Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 2
Didi81 spune:
Balenschi (), nu stiu restul, dar pe mine m-ai emotionat . Foarte frumos rezumatul celor intamplate la odisee pe vremea asta, mereu am fost convinsa ca tu esti un monument de rabdare si dedicatie. Chiar imi era dor de posturile tale si ma intrebam cand ne mai scrii . Poze noi mai pui?
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
AnnaBaby spune:
Sun inca o data jos palaria!!!!!!! Ai reusit din nou sa ma emotionezi, sa retraiesc momente pe care credeam ca le-am uitat, si pt asta iti multumesc si te strang tare in brate!!!
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Didi81 spune:
Noi suntem weekendul asta in Bucuresti si disponibili pentru intalniri/iesit in parc/plimbari . E cineva doritor?
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
flo1980 spune:
Hello!
Eu ocupata cu treburile casnice care nu se sfarsesc ever si neste bagaje....
Sun multumim de amintiri
Apropo, eu nu prea scriam la odisee pt. ca ma simteam "nebagata in seama", voi erati ca intr-o familie si io' intrusa...
Eu maine plec din Bucuresti si ma intorc la sfarsitul saptamanii viitoare, cand spar sa apuc sa vopsesc macar niste ooooo
Va pup si urez in avans pt. AnnaBaby!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
iriss27 spune:
Mamici de pepenasi, dupa cum am mai povestit, eu merg cu Yvo la dansuri. Astazi, am vorbit cu managera centrului si am intrebat-o daca nu au ceva zbantuiala si pt copii mai mici, adica pt David. Mi-a zis ca nu prea au avut cereri, dar daca mai am priteni care si-ar dori ca sa isi aduca copii, trebuie sa se faca o grupa de 5 copii.
Yvo face o combinatie de aerobic-danso-topaiala. Ea e incantata, azi mi-a aratat cum face cosuletul, podul si lumanarea, fiind la a 2-a sedinta mi s-a parut super. Iar profa este o dulceata, pe cuvant de nu-mi vine sa o iau acasa :))
Eu o duc pt socializare, si ca sa fie un preambul la mersul la gradi. Oricum, pana la 4 ani si jumatate nu isi coordoneaza mainile cu picioarele, dar pan atunci este bine sa aiba un exercitiu.
Azi a asistat si David si a fost incantat. O urmarea pe Yvo si facea si el ce face ea :)) Ma rog, vorba vine, a fost cuminte. Pt pitici, profa a zis ca poate face dans pe muzica de copii. Asa ca lansez invitatia pt orice vrea sa-si aduca pepenasii:
Cine vrea sa isi inscrie copiii la dans creativ-educativ, la Genesis-Cultural, va rog, dati-mi PM sau irinabratu@yahoo.com
Mai multe detalii www.genesiscultural.ro/index.php/ateliere-saptamanale/99-nymphea.html" target="_blank">aici
Va fi o sedinta/saptamana, seara, de la 17-18. Costul este de 100 ron pt 4 sedinte. Sediul este pe langa 1 mai/Domenii/Casin, pe str Sandu Aldea, nr 14A.
Dupa Paste, vreau sa ii duc si la inot pe amandoi, am gasit Casa Victor, pe la Arcul de Triumf, sa vedem daca mi-l primeste si pe Dav.
Pt cine intereseaza, se pare ca La Redoute livreaza iar in Romania. Inca n-am citit tot subiectul actual, dar asa pare ...
A fost cineva la kidex? Au incaltari pt primavara-vara? As vrea sa dau si eu o tura maine, dar tre sa ma duc cu amandoi, tati nu poate merge, ca are ceva de mesterit pe acasa, asa ca o sa fiu chiauna pe acolo cu amandoi
Bazarul meu
violeta29 spune:
Si eu cu intarziere,sper sa fiu iertata:
KIMMY,LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
monalac spune:
buna la miez de noapte,ca m am trezit pt lapte si nu mai am somn...
BUJO,imi pare rau de traseu ,sper ca data viitoare sa fie bine!e aiurea ca mai dai si sala,dar,ma rog,daca inveti o data nu prea ai cum sa mai uiti regulile.sa vad ce voi face eu luni.
SUN,m ai emotionat teribil,mai ales ca atunci,eu nu eram alaturi de voi si n am citit niciodata capitolele astea de la odisee.
multumesc tuturor pt felicitari,adevarul e ca nici eu nu m am asteptat sa fie atat de usor,pt ca testele pe care le faceam eu pe drpciv erau mult mai grele si niciodata nu faceam 26 de puncte,uneori faceam doar 22...
IRISS,ce frumos ca o duci pe YVO la dansuri...pretul mi se pare f mare,la noi in oras se fac cursuri de dans cu 30ron pe luna...insa cris nu vrea sa mearga,nici la judo n a vrut sa faca antrenament,a mers o data,iar a doua oara n a mai vrut,asa ca...
eu am cam ajuns la capatul puterilor cu tot ce inseamna invatat,a fost modulul,apoi masterul,apoi scoala de soferi,urmeaza masterul si titularizarea...simt ca am nevoie sa petrec putin tp fara galagie,fara stres,dar nu se poate...
codrin a inceput sa faca mari mofturi la mancare,plus ca a devenit f plangacios si nervii mei sunt varza...
sursula spune:
MAMA LU' GALU- ce fruuuuumooooos!!!Multumim mult de tot mamica speciala!
BUJO-imi pare rau...trebuie sa platesti din nou acum pt examen?
MADA de IRL-inima buna iti doresc si multa sanatate!Asteptam vesti!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
monalac spune:
SURSU,platesti doar 5 ron la taxe si impozite si inca 15 ron la intrarea in sala[cand dai sala].am uitat sa ti spun cat a costat sala la mine-750ron,dar fara fisa medicale,testare psihologica,cazier si taxele care tb platite.cu totul m a costat in jur de 110ron.