Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 14
Nati spune:
Salutare fetele,
Mai3, felicitari pt samburel, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, si o nastere de 2 ore cum a avut atb .
Kimmy, e grele tare cu mucegaiul, noi nu avem probleme din astea cu toate ca aici vara e o umiditate nasoala.
Spor la spalat pereti!
Poate reusiti sa faceti ceva , sa nu mai stai sa tot speli peretii tot timpul.
Sun, Boti, ar fi super sa ne intalnim toate, o sa fie Matei in minoritate, da intre doua nu-l ploua.
Spor la invatat Sun .
ankule, zbor cat mai lin si fara zdruncinaturi, si sa va iasa asa cum va doriti!
Ma dispera Matei, vrea sa manance mancarea potailor, umbla cu punga dupa el de biscuiti si le tot infinge in bot la mandre.
Azi am fost la frizerie sa-i tunda bretonul lui Matei, doamne ce s-a pus pe un plans cu sughituri.
Creste el si nu mai da serenade la frizer.
Am fugit ca vrea sa pape, azi toata ziua a balotat, dupa ce 3 zile mi-a facut greva foamei.
Spor la pregatiri!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
mcoca spune:
Kimmy, bafta cu mucegaiul ala. Cand ne-am mutat la Timi, ne-am dat seama ca un perete din dormitor, era plin de mucegai (ceea ce nu vazuseram la vizita apartului, ca era ascuns de un sifonier, nici nu mirosea, nimic). Peretzii erau facutzi cu huma, si noi doream cu lavabila. So, mesterul a dat jos toata huma aia, si a tratat peretele cu pricina cu o solutzie contra mucegaiului, si gata. nu au mai fost probleme. Apoi de fiecare data cand s-a mai jugravit camera, peretele ala a fost tratat.
BAi de ieri, Maya imi zice maman . Eu o tot corectez, da nimic. Asa ma enerveazaaaaaa
Vicky si Printzesone
dara_d spune:
Buna seara fete dragi
Astazi am avut ceva treaba: de dimineata am fost sa ne impartasim amandoua, apoi am venit acasa si ne-am apucat sa vopsim oualeca venise deja mamaie la noi sa ne ajute .A fost distractie mare pe denisa , au scapat toate ouale intregi nu le-am spart. Anul asta am pus si niste abtibilduri de ele ca le-am gasit in cutia de vopsea anatoli.
Am preagtit ingredientele pentru drogb si am facut piata ca maine dimineata sa facem drobul si o sa vina mamaie sa facem si pasca.
Singura cu ea nu le pot face.
Sambata fiind si sotul acasa o sa fac ciorba de miel si friptura de miel, noua ne place carnea de miel mult, abia astept sa papam. Oricum o sa fac si friptura d epui pentru Deni. Apoi pe langa astea la masa de Paste voi mai pregati niste aperitive, branzeturi si niste tartine cu somon fume si cam atat ca oricum nu putem manca dar sa fie de toate. Cozonaci am cumnparat italienesti sper sa fie buni ca nu am timp sa mai fac si cozonac , de craciun am facut parca am avut alt spor la treaba.
Kimmy nu stiu de mucegai ca nu ne-am confruntat si sper sa nu avem nici pe viitor.
MAI3 spor la mutare si sa va gasiti casuta voastra si sa fie ok din toate punctele de vedere.
MADA MAX cum a fost intalnirea cu ANKA si familia, cum a fost drumul pana la Londra?
Ma duc sa ma bag cu Deni si tati la o repriza de jughinit si iubire maxima.
Pupici si o seara placuta
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dia_filipas spune:
Seara buna fete dragi!
Noi suntem in febra bagajelor, ca de maine dimineata pana luni vom fi la tara, la bunia din partea lui tati...asa ca am intra sa va urez de pe acum:
UN PASTE FERICIT!! SA PRIMITI LUNINA IN CASELE VOASTRE SI SA AVETI SARBATORI FERICITE SI PLINE DE CALDURA!!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)
mcoca spune:
Dara, am vazut ca pentru Deni vrei sa faci friptura de pui. De ce? Nu suporta ea mielul sau inca nu i-ai dat? Eu i- am dat Mayei de pe la vre-o zece luni, ca aici asa ne-a zis ... Spor la treburi maine!
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Dia Sarbatori Fericite si tie!
Eu stau sa adoarma Maya, de unde limbaritza
Vicky si Printzesone
dara_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Dara, am vazut ca pentru Deni vrei sa faci friptura de pui. De ce? Nu suporta ea mielul sau inca nu i-ai dat? Eu i- am dat Mayei de pe la vre-o zece luni, ca aici asa ne-a zis ... Spor la treburi maine! Vicky si Printzesone |
Interesant, ca eu nu stiam ca ii pot da miel, doctorita mi se pare ca a spus nu, sincer nu mai stiu exact , ea parca se referea la porc , miel sau vanat si spunea ca sunt mai greu digerabile si pentru copil nu ar fi recomandate.
Eu nu stiu ce sa fac sincer , i-as da sa guste dar ce iti mai e si cu doctorii astia si opiniile lor..... Desi pana acum am mers pe mana ei si nu am avut probleme si sunt multumita.
O sa vad eu , poate ii dau sa guste.Oricum merci de informatie ca m-ai luminat in problema asta ca eu credeam ca e rau de tot daca ii dau miel, face vreo indigestie, e bine de stiut.
moni_or spune:
Suuuuper pozele cu megaintalnirea de pe Heathrow!! Multumim, MADA!!!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 31+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
dara_d spune:
Am vazut pozele de la intalnire foarte frumoase gagicutele !
MADA MAX
ana_a spune:
dara, eu zic sa-i dai linistita carne de miel copilului! Chestiile cu mielul nu e bun la copii sunt...de la noi, din Romania. In alte tari mielul este delicatesa, se mananca tot timpul nu numai de Paste.
Nu are rost daca ai miel sa gatesti pentru copila separat....parerea mea.
proud mummy