Pepenasi de iulie-august 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANNABABY LA MULTI ANI !!!Nu uita ziua de azi este speciala si te vei mai intalni cu ea , asa ca trieste din plin. Iti doresc sa ai putere si rabdare sa treci peste toate problemele cu Ioana si multa sanatate acesteia.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna, fetelor!

La multi ani celor ce si-au sarbatorit ziua de nastere in ultima vreme!
La multi ani, Anna!

V-am mai citit si eu din cand in cand. Sper sa ma mai eliberez un pic de saptamana viitoare. Eu nu mai pot sa intru de-acasa deloc, a stricat Irina calculatorul.
Dana, Sursu, merci de intrebare. O sa mai pun si poze, dar nu prea am facut in ultimna vreme.
O sa iau sa pun de la servici.
Anka, sa va fie de bine plecarea, sa va acomodati cat mai repede.
Sun, esti o persoana cu totul speciala. Chiar ma intrebam in ultima vreme pe unde esti.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI DRAGA ANNABABY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Anna,multi ani fericiti!

Sun, multumesc de intrebare:
cel mic maninca bine de vreo doua luni si creste "maaaieee, maaieee", iar cel mare este un adevarat "domnisor".
Inca mai alaptez, dar mi-am propus sa incetam din 12 aprilie.Sa vedem ce va iesi.I-as mai fi dat pina merg la serviciu, dar coloana nu-mi mai permite sa alaptez noaptea, e un cosmar.

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI ANNA!! SA AI PARTE DE SANATATE, ZILE SENINE SI ARMONIE IN FAMILIE!!

Multa sanatate Ioanei si sa treceti repede peste raceala!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANNABABY La multi ani, noroc si fericire, sper ca restul zilei de azi sa o petreci frumos, asa cum se cuvine unei zile de nastere!!!

Vad ca suntem o multime de "optzeciste" pe aici, care schimbam prefixul anul asta... Cand ma gandesc ca acum 10-15 ani le ziceam "babe" la cele a caror varsta incepe cu 3....

DIA, VICKY, MADA multumesc de sustinere... VICKY, ai dreptate, ar cam trebui sa iau piciorul de pe acceleratie, problema e ca s-au cam obisnuit toti (inclusiv eu) ca eu pot... Ca sa doarma Luca noaptea cat de cat bine (adica cu o singura trezire pe la mijlocul noptii) trebuie sa bantuim km intregi, sa iesim vreo 3 ore dimineata si vreo 3 ore dupa=masa si efectiv sa umblam, inclusiv el, pe jos si nu cu caruciorul... De ex. ieri dupa-masa n=am mai apucat sa-l scoatem si azi noapte s-a trezit de 3 ori cu urlete si tipete, sunt convinsa ca de aia ca nu s-a obosit destul ieri. Si na, in plus de asta nu am vrut ca din cauza sarcinii mele sa fiu "less of a mom" pentru Luca, adica sa il privez de niste chestii de care nu l-as fi privat daca n-as fi fost gravi (luat in brate, alergat dupa el etc), dar uite ca nu ma mai tin balamalele...

Mi-am mai facut in weekend niste poze cu burtoiul si m-a pus naiba sa le compar cu cele din prima sarcina (ca tot m-a starnit Sun si pe mine cu amintiri de atunci, desi eu n-am facut parte din odiseea voastra)... Si am ajuns la concluzia ca acum sunt de vreo 2 ori mai lata ca atunci, plus ca arat mult mai batrana, atunci parca eram o copila ... Am pus pozele pe picasa sa vedeti si voi diferenta de te apuca plansul... Si cand ma gandesc ca nici atunci nu-mi prea placea de mine cu burta.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 31+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, La Multi Ani!

Moni, intr-adevar este o mare diferentza intre cele 2 poze. Stii care e aia : in aia cu Luca zambesti, iar acum nu! Ia treci matalutza si fa o poza zambitoare, si sa vezi ca esti la fel de tanara si frumoasa. Bine, acum este un pic mai obo, si asta e normal ...

Mada cum e la scoala? Ce faci cu Ami, cu cine o lasi?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,ANNABABY!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

eu am picat traseul,mai intai,cand am dat in spate,mai aveam putin si ma suiam pe bordura[am tras de volan prea tare dreapta,pt ca stiam ca am tendinta de a ma duce pe contrasens cand dau cu spatele si am tras asa de tare de am intrat la un momentdat in bordura]
apoi,n am stiut sa fac parcarea si gata,a zis ca e deja a doua greseala,sunt respinsa....ce sa zic,ne a frecat cate o juma de ora pe fiecare,m am descurcat,nu mi a murit motorul[e drept ca am avut masina pe motorina],am mers cu a treia,am respectat toate semnele,dar la parcari sunt varza.eram sg ca daca ma va pune sa fac voi pica examenul.
ce e nasol ca si aici e taxa,50 ron,deci data viitoare va tb sa platesc iar 15 ron la sala,50 ron la traseu ,plus taxa de 5 ron la taxe si impozite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

monalac imi pare rau.Tin pumnii pt data viitoare!
Eu sunt franta,am fost de dimineata la scoala,apoi prin mall si acum abia am venit de la cumparaturi,fac un dus si ma bag la nani.
Fug sa vad poze cu moni.
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, hai ca sigur o sa iei pana la urma. Stiu ca e nasol, ca iar o sa fie bataie de cap, iar taxe , iar timp pierdut. Dar pana la urma sigur vei reusii; tinem pumnii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput