate pauzele k lumea intre supturi, k nu ppot sa stau sa urle, desi nu e de san, k urla si la el cateodata.. e bine ca tati e ink la datorie noaptea si dupa 4 p.m.. adik eu dau san, apoi el sta si o leagana, adoarme, asculta urlatul. eu, chiar daca nu dorm, macar stau in pat/ fac treaba mai cu spor/neintrerupta.. ALEXUTZA, cu intarziere pt mami a ta, pt ginerele meu papacios si frumos de 2 luni OFF, revin, k maraim kam tare... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
biata de tine...
nu degeaba ai inventat tu rabdacolul,da' nu cred ca te-ai asteptat sa folosesti cantitati industriale...
mamidepuiuti spune:
tana,ai inceput discutia despre soti......nu pot zice,apreciaza si al meu ce fac,dar se vaita intr-o zi de mama focului cat e el de obosit,cate are pe cap...... mamaaaaaaaaaaa ce m-am enervat instantaneu...el e obosit? atunci eu ce sa zic? poate oi fi in statiune si nu-mi dau seama...
recunosc ca atunci cand e cu noi se implica tare mult ,dar asta e raaaaaaaaaaaaaaaaaar...
fruntea sus,mai femeie si nu te mai vaita atata,ca te descurci binisor pana acum...[eu cu mine vorbesc,nu va speriati ]
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu cred ca sunt cea mai fericita dintre voi .. Yannis nu plange decat cand ii este foame si atat cand il supara burta se screme .. cand sughite se uita la mine cu niste ochi de imi vine sa-l mananc .. nu plange .. Noaptea doarme toata noapte de cand l-am adus acasa ... adoarme singur . nu ii place leganat .. in brate sta numai ca sa se uite la noi .. si asta f rar .. Chiar am un bebe ffff cuminte de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
bravo,pisoias!sa ramai la fel de cuminte!
decenuela spune:
citat din mesajul lui xela_07 nu am observat nici o schimbare de la ciorba mea de fasole de ieri, ca urmare azi am mai mancat o portie. pare ca a fost chiar mai linistit piciul noi am fost dimineata la Kiabi si am mai cumparat cate ceva de imbracat ptr Andreea si ceva ptr botez ptr Cristi (blugi+camasa+hanorac).e haios rau. sotul cica e cam sport totusi, dar unde sufletul meu sa gasesc eu ce vrea el si fara sa dau o caruta de bani si cu 2 copii dupa noi . oricum asta e, nu mai am de gand sa umblu prin magazine cu cel mic dupa mine si cum cu el nu pot sa-l las ca suge non stop ... soarta . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
am vz in mall vitan..e un mag cu articxole pt botez. era si un costumas alb..cu papion..parca era de mine...f fain...insa cred ca, costa o avere si il imbraci doar atunci...io p[arca n-as da banii...si eu tot ca tine ii voi lua...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
myky791 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti tana,ai inceput discutia despre soti......nu pot zice,apreciaza si al meu ce fac,dar se vaita intr-o zi de mama focului cat e el de obosit,cate are pe cap...... mamaaaaaaaaaaa ce m-am enervat instantaneu...el e obosit? atunci eu ce sa zic? poate oi fi in statiune si nu-mi dau seama... recunosc ca atunci cand e cu noi se implica tare mult ,dar asta e raaaaaaaaaaaaaaaaaar... fruntea sus,mai femeie si nu te mai vaita atata,ca te descurci binisor pana acum...[eu cu mine vorbesc,nu va speriati ] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
ai dreptate femeie! asa ar trebui sa gandim toate. esti haioasa!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris.dogarel spune:
am revenit, dar fara memorie la ce am citit, ca folosesc neuronu' din dotare ca sa imi repete intr-una ca "totul va fi bine, se face ea mare"
maine avem party-ul Anei, in mall. cu totul, de cand plecam de acasa, vor fi cam 5 ore. prima data cand plec atat cu ea..o sa iau wrapul, port-bebe, caruciou' si scoica. si vine si mamaia, ca sa fac si eu macar primirea musafirilor si o poza cu Ana.
vad ca sheruim retzete.xela, multzam de ideea cu fasolea. facut, fara ciolan. papat si eu 6 linguri. mai rau nu are cum sa urle, nu?
si am facut o adaptare la vita aia asiatica. de fapt, alta marie, doar taiate fashiile de carne de curcan ca vita si apoi pus usturoi,morcov, dovlecel si ardei fashii+sos soia.le-am facut la wok, sa-mi para si mai din china.
de laptele de pasare, no comment.. virtual a fost ff bun.
decenuela, pai cum adica icre si mancat bunatatzi si tot slabesti? mor de invidie. icrele sunt in ziua de...oo?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
myky791 spune:
xela teai incadrat cu banutii super! ai luat cate ceva de banuti astia. miai dat idei si eu trebuie sai iau ceva puiului de botez, nasa il imbraca de la biserica.
DECI, AZI MIA DAT MAXIMUL, PICIUL MEU. a stat numai in brate, cum il las jos urla de zici ca cei,se face covrig de la nenorocitii astia de colici ca altfel nu pot sa le zic. greu............de azi dim a dormit numai jum de ora pe pat in rest numai atipeli in brate
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mamidepuiuti spune:
distractie placuta ,cris d.!
ana
sa cresti mare,sanatoasa ,ca frumoasa esti !
sa aduci multa bucurie parintilor!
o sa vezi ce cumintica va fi ema maine!