Pepenasi de iulie-august 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 16
Marina_1609 spune:
am vazut si eu pozele cu Anka. emotionant. sa dea Domnul sa aiba parte de o viata asa cum si-o doresc acolo in Canada. Abia astep sa ne scrie chiar ea cum le merge....
fetelor, voi stiti o biserica in Bucuresti unde se pot sfinti oua, pasca , cozonac etc? Ca am fost la cateva de inviere si nu am vazut asta. toata lumea se imprastie pur si simplu dupa slujba. La noi asa se facea si tare mi-e dor de acest obicei: sa mancam duminica dimineata din mancarea sfintita...
Marina_1609 spune:
(edit semnatura...) nu bagati in seama...
se vede ca a venit soacra si a pus stapanire pe bucatarie....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Intru si eu repede in pauza de crescut cozonacii si ce vad: poze de pe aeroport! Ce emotionata sunt, sper sa aveti tot ce trebuie la noua casa si sa fie totul asa cum v-ati dorit!
Eu i-am dat Aidei si carne de porc, dar f rar si putin pt ca oricum nici noi nu mancam des asa ceva. Dar cand mancam ii dam si ei si intentionam sa ii dam si de miel mai slaba.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Am vazut si eu pozele cu viitorii canadieni. Asa m-au emotionat ...
Vicky si Printzesone
anaco spune:
Anka sper ca ati ajuns cu bine si sa va bucurati de noua viata acolo unde v-ati dorit-o!
Mai3 felicitari pentru bb2 si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe la termen sanatos si norocos!
Eu scriu repede, fiindca deja facem bagaje, maine plecam la bunici si revenim dupa paste! Asa ca va urez de pe acum Un Paste cat mai luminos! sa fiti fericite si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...
marimar spune:
Paste Fericit mamici de pepenashi !
Anka, bine ati ajuns in Canada si o viata noua, frumoasa si implinita va doresc !
Mada, m-au emotionat pozele cu viitorii canadieni si fetele tale !
Noi zburam azi spre Bucuresti, stam pina marti, facem Pastele cu socrii .
Stam linga parcul Titan, daca are cineva chef de o intilnire dati un telefon ( pun numarul pe gmail, picasa)
v-am pupat pe toate si toti pepenashii
dana81 spune:
Va doresc din suflet o sarbatoare plina de caldura, lumina si iubire FERICIT!!!!
Iza am pus poze cu "burtica"
27+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
mcoca spune:
Sarbatori fericite si pace in suflet si din partea noastra!
Ma pregatesc sa merg si eu acasa la puiul meu sa vopsim oua .
Vicky si Printzesone
Caprioara spune:
Helau fete dragi,
Am intrat si eu dupa 1000 de ani sa va urez la toate:
Un Paste plin de lumina si dragoste!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat !
Mai3, sarcina usoara!
Anka, sa va mearga totul din plin pe meleagurile canadiene! Vazut poze emotionante.
Nu v-am citit de muuult si acum doar am tras cu ochiul un pic la ultimele pagini si la ceva poze pe picasa . Nu mai am deloc timp... Copiii sunt binisor, eu insa sunt depresiva ca nu merge treaba deloc cu fotografiile si ca acusi vine vremea sa ma pregatesc de serviciu (vreau sa dau un examen in iunie si trebuie sa invat) si trebe sa dau fata la gradi din mai. Imi e groaza de cum va reactiona. Am asa un gol in suflet . Imi amintesc cat mi-a fost de greu cand l-am lasat pe Matei si m-am dus la job si cred ca acum imi va fi si mai greu, ca ii las pe amandoi; lor nu mai zic... Dar ce sa fac??? Asta este mersul vietii si trebuie sa ne desprindem unii de altii, ei sa devina mai independenti, eu sa ma reintegrez printre adulti .
Va imbratisez cu drag pe toate.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Tecky spune:
Superbe pozele de la intalnire! mada foarte frumos gestul din partea ta ca te-ai dus la intalnire si ai surprins si cel mai frumos moment cand au intrat intr-o noua etapa a vietii lor!
Eu si Ralu va dorim: PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!!