Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 12
Marina_1609 spune:
ANKA, drum bun! zbor linistit (presupun ca zbori deja..nu stiu ora cand pleci)
MAI3 felicitari! sa fie bebe sanatos si voinic!
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Mai3, felicitaaaari!
Anka, drum bun, mult succes si sa incepeti cu dreptul o noua viata acolo, sa aveti parte de tot ce va doriti, sa se ridice totul la inaltimea asteptarilor ba chiar mai sus! Si sa ne spui si noua cat mai repede ce si cum
Eu doar ce am venit de la aerobic, ma simt super, mi-am facut abonament si sunt tare incantata. Pana acum ma duceam doar o data pe saptamana dar vreau sa merg mai des, mai ales ca a aparut o instructorita noua care imi place taaare mult.
He he, sa va mai povestesc de Aidel: cand nu vrea sa mearga pe strada tinuta de manuta, isi impreuneaza mainile si zice "Aida mana" - adica Aida se tine singura de mana . Am reusit sa cadem la un compromis: o tin si eu in acelasi timp, deci 3 maini la un loc
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Didi81 spune:
Ma duc sa fac cumparaturi, maine am alte treburi, vineri o sa fie zi de cozonaci pt ca sambata dimineata plecam la Focsani. Asa ca azi e singura zi in care asi avea ceva timp de cumparaturi si sper sa nu fie prea aglomerat.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Kimmy spune:
M-am saturat!De 2 luni bubuie astia de la 4!Intai au spart toti peretii din 4 apartamente,apoi au taiat cu felxu,apoi au bontanit,apoi ne-am certat ca faceau toate astea cu usile deschise,de era plina scara de praf...sa nu mai vorbim ce ecou se facea.Acuma s-au apucat sa bage incalzire in podea,deci toata ziua bormasina in capul meu!.Am nervii pe bigudiuri.La fel si Timi saracuta!
Intrebare:Programul de liniste scris pe usa de la intrare...in cazul in care nu e pastrat,pot sa chem politia,sau ei nu au nici o treaba cu programul nostru de liniste?Ca am vazut ca difera in anumite locuri.Si nu fac galagie dimineata devreme sau seara tarziu.Asa...de la 10 pana dupa-masa.Dar cand vine vorba de somnul de amiaza a fetii,e jale
Anna,la dentist am fost si eu cu Timi.Inca nici nu umbla,deci inainte de un an.Si am si stat vreo 3 ore.S-a jucat fara probleme.Acuma in schimb cred ca s-ar plictisi.Si dr mea e tare ocupata,tot timpul intervin nasteri si niciodata nu am stat mai putin de 2 ore dupa ea.Asta desi e pe baza de programare.Poate reusesc sa fac pe dupa-masa si il car dupa mine si pe sot,sau poate reusesc sa plec fara ea,dar...cu drum cu tot cred ca am de stat vreo 4 ore Atat de mult n-am lasat-o niciodata cu sotul...sau cu altcineva
Am zis ca azi lenevesc.Am zis...
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
pica1 spune:
Pe scurt va urez un Paste fericit si o petrecere frumoasa.
Anka drum dum si acomodare usoare.
May3 felicitari pentru bb2.
Vicky bafta cu menajera cea noua. Imi pare rau ca nu am reusit sa iau legatura cu tine cit am fost in Lyon, dar programul suprapus a celor 3 copii nu prea ne-a permis acest lucru.
DIDI fac si eu o listuta mica de cumparaturi. Te duci si pentru mine? Pe mine nu prea ma mai tin curelele si nici nu am o placere deosebita. Poate se lasa sora-mea convinsa sa se duca ea.
Nu am mai dat nici un semn de viata din lipsa de timp si copil. Dupa o mini vacanta de o saptamina pe la Lyon a urmat 1 luna de reabilitare parchet in intreaga casa, luna care se va termina miine. Ca sa fac haz de necaz ma gindesc ca am facut o curatenie de pasti cu parchetul asta ca am mutat toata mobila si lucrurile de la locul lor si inapoi. Probabil ca nici de acum incolo nu o sa ma mai vedeti prea des caci urmeaza refacerea hidroizolatiei unui balcon si constructia unei alte terase in spatele casei si locul de joaca al lui Seb.
