Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 4
Nati spune:
Salutare fetele,
bujo, imi pare rau ca nu ai luat traseul, da lasa ca-l iei data viitoare.
Sun, fain mesaj, ne-ai ingropat in emotii.
Mai facut curioasa si am citit si eu de la odisee, ma asteptam sa plang citind prin cate am trecut, dar surprinzator doar am zambit si i-am multumit cerului ca suntem bine.
Acum doar imi aminteam groaza si disperarea ce o aveam pe atunci, dar nu mai era tremuratul ala, emotiile nu mai aveau aceiasi intensitate, parca as fi citit despre altcineva.
E buna si uitarea asta cateodata.
Spor la invatat si pupici lui Thea!
ankalaura, doamne mai ai asa de putin pana decolati.
Spor la pus in cutii, si sper sa va acomodati rapid si usor in noua locatie.
Noi stam in casa azi, e o ceata curgatoare, is -2 grade acum la 12, e clar la noapte ne loveste cu vreo -5, -7, brrr ca asa m-am saturat de frig.
Prajesc un castron de seminte si la leneveala in fata tv-ului.
O duminica placuta la toata lumea!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
sursula spune:
NATI-si mie mi-a facut pofta SUN sa recitesc din odisee si am avut acceeasi senzatie-ca citesc despre altcineva...hmmm...strange!Ce perioada binecuvantata in viata unei femei!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Nati spune:
sursula, da, e ciudata senzatia cand recitesti din urma, esti mai detasata de experientele trecute.
Acum avem alte griji, alte emotii, sa nu-si juleasca genunchii, fata si alte parti ale corpului.
Plus altele cate ai sunt.
Cred ca dupa mesajul lui Sun multe am lasat treburile si am recitit de la odisee, aspiratorul meu a facut o pauza de o zi cu ocazia asta.
Pupici lui Tudor!
Am fugit sa pun niste pui la marinat,si sa fac tiramisu, si asa am o lene in maini, valeu lumeeee!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
violeta29 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SARBATORESC ASTAZI ZIUA ONOMASTICA,MAMICI,PITICI,TATICI SAU BUNICI!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
ina C spune:
"La multi ani si tie, violeta29!
Si tuturor celor sarbatoriti azi!!!
Ina, mami de doi baieti minunati
SunSmile spune:
Buna dimineata fete,
Sa aveti o zi frumoasa, FLORILOR! Pepenasi, fratiori, mamici, tatici si toti cei dragi voua, numai bine si seninatate!
Ce ma bucur ca am scos fetele din barlog si, mai tare, ca v-am facut sa cititi! E asa, altfel, intr-adevar! Eu n-am facut nimic deosebit, doar ca mi-era dor de voi, de noi, asa ca v-am facut surpriza asta! Pentru ca meritati!
Vic ce dulce si isteata e Maya! Bravo ei. Stii, e dureros da cand viata asta ne obliga sa stam departe de ei zilnic dar e important ca-s pe maini bune, ingrijiti si, iata, invatati diferite lucruri! La cat mai multe luni si numai bine scumpei! (si poze!?, ca tot aveam obsesia asta si la odisee) Ah...iar ai visat? Cat de tare...da' viseaza si tu un loto, o bora bora ceva, vrei?
Didu saru'mana mult! Te-am ascultat si am pus poze ieri dar n-am avut vreme sa si anunt. Ce mai face Aidel frumusel?
Ioana noi te asteptam aici oricand ai vreme, cu vesti despre cele doua minuni ale tale!
Nati, hehehe, si eu cand citeam aveam impresia ca citesc despre altcineva; daca citesc, insa, in iunie 2008, se schimba foaia, plaaaang plang si doareeeeee, doare tare! Dar astept si eu sa se cicatrizeze, la un moment dat! Ce frig la voi, brrrrr! Abia va astept in mai; sper sa veniti pana in ziua mea, ca pe 19 si 21 am ultimele examene de la cursul asta si sunt uriase; dar nu vreau sa va pierd si acum!
Dia ce frumos! Este greu ca munciti voi si la casuta si la gradina dar satisfactia va fi enorma! Si nici nu mai e mult si va mutati acolo si Mirunici o sa alerge in aer liber! Saracutele matze, ce-or avea pepenasii astia cu ele? Ca vad ca toti sunt atrasi....
Apropos...Pica si Seb au mai scris?
Misha imi pare rau pt cercelus dar mai cauta'l pe hainute, cum a spus Dia! Ce scumpa Ralu, lasa ca asa e fain, sa darame tot...sau na, eu sunt mai nesimporc asa, ea darama eu ridic, nu o las unde sunt lucruri de spart dar altfel, aia e, mi se par amuzanti!
Sursuuuuuu ce bine ca te vad aici! Tare mi-era dor de tine, sa stii! Nu mai pui poze cu Tudorelu?
Cuscri fruntea sus, o sa-l iei data viitoare, daca nimeresti un politist normal...ca asa, din astia pusi pe chitibuseala, e plina tara! Eu tin pumnii! Sa mai povestesti de Filipan si sa pui poze! (io am o obsesie cu pozele, se vede, da?)( si despre politisti si noul radar "invizibil", sa-mi aduci aminte sa-ti povestesc ceva ultra recent, ca sa vezi cat sunt de.....wordless, unii)
Mona inteleg ca luni si tu ai traseul? Daca da, iti tin pumnii stransi tare!
Ina si eu te citesc cu drag, pe tine si pe toate fetele! Si, asa cum am mai spus, nu, chiar nu trebuie si nu e normal sa fim de aceeasi parere mereu dar suntem prietene si e important ca tonul sa faca muzica...suava! Ce mai fac baietii? Mai alaptezi?
Miky tu ce mai faci? Fetele? Alaptatul?
Nu ma mai duc neuronii pentru ca am dormit de-am spart si-s cu mintile somnoroase.
Ma duc s-o trezesc totusi pe mimoza asta, ca s-a dat si ora inainte si ea nimic. Dar ne-am pus rulouri exterioare si e intuneric si baga Tet a mea somn de rupe patul! In rest suntem bine, sanatosi dar foarte ocupati; eu am cursuri 2-3 zile/sapt, examene si tot asa o s-o tin pana in sept-oct, din curs in curs:)...poate ma fac si eu desteapta
Pupinstain si duminica frumoasa!
p.s. cand primesc fluturasii de la campania antiabuz, fetele care stati pe langa mine, va bagati la impartit?
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
monalac spune:
LA MULTI ANI FLO,VIO 29 SI VIO TM!!!!LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
SUN,DA,LUNI.multumesc.
NATI,multumesc si tie!
IOANA,bafta!
VICKY,A VENIT PRIMAVARA,LASA BARLOGUL!cate stie maya!si eu vreau poze!
va pup pe toate!
gallyb spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!!!!!!!
SUN m-ai emitionat mult de tot, desi eu in perioada aia, va citeam din umbra, nu ne cunosteam. Eu te ajut cu placere la impartit fluturasi.
Noi ieri am hoinarit pe afara vreo 5 ore, tocmai cand ma gandeam sa sarim peste somnul de pranz, Xenia a dormit in parc in carucior. Mi-am adus si eu aminte de vremurile cand citeam pe bancuta linistita. Noi suntem foarte atasate de carucior inca.
Tot ieri ne-am intalnit cu Aidelu si mami ei in parculet. Aidelu e o scumpete de fetita.
BUJO, MONA mult succes la traseu.
Eu sunt in cautare de gradinite in zona noastra (Lujerului), la particular am gasit multe lucruri bune despre gradinita Alba ca Zapada, dar... as vrea totusi la stat. Am inteles ca prin Giulesti este o gradinita buna de stat, stie careva ceva de ea?
Vad ca e foarte atrasa de copii si as vrea din toamna sa o duc la gradi.