Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
fetele va multumesc tare mult
kimmy cand dai cu clor presupun ca timi nu e acasa, da? teoretic ar trebui pulverizat si curatat zilnic vreo 3 zile si baby sa fie la bunici, in vacanta, nu acasa si nu in mediul ala. daca nu scapi de el cu clor trebuie dat jos pana la tencuiala si spalat temeinic si retencuit cu nush ce tencuiala anti-mucegai si de preferat de dat cu var simplu nu lavabil ca sa respire peretele ala. si aerisit muuuuult. eu din cauza asta m-am si mutat acum pt ca navalise mucegaiul tare si pediatra ne-a recomandat sa impachetam si sa ne mutam pt ca baby era racita 2 saptamani din 4 pe luna. nu prea e de joaca cu animalu'...acum am scos apartamentul la vanzare si ne mutam intr-un bloc vechi, calit, la care nu tre sa se mai aseze niciun perete, unde toti peretii sunt uscati macar de 10 ani si cam asta a fost experienta noastra cu blocurile noi. spor la exterminat mucegaiul
-----
Mami de + 14 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
bujo spune:
Mai3 ati facut o alegere buna sa va mutati. Blocurile vechi macar sunt cum le stie toata lumea, fara chichite si dedesubturi. Nu mai stiu daca ti-am spus ca am intrebat un inginer despre ce spuneai tu si e cam nasol cu bubuiturile alea. E greu sa-ti dai seama doar din auzite insa e posibil sa fie de la structura de rezistenta, si nu ca s-ar aseza ci ca s-ar crapa pe undeva unde n-au calculat astia cum trebe si atunci e nasol. Spor la mutat.
bujo mami de Filip
maitreyi spune:
dupa ce s-a incalzit afara n-a mai bubuit...oricum dubios tare si ne-am adus aminte ca in vara trecuta a mai bubuit o data...no...si de la caldura si de la frig...ceva era cam putred acolo si mai stateam si la un etaj deloc inferior oricum ar fi trebuit sa ne mutam la mai multe camere de-acum
-----
Mami de + 14 s
Slava Tie, Doamne!
violeta29 spune:
Bunaseara in maaaare graba ca eu dau zor cu pregatirile de Paste ca sambata dimineata plecam la tara si vreau sa fie totul teminat totul pana atunci.
MAITREY, felicitaaaaari, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!
ANKALAURA, drum bun,un zbor linistit si asteptam sa ne povestesti impresii de pe noul continent!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
katalyna spune:
buna fetele!
mai3 felicitari, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, sa vina pe lume la termen si sa va bucure vietile
am vazut ca discutati de mucegai si nu m-am putut abtine sunt sefa mucegaiului ca sa zic asa david e alergic la mucegai, deci e detector cum s-ar zice si noi stam intr-un apartam care are toate ferestrele spre nord, deci no soare. noi cand am luat apt nu avea nici termopane, nici centrala. am pus termopanele crezand ca va fi mai calduros si pana sa montam centrala se scurgeau siroaie de apa pe ferestre, peretii infloreau cu mucegai, astfel ca a intrat mucegaiul in toate, simteam ca mi se pune pe ficat cand bagam nasul intr-un prosop tinut in debara 2-3 zile. dupa ce analizele ne-au confirmat ca david e alergic la mucegai ne-am apucat de zugravit, asa ca am trimis copiii in deplasare la bunici. am luat o solutie anti mucegai BISON cu care am pulverizat zonele unde credeam noi ca e mucegai (florile n-au mai aparut de cand am izolat apt si am pus centrala, dar persista mirosul). am lasat o noapte solutia aia sa lucreze si a doua zi am dat cu lavabile (savana cu teflon) la sugestia unui zugrav care se pricepe. am bagat in saci toate hainele pe care nu le imbracam si de atunci copilului meu nu i-au mai aparut bubitze pe el si nici prosoapele mele nu mai miros a mucegai si noi avem apt la vanzare, vreau muuult soare, eu am noroc acum ca inca nu au inflorit pomii ca imi mai intra o raza de soare, dar la modul ca in fata blocului e alt bloc si soarele le bate alora in geamuri si de la ei la mine
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
M&M spune:
Neata si de la noi!!! De citit va citesc de cate ori apuc, dar de scris nu mai apuc !...
NU prea am timp de forum, mai erau cateva chestii de facut la casa asa ca le facem acum, am zis inainte sa vina bebe . Dupa aceea vreau sa am liniste si sa ma bucur de micile mele minuni ... Sunt siracita cobza de cateva zile, Mihaita vad ca rezista pe metereze, nu i-a curs decat o zi nasucul.
Maitreyi, felicitari din toata inima !!! Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara , pana la termen si un bebe/bebelina sanatoasa la fel de frumos/ frumoasa si cuminte ca si surioara mai mare!!!Felicitari inca o data!!!
Anka, Doamne !! Nici nu mi-am dat seama ca a trecut timpul si ca deja ati plecat!!! Sa aveti bafta si noroc si sa incepeti cu dreptul .
Vio, am citit de dorinta voastra de a avea inca un bebe!! Sa dea Dumnezeu ca dorinta vostra sa se implineasca cat mai repede!!
Mona, Bujo curaj!! Data viitoare sigur luati si traseul!!EU am luat a 3-a oara..
Mihaita e bine, se joaca mai toata ziua, ca si Luca al lui Moni numai "titi-uri " viseaza si vede, vorbeste toata ziua( cine a zis ca numai fetele sunt vorbarete????), scormoneste in nisip si vrea la "taie" mai mereu ( leagan adica)...Isi aduce singur hainutele si pantofiorii de ierit afara, se imbraca singurel , in schimb are un mare stres ( eu si mai mare), PAMPERSUL.. NU mai suporta sa il schimb!! trebuie sa ii dau mereu ceva de lucru ca sa reusesc sa il schimb...
Va pup si va urez de pe acum PASTE FERICIT alaturi de cei dragi , iar Iepurasul sa va aduca cele mai frumoase cadouri!!!
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 32+ cu Matei Stefan
BAZAR DC
Kimmy spune:
Neatza!
Mai3,nu,nu am cum s-o las la buni,ca una e la sibiu si alta la bistrita...dar am grija,o tin in alta camera pana termin,apoi deschid larg geamurile si plecam la plimbare pana se aeriseste.
Stiu si eu cum e cu blocurile astea noi...si nu cred totusi ca ar fi asa mare problema insa in apartamentul de langa noi nu sta inca nimeni,si de aici problema.Ca e foarte rece peretele,mai ales iarna.In dormitor e foarte mare umezeala,si la noi,curg siroaie de apa pe geam.Si da,aerisesc cel putin de 2 ori pe zi.
Zici ca trebuie sa pulverizez 3 zile la rand?
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
SunSmile spune:
Buna dimineata,
La multi ani Mariana! Sa fii sanatoasa si fericita langa marea si minunata ta familie M! Si hai si pe la noi, ne este dor sa auzim de voi, cei mai curajosi parinti din odiseea noastra!
Si blocurile vechi pot face mucegai, chiar si apartamentele cu toate geamurile spre soare...stiu eu, din pacate! Partea buna e ca se rezolva, atunci cand nu e un caz critic si e luat din pripa!
Cris ce ma bucur ca Mihaita e vorbaret; daca si fratiorul o sa fie la fel, tu vei fi o soacra atipica, tacuta, ca nu mai ai loc de ei Ce putin mai e!!!
Anku e in avion spre Londra si sor'mea in drum spre aeroport, caci isi petrec ziua impreuna, pe Heathrow; am asa o senzatie ciudata de pierdere si castig...ma bucur pt ei foarte tare si ma intristez pentru ca suntem nevoiti sa plecam, rand pe rand...
Botinelu iti zic din timp; poate reusim sa ne vedem in mai, in prima jumatate, cand vine si Nati! Ce zici? Facem o intalneala dobrogeano-japonezo-hawaiiana
Noi astazi avem zi de vopsit oua si, seara, eu merg la denie, pentru ca este preferata mea! Maine fac pasca (cu branza dar si cu orez, pentru ca-mi este asa dor de maitza mea....) si cozonaci, ca sa le ducem la bunici din partea nepoticii! In rest, ca tot crestinul, pregatiri pentru casa dar si pentru suflet, acum in prag de mare sarbatoare!
Va pup cu drag si mai vin eu maine pentru urari!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
kimmy daca curg geamurile inseamna ca si de aici e problema. si noi aveam niste geamuri...de iti venea sa le arunci pe geam. de sus pana jos era condensul ceea ce nu e ok. vb cu constructorul ca doar is in garantie sa vi le schimbe, eventual cu diferenta platita de voi sa puneti ceva mai bun. adunati-va care mai sunteti cu geamuri plangarete si faceti cerere ca doar nu numai la tine e problema...vai, ce m-am calit cu apartamentul ala. sper sa ma ajute experienta acum ca ne vom muta din nou...
multumesc mult fetele pt urari si va multumesc mult si pt comentariile la poze. am vazut toate pozele noi dar nu am reusit sa postez nimic la ele...sunt superbi cu totii
-----
Mami de + 14 s
Slava Tie, Doamne!
Didi81 spune:
Sun, va intalniti in mai zici, la Constanta? Ne primiti si pe noi ? Daca e intr-un weekend am putea da o fuga, sa nu ratam o astfel de intalnire si sa adaugam si un element oltenesc .
Didi de Aida Maria (03.07.2008)