LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 8
anca_nicolae spune:
Gata gigelica, am scris si eu dupa tine. Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
Ilinca_M. spune:
Of, numa n-am timp de postat, dar sa incerc sa-mi spun si eu parerea:
-pisigri a scris acel mesaj pt. ca ea, ca si mine si mai suntem cateva bantuiem cam pe la toate sectiunile, urmarim dispute pe la zona zoster etc. si deja am vazut muuuulte...forumisti iubiti si "cu state vechi de plata" banati pentru nerespectarea regulamentului, zeci de petitii "o vrem inapoi" fara rost fiindca moderatorii au motivele lor si modul lor de operare. Asta e crudul adevar, fiecare forumist e o picatura intr-un ocean, au mai fost discutii de felul "noi va aducem trafic, datorita noua existati, plecam, ne mutam" etc. si nu s-a lasat cu nimic bun.
Parerea mea e ca Provista ar fi trebuit sa scrie un mail la despre.copii pentru a solicita ridicarea interdictiei; cred ca s-a considerat o sfidare ca a incercat sa reintre cu alt cont.
Cu privire la solutii eu ma gandeam la un mail trimis de pe mailul nostru comun, pe care sa-l semnam cat mai multe, in care sa cerem iertarea Provistei. Caci si eu stiu ca avertismentul rosu nu se da chiar asa usor si sfidarea moderatorilor nu are niciun rezultat.
Revin ca plange Phiphi de nervi ca i-am intrerupt "Il gato puzzolone"!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Gata gigelica, am scris si eu dupa tine. Pup. Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni |
Si eu te pup si iti doresc un weekend placut.
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anca_nicolae spune:
Ce a scris Ilinca_M este foarte corect, si de fapt, toti stim si treaba cu picatura in ocean, si cu marea probabilitate de neobtinere a vreunui favor pt provista, si cu "sfidarea" folosind un alt cont, insa, eu gandesc ca ar trebui o ierarhie a pacatelor, pt ca una este sa blochezi contul cuiva ce scrie injuraturi, vulgar, f urat, sau f agresiv, sau chiar cu amenintari [eu am citit la alt subiect asa ceva!!!] si alta este greseala pt o reclama la un alt site. De aceea cred eu ca merita sa incercam, ori cu mail semnat de mai multi, cum ai zis tu, ori in acel subiect de la tehnic, pana la urma sunt cam echivalente cele 2 metode, si daca om beneficia de vreo farama de bunavointa, ok, daca nu, macar stim ca am incercat.
Eu asa sunt, cum simt ca exista si un 1% sansa, fac tot ce pot, altfel, nu am cum sa sper: "poate castig la loto dar nici macar nu-mi cumpar bilet". Si ca sa radeti de mine, daca ati sti cat l-am CHINUIT pe bietul tata, ANI de zile, la sah, pt ca dupa prima jumate a partidei, el mereu avea piese mai multe [pt ca el juca stiintific, citise multe carti, nu ca mine, dupa ureche si inspiratie], si zicea: bai anca, hai cedeaza partida, ca e clar, nu ai cum sa mai castigi. Eu: nuuu, inca nu cedez, poate reusesc totusi ceva. Domne', si de multe ori reuseam sa il pacalesc cu vreo mutare aparent neinteresanta, si rar obtineam victorie, dar de cele mai multe ori obtineam MARELE PAT! Si taica-miu se oftica rau, ca el cu atatea piese, nu mai putea sa-mi faca nimic, mie, cu un umil rege, dar asezat unde trebuia . Si de cate ori incepeam iar sa ne jucam, mereu imi zicea: sper ca nu si azi iar o sa te cramponezi! Si eu: ba da, si azi!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
pisigri spune:
Anca, tu ai citit bine postarea mea si celelalte postari care cereau intoarcerea provistei?
Intreb pentru ca te iei cam tare de viata mea. Nu am facut decit sa explic niste lucruri pt ca INAINTEA TA, tot la "o vrem pe provista", ALTCINEVA a spus ca "ce mare lucru a facut", ca regulamentul nu-l citeste nici dracu, si ca o sa le plece userii. Argumente care nu-s valide si care nu ar fi vehiculate in viata reala. Si care nu-s menite sa aiba ecou. Ba din contra, ca moderator eu le-as percepe ca sfidatoare.
Aici sintem in casa cuiva, intelegi? E casa lui Florin si a Mirelei, si trebuie sa respectam regulile casei lor, macar din politete. Ei au dreptul ca daca cineva le incalca repetat regulile, in ciuda avertismentelor,sa nu-i mai deschida usa. Simple as that. Reprimirea provistei pe forum este o CONCESIE pe care ne-o pot face sau nu; un act de BUNAVOINTA, iar bunavointa nu se obtine cu parul. ASTA e TOT ce am spus in mesajul meu. Cui i se taie elanul din atita lucru inseamna ca nu avea prea mult de la inceput...
