Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
Didi81 spune:
Eu am calcat pe brazda ieri si am baut pepsi. Maaare greseala - nu am dormit DELOC toata noaptea si nici acum nu asi putea sa dorm daca asi avea prilejul, adica inca nu i-a trecut efectul cofeinei . Bine inteles ca sunt un zombie.
Stiti vre-un remediu mai naturist asa impotriva insomniei?!? mie mi se mai intampla si fara cofeina sa nu dorm...
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
AnnaBaby spune:
Eu de dimineata sunt plina de nervi, asa ca de ziua mea! Dupa ce ca am avut ceva insomnii asta noapte si vreo cateva ore m-am chinuit sa dorm, in conditiile in care in mod miraculos ioana a dormit bine,cand in sfarsit mi-a venit somnul s-a trezit ea si gata a fost...Apoi i-am dat sa manance si apoi i-am dat medicamentele, am dat-o jos din scaunul de masa, a inceput sa tuseasca si a vomat tot M-am saturat, cel mai nasol lucru cand e racita e faza asta cu voma. De mancat a mai mancat ea putin dupa aceea, dar medicamentele nu pot sa i le mai dau, ca nu stiu daca o fi scos tot sau nu....ma impusc.
Si coplac peste pupaza fac 30 de ani, am schimbat prefixul si imi vine sa ma duc in lume......
Nu ma bagati in seama, nu sunt tocmai in apele mele....
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Didi81 spune:
Anna, la multi ani!
Se pare ca ne luam de mana cu insomniile. Imi pare tare rau de starile Ioanei . Nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca noi n-am patit asa...
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
ioana spune:
Sunt maestra in insomnii. Am experimentat o gama larga: insomnii de sarcina, de copil bolnav, insomnii de stres la servici, insomnii de doctorat, de plecat undeva dimineata devreme etc.
Cand nu alaptam, luam seara inainte de culcare, Sedocalm. Sunt niste pastile facute din plante, la mine (mai) au efect. Dupa Pasti mi-am propus sa o intarc pe Ilinca si sa-mi refac stoul de Sedocalm, ca sunt varza din cauza nesomnului.
Anna, La Multi Ani! Asa o zi am avut si eu cand am implinit 30 de ani!
Numai bine tuturor,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Anna La muuuulti ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire, sa-ti dea puterea de a merge mereu inainte, sa-ti dea oameni adevarati alaturi si un drum lin! Sa ai un nou inceput, acum cu schimbarea prefixului, alaturi de motata ta dulce! Eu iti doresc o zi frumoasa, cu toate neplacerile, care vin si pleaca, este ziua ta! Profita de ea!
Fetele dragutele, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
Va doresc o saptamana frumoasa, o saptamana in care sa ne intoarcem putin si spre credinta! E Saptamana Mare!
Va pup, merg sa termin cafeaua si apoi, la scoala cu mine!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Kimmy spune:
Neatza fetele !
Va multumesc din inima pentru urari de ziua mea.Ca de obicei,sunteti minunate!Nu este zi sa nu ma gandesc la voi,si-i multumesc lui DD ca v-am gasit!
Noi bine,ca de obicei ,Timi e o cuminte,papa bine,e prietenoasa,desteapta,cu frustrari normale pentru varsta ei.
Imi fac si eu deja griji,pentru ca urmeaza o perioada grea pentru noi,in curand incep munca,inca nu ne-am hotarat la ce gradi o dam,vrem ceva frumos,dar ne costa un salar jumate de-al meu pe luna.Of de as gasi ceva loc de munca mai bine platit
Fug ca s-a trezit.In sfarsit
PUP
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
anaco spune:
Sa fie un inceput de saptamana minunat!
AnnaBaby LA MULTI ANI! sa fii fericita si iubita! Stiu ca e greu cu Ioana bolnavioara, dar vei recupera dupa ce va fi bine si sanatoasa!
30 de ani e chiar o varsta frumoasa... eu am prins schimbarea cand eram cu samburelul in burtica si cred ca a fost un mare pas, n-am simtit ca imbatranesc ci ca intineresc! Asa si trebuie sa fie!
Sun Cat de frumos ai scris, si cata rabdare sa faci asa un remember pentru noi. Mi-am dat seama ca de atata timp sunt cu voi, dar am scris asa de putin!
Mara a mers din nou la gradinita saptamana trecuta si iar s-a pricopsit cu o raceala, de data asta mai serioasa, cu tuse si tot tacamul. Insa nu atat de grav incat sa ajung la medicamente, eu de obicei nici febra pana in 38,3 nu i-o tratez...asa ca suntem la program de miau miau , ingrijire cu mare atentie si dragoste mare!
Partea mai vesela de saptamana trecuta e ca a inceput sa se acomodeze la gradinita... Parca nici nu indraznesc sa cred asta! Parca a fost un vis ca in ultimele zile a intrat singura in clasa la copii, fara mult plans, doar asa o scanceala, iar la plecare dupa-amiaza nu se mai dadea dusa! Fugea inapoi pe scari spre copii, nici nu reuseam sa o imbrac! Sper sa mergem spre bine, dar uite ca acum trebuie sa stam din nou putin acasa cu raceala.
De cateva zile Mara a descoperit cutia de sah a lui tati si spre disperarea lui vrea sa se joace cu piesele pe tabla! (si el care credea ca abia pe la 4 ani vor incepe lectiile!!!) deja i-a arata si stie toate piesele!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu ma tot chinui sa scriu si tot nu reusesc, e belea serios.
Sorelix ce sa zic stii tu hat off , mie imi place mult sa citesc la odisee, eu cred ca tre sa raman toate iar gravide sa revina atmonsfera. Ce ziceti care se inscrie?
Mina ca am vazut ca intrebai de ton, in caz ca te intereseaza la noi se mai face asa: ceapa, fasole de aia maronie fiarta la noi este la conserva si ton cu ulei, suc de lamaie si condimente iese super sau se mai face ton cu porumb de ala de la conserva, green giant e la noi si maioneza suc de lamaie si condimente, asta al doilea poti sa il pui si in sandvis intre felii de paine cu niste castravete.
Vicky felicitari la printesa pt progrese.
Anna La Multi Ani sa fii cat mai fericita , imi pare rau pt pisicutza bolnavioara, tot ce pot sa iti zic desi stiu ca nu e incurajator, Ari a fost asa cu vomatul la orice raceala si mai e si acuma cateodata, multa rabdare si sanatate, tu continua sa ii dai medicamentele la timp desi le vomita, stiu ca e greu si e tare frustrant da nu avem ce facem, asta e ca la ei muschii de la esofag nu sunt asa puternici si de aia de la fortza de la tusa sau plans imediat vomita. O sa creasca si se raresc episoadele.
Bujo imi pare rau pt traseu da se intampla, acuma na tinem pumnii data viitoare.
Mona bafta azi.
Dia spor la treburi mai e f greu da cum a zis si Sorelix satisfactia e f mare, eu astept momentul ala cand o sa fie efectiv casa noastra ca pe cine stie ce minunem, da e tare departe momentan.
Moni off mai incearca si tu sa stai mai linistita sa nu il mai ridici mereu ca mai ai putin esti pe ultima suta de metri acusi, pupam burtica si mamica.
Fetele sorry atata ma dus neuronu, ca am atatea pe cap cu scoala, fetele childcare si toate astea .
La Multi Ani cu intaziere pt ieri de florii la toate mamicile, piticii si rudele cu nume de flori.
Pupam dulce toata trupa fug la rufe ca am ditai teancul si curate si murdare care mai trebe spalate.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
ladymina77 spune:
Mada,ms fain de retete,salivez la greu cand citesc.O sa incerc zilele astea sa le fac pt ca eu una sincer m-am saturat de carne.Pupam fetele blondine.
Le-am si salvat in folderul retete unde mai am cateva super bune de la tine.
Nati spune:
Salutare,
AnnaBaby, La Multi Ani fericiti, sanatate si o viata lina de acum in colo alaturi de cei dragi!
Ai mei 30 fuse si se duse de muuult, da sincer nici nu arat varsta plus mintea mea e inca de cupil.
Sanatosi si fericiti sa fiti ca ani vin si trec!
mada_mxm, eu una nu ma bag la alta odisee, doar daca se intampla vreun miracol si raman natural, fara tratamente de fertilitate.
Am momente cand visez frumos la o bebita cu roz, da imi revin rapid.
Am fugit la oale, am bagat niste muschi de porc la cuptor, sa vaz ce nebunie iese.
Spor la pregatirile de Paste!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze