LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai ca intre timp am vazut ca si Ilinca a scris cam acelasi lucru ca si mine.Bianca si Aris, vreau sa va spun ca am citit ieri forumul, dar nu am reusit sa intru sa va las un mesaj, insa m-am gandit la puiutii vostri scumpi si le-am urat in gand tot binele din lume, si le urez si acum, sa le transmiteti voi de la mine La Multi Ani!!!!! Aveti doua comori, o asteptam si pe Aris cu foto si aventuri povestite. Vladimir e pur si simplu bestial cum da el noroc, am fost tare impresionata! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chiar, Mihaela, ce idee buna ti-a dat Bianca!Si ca tot veni vorba, La multi ani si din partea mea si a Evei, iti dorim sa ai o zi minunata alaturi de Maria. Uram si sarbatoritilor zilei La Multi Ani si petrecere frumoasa!Aaa, Mihaela, de cand vreau sa iti spun, avem laptopuri la fel , dar pe mine ma intereseaza daca nu scoate Maria tastele, ca Eva mi-a cam nenorocit tastatura.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La capitolul soti necorespunzatori nu ma mai bag... am ajuns la un compromis si ne e tare bine asa...fiecare face ce si cand poate/are chef. cui nu-i convine, ia masuri. de exemplu, nu e mancare pe gustul lui, face. m-a invatat sa pun intrebari inchise de genul "dai cu aspiratorul sau speli vasele?" ma declar multumita... momentan.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DODO, cum mai sunt puii? mai bine?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Puii si-au revenit foarte repede......

eu sunt cea care am inceput sa ma resimt(am t.a. oscilanta) si cand e t.a. ridicata nu ma pot tine pe picioare .

in rest incerc sa zambesc pentru ei...

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna dimineata!

Eu sunt in pregatiri pt petrecerea de maine, nu ma intind.
Dar, vreau sa spun ca da, Provista a gresit, e casa nu stiu cui, si n-a respectat regulile. Daaarrr, eu zic ca asa cum si in viata reala exista sanctiuni diferite in functie de gravitatea greselii, asa mi s-ar parea normal sa fie si in mediul asta virtual.
Si sunt ferm convinsa ca moderatorii nu citesc ce scriem noi pe aici, sa fim seriosi, nu tinem noi pasul tot timpul. Acum stiu ca o sa citeasca fiind deschis subiectul de dincolo pt provista, altfel nu.
Ana Maria, IP-ul, sau cum s-o numi, nu e la toti fix, la mine de ex se schimba tot la 24 de ore parca. Si cred ca si la provista din moment ce a reusit dupa ce i s-a blocat contul sa citeasca ce scriem si sa-si faca alt cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dyanna, ma tot tin sa te intreb: ai dat tu demuuult un link cu unii care aveau lenjerii de pat pt bebei si adulti, ffff faine. Mai ai cumva linkul ala pliz-pliz-pliz?

pai ce stiu eu ca gasisem erau la deniz.ro; sper ca asta e, altul nu-mi amintesc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Inca unu si ma duc.
Sper ca macar in sera asta sa ma lase berbecu sa dorm si eu cat de cat decent.
Dyana la fel sta situatia si la noi cu titi.Pana acum a baut lapte praf doar cu lingurita vreo 20 ml.Azi i-am luat Humana Drink Junior ( multam celei care a dat pontu) si a baut cu paiu vreo 150 ml.Ma declar multumita.In completare titi si acu doarme de 2 ore neintrors.Deci sper sa fi rezolvat situatia.Incearca si tu varianta asta poate poate.

am incercat si junior drink.... degeaba; nu-l suporta nici pe asta; ieri chiar a stat nemancat, a papat legume la 1 si putin iaurt pe la 4 jumate... si atat; degeaba am incercat eu cu unspe'mii de tipuri de lapte praf.. prefera sa stea nemancat; azi i-am dat ceva titi ca sa-l culc, pentru ca n-a vrut sa vada fructele deloc, s-a pus pe urlete; si-l doare rau ceva in gurita... habar nu am unde, ca nu pot sa ma uit; asa ca dentinox dau peste tot, si sta saracutul cu gurita cascata sa-l dau cu dentinox.... la mana nu se simte nimic nou...parca ceva la o maseluta ar fi mai umflat; dar daca nu ma lasa sa ma uit calumea.... ; azinoapte evident ca m-a rontait iar, si s-a trezit de cateva ori in urlete care nu se potolesc decat la titi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANCA, am intarziat si nu te-am mai gasit...am constatat tarziu ca nu mai am credit pe tel (sunt pe cartela) si n-am nici cash sa-l incarc, iar pana la bancomat...imi fu greu . Sper ca nu te-ai suparat, ne-am suit si coborat pe scarile alea de la insula pana la 11:30, mi s-au lungit ochii dupa fuste scurte , dar nu v-am zarit. Iti dau nr. meu pe PM pt cazul in care mai fac vreo figura din-asta desteapta pe viitor...Sper sa ne vedem cat mai curand si cat mai des. Eu sincer nu prea indraznesc sa te solicit, ca am si eu o sora singura cu trei copii si cam stiu ce inseamna. Semanati voi in multe privinte, am sa-ti povestesc, poate si de-asta mi-esti draga

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ma inclin cu respect ... si nu mai comentez nimic ...

Subiectul deschis de mine a fost inchis, iar rezultatul e cel previzionat de majoritatea dintre voi, mai ales de cele cu vechime si experienta pe DC.

Macar am incercat.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mare descoperire MAREEE .Se pot vota plantatiile de mi multe ori/zi, adik prin Explorar/mozilla..ce mai aveti voi

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput