Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 5
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR, MAMICILOR, TATICILOR SI BUNICILOR CU NUME DE FLOARE!!
Mona multa bafta maine!
Sun spor la cursuri si bafta la examene!
La noi ploua asa ca stam prin casa...pacat, am fi vrut s-o ducem pe shmoo la gradina zoologica, sa vada animalele si acum, ca e mai mare...
weekend placut va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)
Biribu spune:
Floricelelor LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si sa ne traiti! Multi
Sunu pupa Nevi pe tine de poiata da ce dor mi s-a facut si mie de odisee... si mi-am amintit ca si anu asta tot de garda sunt de Paste....
va pup
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
dana81 spune:
LA MULTI ANI FLORICELELOR!!!!!
Sun bine ai revenit si animat pe aiciFrumoasa odisee am avut, si unica.Eu am memorat multe mesaje ale fetelor, le am aici in minte si in suflet, hormonii nu m-ar lasa acum sa recitesc din urma
Eu sunt foarte fericita ca bebelinda e bione, e in grafic si are 930 gr si Clara o iubeste muuult, toata ziua pupa burtica ii da suzi lapte,apa..asa ce imi implinesc zilele minunile astea ale mele
26+RIANA & CLARA 06.08.08
Didi81 spune:
Sun, Aidel e ca de obicei , adica inca mai rade in hohote la cate o figura care o distreaza, mananca la greu peste, carne, oua, treburi de-astea printre care ii mai strecor eu cate un mar, o rosie sau un castravete . In privinta interactiunii cu ceilalti copii e cam opusul lui Tet, pentru ca ea e foarte posesiva si daca se apropie vre-un alt copil de jucarii (ne invitat de ea in prealabil) incepe sa tipe si sa se manifeste... defapt cam tipa la oricine i se pare ei ca nu e bine-venit... ei, crestem noi mari si invatam si bunele maniere, asta e.
Daaa, am vazut-o ieri pe Xenia scumpa foc . Fetele nu prea s-au jucat intre ele pentru ca aveau preocupari diferite: Xenia sa isi toarne galeata cu nisip in cap iar Aida sa faca baloane de sapun.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
moni_or spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE SI-AU SERBAT ONOMASTICA AZI!
MONA, bafta maine la traseu!
As fi vrut sa scriu mai mult dar nu ma simt in stare, sunt tare obosita, cred ca m-a prins si astenia de primavara si ma chinuie si niste dureri si intepaturi in burta... Pe cat eram eu de optimista si ma dadeam fortoasa ca pot sa-l ridic toata ziua pe Luca si sa umblu km intregi cu el, fara sa dorm la amiaza, fara sa sa dorm cap coada o noapte, acum incep sa ma speriu ca nu voi duce sarcina la termen... Maine oricum merg la medic si sper sa ma linisteasca un pic si sa fie totul in regula.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 31+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
dia_filipas spune:
Moni sper sa reusesti sa te odihnesti, nu poate mama ta sau cineva sa vina sa te ajute? Te si ai grija de tine si de burtica! Sper sa fie bine bebe! Multa putere iti doresc!
Gally spor la gasit gradinita perfecta!
Apropo de gradinite, interesant sistemul in Bucuresti, la noi pana la 3 ani copiii merg la cresa, ca nu-i primeste la gradi...Cat despre gradi private, avem doar una din cate stiu eu...Aa, si noi am inscris-o pe Miruna. Trebuia sa mearga din martie, dar fiind foarte frig pana acum, am zis ca o duc dim mai. Am fost cu ea si la inceput s-a speriat de halatele albe, a inceput sa urle, dar cand i-am zis ca nu e la doctor, ca nu o consulta nimeni sau ca nu i se da injectie, a tacut, chhiar a devenit interesata de jucariile de pe hol, si de pe pereti. Am intrat intr-o sala de clasa, copiii erau la masa, mancau. Cand i-a vazut Miruna, a exclamat "piii" (copiii) si a dat sa fuga inauntru. Abia o tineam la usa, ca nu ne-au lasat sa intram cu papucii de strada. Ma rog, so far so good, sa vedem in mai cum decurge treaba...
A mea fiica stie sa deschida usile de la camere...inafara de una care se deschide mai greu (ca noroc ca e fix aia cu calculatorul si mini-atelierul lui tati), in rest nu mai are nicio opreliste. A inceput sa intre peste noi cand facem baie, ca e mare amatoare de balaceala, si ii place sa se uite la noi cum ne spalam...
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)
dara_d spune:
Buna seara
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI!!!
MONA multa bafta maine la traseu!!!! Asteptam rezultatul.
Pupici si noapte buna.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
mcoca spune:
In primul rand
LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de floare!!!
IN al doilea rand
Violeta de Timisoara : LA MULTI ANI!!!
Violeta de Galati : LA MULTI ANI!!!
Dia, mersi, dar mie nu mi se pare ca stie mare lucru, daca o compar cu ce stiu unii pepenasi ... dar fiecare cu ritmul lui.
Apropos de deschis usi, si Maya a inceput de vre-o 2 saptamani. S-a dus linistea noastra .
Sun, , o sa ma mobilizez si pentru poze. NU am mai pus de secole nici pe site-ul perso ... Multa bafta pe la scoli!
Mona, bafta la traseul! Mergi fara frica (desi stiu ca e greu) si totul o sa fie bine. Imi amintesc, cand mi-a zis ala ca am terminat, mi-am dat seama ca imi tremura piciorul pe ambreiaj. Eu am avut noroc de un politist tare de treaba, il interesa sa vada ca stii sa conduci, nu sa iti intinda el capcane.
Moni, ridica un pic piciorul de pe aceleratzie , si totul o sa fie ok. Si profita de somnul de dupa-amiaza, e asa de fain .... LAsa treburile, pot sa astepte. O femeie sa te ajute la treburile casnice ar face minuni .
Vicky si Printzesone
ladymina77 spune:
Neata buna
Haideti la cafea calda!
La multi ani! pt ziua de ieri si din partea noastra tuturor florilor din bostana.
Dupa o zi urataaa si ploioasa a iesit azi in sf soarele.Speram sa putem iesi afara la plimbare.
N-am nici o noutate,asa ca va doresc o Saptamana Mare plina de lumina si liniste!
ladymina77 spune:
Am uitat,
Dana,mersi de pontul cu salata de vineri,a fost delicioasa,am mai adaugat eu cate una alta.Pupici la burtica!