Pepenasi de iulie-august 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

MONA< wow ce ieftin este la voi ... din pacate la noi asta este cel mai ieftin, nici nu exista f multe variante. Sa nu-ti spun ca inotul pt copi cel mai ieftin este 340 lei/ 4 sedinte, culminand cu preturi de sute de euro ... deci iti dai seama, cand am gasit inot cu 20 ron/sedinta am zis ca e o minune

Uitati cum sa facem oua patate

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Noi nu avem vesti prea bune azi, Ioana a racit. De vreo 3 zile tuseste, iar de asta noapte a inceput si nasul sa curga in forta, si se pare ca are si ceva rosu in gat. Asa ca e mofturoasa, nu papa bine, vomita des , ieri a vomat si micul dejun si cina, ca a apucat-o un acces de tuse fix cand era la masa si a scos afara tot ce inghitise. Am dus-o la mama, e cam panicata ea ca zice ca nu stie ce sa-i faca, cu toate ca i-am dat lista cu instructiuni clare cu toate medicamentele pe care trebuie sa le ia, cu gramajul, cu ora, etc. Febra inca nu a facut, poate nici nu face deloc, cel putin asa sper, dar luam nurofen, sumetrolin si bromhexin. Chiar ma miram eu cum de nu a mai racit Ioana de mult, ca ultima repriza a fost in ianuarie, dar cum saptamana asta am stat mult pe afara si a cam batut vantul, imediat s-a prins raceala de ea.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MONA-da,ce bine ti-ar prinde putin timp doar pt tine...

ANNABABY-uff,virusii astia!Multa sanatate!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Balenschi . Ai scos ursu din barlog cu postul tau. M-ai emotionat tare. Si imi mai aduc aminte ca acum ani noi luaseram 10 kilograme deja pe vremea asta . Tu ai slabit parca dupa vizita la Praga, eu am mai pus mai mult de 10 pana la sfarsit . Si te-am visat iar, ca sa fie bucla buclata.

Despre noi:
Maya face azi 21 de luni. E fetitza mare deja, si foarte cuminte (zice bona, ca acasa a mai avut crize, si drept urmare a facut cunostiinta cu coltul de vre-o 2 ori). In rest, ce sa zic, am mare ajutor in casa. Nimic nu mai fac singura : scos rufele sau vasele din masina, dat cu mopul, de facut mancare nu mai vorbesc, ea sta cu fundul pe plat si supravegeaza operatiunea.
La bona a invatzat sa spuna mersi (asis) cand ii dai ceva si sa "aranjeze" jucariile dupa ce se joaca cu ele.
Duminica trecuta am fost prima data la biblioteca. Ce incantare. I-a palcut foarte mult, am stat pana ne-au dat aia afara. ERa instalata la o masutza cu 2 baietzei (necunoscutzi) si s-a uitat frumos pe carti.
In rest la noi primeaza activitatile boeme (ce cifre domnule si din astea) : dans, desen, lipit de stickere, ingrijit de bebe (care afurisitul face kk pe el, vai si amar, prin urmare e pedepsit sa stea in fundul gol :)). Stie formele geometrice, animalele, dar iarasi nici un merit, a facut la bona. MDa, imi dau seama ca nu prea am invatzat-o mare lucru , noroc cu bona. Eu insist cu puzzle si construit (care au inceput sa nu mai aiba secrete), si de curand incerc sa o invatz domino, dar prevad cale lunga.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Sun, sunt impresionata! Cata rabdare si dedicatie ai! Eu nu am curaj sa citesc din urma la odisea noastra, am avut cateva tentative si am renuntat, nu stiu de ce. Parca mi-e frica. Da, ne-am gandit la Ecaterina, ca nume de fetita. Fusesem, acum doi ani, pentru prima oara la manastirea Hadambu, am fost cu totii impresionati de frumusetea locurilor, si acolo, in biserica noua, am vazut o pictura cu Sf. Ecaterina.

De la sfarsitul lunii mai, cand ma mai eliberaz la servici, incep si eu scoala de soferi. Bujo si Mona m-au mai impulsionat, deocamdata nu pot sa zic ca ma atrage sofatul, dar imi este foarte necesar.