De Seb nu am ce sa va zic ca nici eu nu stiu nimic de el ca e la mama de 1 luna, iar eu sunt una din aia care nu e nemaipomenita la comunicare si cit timp mama imi zice ca e bine si ca nu are probleme nu cer detalii.
Pup fetele care au intrebat de mine si pe cele care nu au intrebat si daca organizati vreo intalnire (cum a propus Sun la un moment dat, doar noi gagicile, fara copii si chiar si cu ei) sa imi dati si mie un telefon.
iriss27 spune:
may3 felicitari!! Ce veste minunata ai primit de Paste, asta da cadou :)
Sa va dea Dumnezeu sanatate si minte odihnita sa ii cresteti!
Mai gagici, voi nu pricepeti ca la mine sunt asa de rare momentele cand sunt doar cu barbate-miu in pat, incat nu mi-e teama sa nu le pierd nici pe astea Ma rog, pe mine chiar nu ma streseaza ideea de a mai avea un bb, dar nu cred ca mai am creier, rabdare si griji
Trebuie sa vad cum au iesit analizele si daca tre sa montez sau nu sterilosul, oricum este asa de scump, ca tre sa fac un credit
Eu desi am facut curat saptamana trecuta, acum e totul la fel. Minunatii mei au desenat pe pereti cu creionul (e bine ca nu au facut-o cu pixul), i-am pus sa stearga si au zis ca e "pia gheu". Au pus mainile f incantati pe geamurile mele spalate, "ca sa fie si casa noatza tzucanita" (eu ii spun ei tzuscanita ) Astea exceptand apa din baie (ca aseara au facut baie si ei si toata baia :)) si supa aruncata pe jos de David
Si ca sa fie treaba si mai distractiva, barbate-miu a plecat in delegatie 2 zile
Kimmy, cu ce ai pufait peretii?
anka, eu nici nu m-am prins ca s-a sfarsit luna, asa ca iti doresc sa ai un drum bun si viata pe care o incepi acolo sa fie cea pe care ti-o doresti si la care ai visat in timp ce traiai frustrarile de aici Sunteti 2 oameni foarte intelepti si siguri veti reusi si o sa va mearga excelent.
Peste cativa ani am de gand sa vin in vizita la voi, asa ca sa ma astepti Doar sa se faca tancii mai mari, sa rezite la drumul lung.
Bazarul meu
dana81 spune:
Mai3 bravooo,felicitari!!Cat ma bucur pentru voiSarcina usoara si un bebe la fel de reusit ca Alexandra!!!
Sun daaaa, melancolicoasa rau..vroiam sa ma vad atunci cu burta si sa ma compar cu acum, cand nu mi-am facut poze din cauza de "balenism", ohooo si cata dreptate am avut.Da na, acum merita efortul, ma fac eu gazela din nou
Moni eu deja i-am spus dr ca nu vreau sa stau mai mult de 3 zuile in spital(ca o fi dupa mine) si ca vreau rezerva unde sa vina Clara zilnic ca eu moooor fara fata.Asa ca te inteleg de minune.
Ma duc sa ma uit la pozeeee
27+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Anka drum bun, acomodare usoara si sa va dea Domnul o viata frumoasa si usoara in Canada!! Sa fiti fericiti, sa reusiti sa va integrati si sa va mearga numai bine!! Te astept cu nerabdare cu primele impresii!
Mai3 felicitari! sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos! Doamne ajuta! Sa stii ca eu am simtit ca vei intra sa ne dai vestea buna cand deja vei fi trecut de trim. I. Nu stiam cand va fi, dar am simtit ca va fi in jur de 15 sapt...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)
Kimmy spune:
Iriss cu banalul Ace indoit cu apa am pufait.Vecina si-a cumparat fas din ala din reclama si a zis ca Ace curata mai bine igrasia.Bine acuma sa nu-ti imaginezi ca am inceput intr-un capat si am pufait toti peretii.Doar unde aveam mucegai.Prin colturi langa geam,si putin pe la baie.Inainte tot frecam peretii si cred ca mai mult s-a intins.
Dana vreau sa vad si eu poze cu burtica de bebe2
Ma duc sa schimb copilu ca a facut tati baie si ea s-a udat din cap pana-n picioare.Sau mai bine ii fac direct o baie si am scapat pe azi
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra