LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
Kea, spor la pregatiri!
La multi ani ghioceilor de azi!
Imi pare rau ca s-au iscat polemici din cauza moderatorilor. Si da, ii doare undeva daca pleaca 100 de useri, ei au zeci de mii. Eu nu sint de acord cu ei la multe kestii, dar oricum nu conteaza, sint la ei acasa si fac ce vor: aka, taie si spinzura.
Ah, pisicogri, ce vream sa zic: chiar daca esti la tine acasa, este un loc public "casa" asta, in cazul forumului, asa ca tre sa tii cont si de parerea "clientilor".
Provista, daca vrea sa vina, poate intra de pe IP-uri mobile, sa dea un search pe net, se gasesc cu duiumul.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
E drept ce spui tu, Kea, Romtelecomul, spre exemplu, da IP-uri diferite de la o zi la alta.Ma gandisem si la asta, dar am zis ca nu e cazul provistei, din moment ce i-au taiat si al doilea cont.Eu cred ca tot se citeste cat de cat subiectul, altfel cum ar fi dat peste reclama facuta?Chato, ca sa iei IP-uri mobile iti tb ceva experienta si cunostinte. Si nu stiu daca se merita efortul. La urma urmei, provista ne poate citi, cred, doar ca nu poate intra sa ne scrie, nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
Fetelor, aveti idee ce se intampla cu petrean, saracutza? Ca nu a mai intrat de mult pe forum si nici nu imi raspunde la telefon/sms/mess???
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, aveti idee ce se intampla cu petrean, saracutza? Ca nu a mai intrat de mult pe forum si nici nu imi raspunde la telefon/sms/mess??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Bogdana a intrat la capitolul trecut, acum o zi-doua, tin minte ca ne povestea de Andrei cu iepurasul de paste... Zicea ca facusera gemenii vaccinurile...Nu stiu mai multe
http://www.lucamic.blogspot.com/
chatonel spune:
citat din mesajul lui anamariame Eu cred ca tot se citeste cat de cat subiectul, altfel cum ar fi dat peste reclama facuta? Chato, ca sa iei IP-uri mobile iti tb ceva experienta si cunostinte. Si nu stiu daca se merita efortul. La urma urmei, provista ne poate citi, cred, doar ca nu poate intra sa ne scrie, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
e simplu de vazut ca sint linkuri, cind vezi ce "iesiri" sint de pe site-ul desprecopii (astea se vad la panoul administratorului)... si cind sint cu duiumul intr-o directie, nu pot fi altceva decit publicitate ori poze
anamariame, nu stiu daca se merita ori nu, eu am zis ce se poate face. Cit despre cunostinte, cred ca si o persoana f putin tehnica se poate descurca.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Maya25 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m GINA, MAYA, multi pt Calin si Maria, sa treaca "galcile". |
Multumim Simplyana.
Adee spune:
LA MULTI ANI MIHAELA sa fii sanatoasa fericita si linistita alaturi de toti cei dragi tie.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN
Adee spune:
LA MULTI ANI!
Sarah
Ana-Maria
Razvan-Mihai
pt mamici
poze 1 AN
Adee spune:
citat din mesajul lui shasa Si cu intarziere ARIANA Si un buchet mare desi imbratisari pt. mami ADEE IRITEOPETRU New Life Is Born |
multumim
poze 1 AN