In plus, eu inteleg si punctul asta din regulament, ca pina la urma forumul este un business, da? Pe care publicitatea se plateste, normal. Crezi ca Eva a facut concursul asta cu cafele ca sa nu se plictiseasca internautii? Si ei au nevoie de trafic, de clickuri. Si atunci de ce sa faca Eva bani pe spinarea DC-ului? Gratis?
Eu si provista ne avem in listele de YM, vorbim cind apucam, ne placem, ca daca nu ne-am placea ne-am da ignore. Departe de mine gindul ca nu o vreau iar pe forum, si nu am spus nimanui sa stea in banca sa si sa nu incerce; am spus doar ca abordarea trebuie sa fie alta decit cea pe care o "citasem". Daca era cazul sa pun ghilimele si sa indic userul....no, nu-mi place sa fac de-astea si sa arat cu degetul ca in ciclul primar.
Si in alta ordine de idei, observ ca te-a suparat de fapt ce am scris eu cind a fost vorba de prostia de telefon mobil a lui Vero, si desi ai spus ca ai inteles ca nu am facut decit sa aleg un exemplu deja dat ca sa imi expun parerea, se pare ca ai luat-o personal. Mi-am cerut atunci scuze pentru cazul in care as fi deranjat; dar de cite ori imi exprim o idee, se pare ca tu esti taman de "cealalta parere" si ma taxezi. Poate e o impresie, poate nu. Cred ca forumul, si chiar si topicul asta, sint destul de mari pentru amindoua, nu mi se pare util si constructiv sa ne luam de par de cite ori postam pe aceeasi pagina.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aditapop spune:
'Neata, fete dragi!
Mi-a fost dor sa scriu, ca de citit citesc ZILNIC, sa nu credeti ca am disparut (DYANA, mersi pentru strigare)
LA MULTI ANI pentru toti ghioceii care au implinit 1 an in tot timpul asta cat am stat pe tusa si felicitari parintilor!
LA MULTI ANI si pentru SARAH, ANA-MARIA, pentru puiul meu RAZVAN-MIHAI!
LA MULTI ANI, MIHAELA!!
Tot binele din lume pentru ghioceii nostri care acum devin copilasi, gata cu bebelusia!
Revin cat de curand cu poze si impresii.
PS. DYANA, incearca HUMANA JUNIOR DRINK (Aris, de la tine stiu), lui RAZVAN i-a placut din prima!
POZE NAZDRAVAN
pisigri spune:
Dyanna, ma tot tin sa te intreb: ai dat tu demuuult un link cu unii care aveau lenjerii de pat pt bebei si adulti, ffff faine. Mai ai cumva linkul ala pliz-pliz-pliz?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Anca, mesajul lui pisigri nu e deloc pesimist, daca mai rasfoiesti forumul, iti dai seama ca actiuni de acest gen sunt inutile (au fost alti membri cu mai multa vechime care au ramas banati forever). Eu am vrut sa scriu ca nu are rost sa isi faca alt cont, oricum IP-ul e acelasi, banuiesc ca acesta este si motivul inchiderii celui de-al doilea cont. Adica, ma rog, dovada, ca moderatorii banuiesc ca rasfoiesc subiectul nostru si era mai mult decat evident cine e sprowista. In alta ordine de idei, sigur ca si eu vreau sa revina pe forum provista, la fel cum tare mi-as dori sa mai scrie si Ayla cate un rand, cu atat mai mult cu cat ea nu are contul inchis.Subiectele la care unii jignesc mai sunt poate trecute cu vederea pentru ca acolo e clar ca s-au aprins oamenii, or provista a incalcat regulamentul cu buna stiinta si cu mintea rece , asta a enervat mai tare, ma gandesc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
LA MULTI ANI FETELOR FRUMOASE SI NAZDRAVANULUI!
Sa fiti sanatosi si bucurosi si sa va bucurati parintii!
LA MULTI ANI SI PENTRU MIHAELA!
Sper ca astazi nu mai gatesti atat. Iar daca tot ai timp de gatit de ce nu iti faci o firma de catering cu livrare la firme. Iei 2-3 pustani la livrari, o fata la comenzi si gata
cativ13 spune:
Buna dimineata!LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi! Sa creasca maaaari si sa fie sanatosi! pupam si mamicile si le dorim numai bineMihaela, LA MULTI ANI! sa iti dea Dumnezeu sanatate si o viata fericitamami de Silvia Ioana