Numai bine tuturor,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Ankule, plecarea ta m-a facut sa ma intorc in timp, in principal si in data de 29 martie in special. Asa ca intr-o noapte, la 3, cand ar fi trebuit sa ma bag in pat, obosita de atata invatat, m-a apucat dorul de voi...de noi...asa cum eram. Si am citit nu clubul, ci odiseea pe vremea asta...februarie-martie 2008! Am stat pana la 5.30 dimineata, citind, razand, plangand, rememorand, completand fraze si intamplari, intrebandu'ma...ehehehe

Ankule, nu stiu cand mai apuc...desi nu mereu am fost de acord cu tine, desi de multe ori m-am intrebat daca oare tie iti si place ceva la tara asta, sunt convinsa ca ai luat decizia perfecta! Dar simt asa, un gol in stomac...pleci, te muti pe alt continent, intri intr-o alta lume! Iti doresc sa ramai mereu asa cum esti: o luptatoare, o corecta, o indarjita; sa nu-ti pierzi umorul si sa nu-ti pierzi sufletul imens! Drum bun, acomodare usoara si....sa puteti repede sa spuneti, acolo, ACASA! Te pup tare tare, Ankule! O sa-mi lipsesti pe pamant romanesc!

Si-acum, pt voi si pt Anku...un remember cu ce faceam noi acum 2 ani...

- Anku racise si nu gasea pe nimeni pt curatenie; nu stia daca vine la intalneala pt ca aveau de taiat pomii la soacra:)) iar pe Erika o chema atunci Ligia Stefania

Va imbratisez, fete dragi, pe toate, scriicioase, nescriicioase, cititoare, necititoare, aparute sau disparute! Si va doresc numai bine!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Sunt la ultimele cutii, dar a trebuit sa vin special ca sa iti transmit un BIG HUG virtual!
Si da domne, mai sunt si lucruri care imi plac la tara asta, numa' ca nu le "miros" prea des, ci doar in putinele vacante. De exemplu mirosul de otava...
Imi mai place pestele de la Constanta. Asta de la Bucuresti e naspa, malos si norois, gras si nasol. Si icrele.
Si lista e lunga, dar ma duc eu acuma sa mai ambalez niste cutii, ca intru in criza de timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

SUN, ce frumos scrii!Ma "ungi" la suflet.Sa ai parte numai de lucruri minunate, asa cum esti si tu!

si

Eu pot fi nominalizata la "cea mai fidela cititoare", ca de scris...
Va plac si am invatat multe de la voi!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Cu intarziere spun si eu La multi ani KIMMY!,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Hop si eu.Am fost cu Ralu si sotul prin oras sa ne innoim de Paste.A daramat Ralu si a tras de tot ce-i pica in mana
SUN esti geniala.Foarte frumos gestul tau de a ne pomeni pe fiecare in parte.M-au emotionat foarte mult postarile tale.
Annababy sanatate Ioanei!
Acum 3 zile Ralu si-a pierdut un cercel in parc .Are multe perechi dar astia imi placeau cel mai mult...
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Suuuun esti o comoara! Ce ine mi-a picat mesajul tau, dupa o zi de curatat moloz prin curtea casei! Te pup dulce si iti multumesc ca ne inseninezi odiseea! Sper ca voi sunteti bine!

Bujo imi pare rau de examen! Pe un prieten de-al meu l-a picat pt. ca a mers mai aproape de trotuar si a trecut cu masina pe sub un copac cu creng mai lungi, care au atins capota masinii , deci, pt. niste crengi...Multa bafta data viitoare, sa nimeresti un politist mai normal!

Tecky imi pare rau pt. cercel. Verifica hainele cu care a fost, si noua ni s-a intamplat sa credem ca l-a pierdut, dar era de fapt prins in haine...

Vicky ce fetita isteata ai!

Anna multa sanatate Ioanei, sa treceti repede cu bine peste!

Anka spor la impachetat!

Ma duc sa dorm ca is franta, azi a fost zi de curatenie prin gradina...mamaaaa cate chestii si gunoae se aduna dupa constructie...Noroc ca Miruna a fost cuminte, s-a jucat pe langa noi, a "sapat" si ea cu lopatica, a mai adunat pietricele, a dormit la soare pe o saltea si a bagat spaima in cele 5 pisici pe care le avem. All in all a fost o zi placuta...

Nu uitati ca la noapte se schimba ora!

O noapte buna va doresc!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput