Pepenasi de iulie-august 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Numa la noi dau astia din gura sa nu dai decat pui si peste la copil. Am o prietena in Italia si i-a spus medicul ca in mom in care incepe sa-i bage carnea in alimentatie sa-i dea prin rotatie orice carne slaba. Si i-a dat si porc, si miel, si cal. Eu i-am dat porc, am de gand sa-i dau si miel daca luam. Evident, ce e mai slab.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MARIANA LA MULTI ANI SA FII FERICITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Frumoaselor, in graba mare va urez Un Paste Fericit si plin de Lumina!!

Va pup si sa aveti un weekend minunat, iar pepenasii cit mai multe cadouri de la iepuras

noi vom face: cookies cu copiii, cozonaci cu masina de piine, friptura husbandu si m-am rezolvat

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetlor,

ANA_A voi vedea cum voi proceda cu denisa si cu carnea de miel, oricum este o carne care chiar daca o aleg sa fie slaba este foarte grea si se digera greu, eu pe acum cativa ani am patit-o , mi-a fost rau , desi imi place foarte mult.
BUJO apropo de porc eu nu i-am dat sa manance dar i-am dat sa guste de cateva ori friptura slaba, oricum nici noi nu mai mancam decat rar.
Acum astept sa vina mama mea sa ne apucam de treaba, pe Denisa am hranit-o ,am schimbat-o si ea imi tot spune "pecam" tot vrea sa plecam afara , de fapt vrea in parc, dar eu abia vad pe und emerg ca sunt cam adormita inca.
Spor la treaba tuturor.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

cu intarzie urez si eu AnnaB ,Mariana

Mai-3 felicitari Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Va urez si eu PASTE FERICIT!
Noi vrem sa plecam azi la Brasov (daca reusesc sa plec mai repede de la servici), daca nu plecam diseara. N-am facut pregatiri, dar acolo vom fi tot prin vizite.
Maitreyi, felicitari! sarcina usoara.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Pe fuga cas panan gat in smotru'.
Ma bucur ca v-au placut pozele. A fost super, am reusit sa ajung inainte sa iasa ei de la avion si am facut prima poza cand ieseau sa isi aduca aminte cum au plecat spre o noua casa.
Apoi ne-am adunat si ne-am luat ceva de papa si am urcat sus la departures unde fetele au inceput sa alerge de numa s-au distrat, eliza e o fetita superba si desteapta si cuminte, s-a inteles f bine cu Ari au vb in engleza si a fost mai usor si pt Eliza a trecut mai repede timpul.
Erika e o dulceatza mica si papacioasa au avut si ele un moment de face 2 face, adik pepenasele si au comparat iepurii de plus si Ami radea de numa si Erika zicea meu, meu, meu. In rest au alergat si ele dupa surioarele mai mari, dupa cum ati vazut au cazut late in carucior cele mai micutze.
Anka si io am mai stat la o barfa, sotz de Anka si-a facut de treaba cu laptopul si telefoanele, ca na cu atatea gagici in jur cam greu sa apuci sa zici cate ceva.
In rest eu si Anka nu avem poze ca tot am alergat dupa copii ca na cele mari stiau unde tre sa stea da astea mici ne-au fugarit tot aeroportul asa ca nu am apucat sa facem tare multe poze de grup sau ceva.
Cat au dormit matzele in carucioare am mai apucat si noi sa schimbam cate o vorba in liniste.
Apoi ei s-au pregatit de mers la check in si noi ne-am impachetat si am plecat in drumul lung si obositor spre casa dupa o zi la aeroport.
Oricum super familie, ma bucur f mult ca ne-am intalnit si a ramas sa ne vizitam nu numai prin aeroporturi . Asa ca o sa urmeze si partea 2.
La ora 8 pm a Canadei au aterizat in Montreal. Sper ca au avut un zbor placut si a fost ok, macar fetele s-au odihnit oleaca deci sper ca nu au fost tare matzaici.
Acuma asteptam vesti din noua tara adoptiva.
Asa asta ca sa nu va tin pe jar, ca ieri nu am apucat decat sa bag din poze.
Va pupacim.

Paste Fericit! fetele care pleaca si nu mai intra pe forum. Fug sa imi termin si eu treaba revin mai pe seara sa mai recuperez din urma.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete dragi,

Pentru ca sunt in toiul pregatirilor si pentru ca maine de dimineata plecam la Tulcea, vin acum sa fac urarile.

In primul rand, mamica de gemanute, La multi ani in avans! Sa ai o zi minunata ca tine, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale!

La multi ani Eduard! Monica, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!

Voua, tuturor, va doresc Sarbatori frumoase, cu pace in suflete, belsug pe masa si bucurie in casa! Sa-L intampinam pe Domnul nostru cu lumina si iubire!

Va imbratisez cu drag!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Sarbatori frumoase, luminoase, pline de Iubire si pace sa aveti

eu nu fac nimic in afara de vopsit oua cu baby maine ca si asa stam langa mama v-am pupat si spor la treburi

-----

Mami de + 14 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fericit alaturi de familiile voastre va doresc!

mi-e tare dor de voi dar stau extrem de prost cu timpul!poate va veni si ziua cand voi reveni!
va pupam si va iubim!

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

ANDREEA MARIA si ANDREI STEFAN

Mergi la inceput