LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bianca, am si eu o curiozitate da' nu te superi pe mine,da? cum de nu o cunosti pe soacra-ta ? nu ca ar fi ceva rau

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

nu o cunosc pentru ca Robert nu vorbeste cu ea. El mai are un frate (33 de ani, Robert-35) iar cand avea Robert 16 ani l-a dat afara din casa.

cand erau mici ii batea (ca parintii care cred ca bataia e rupta din rai) si exista situatia Robert-baiatul lui tata, razvan al lu' mama.

Asta mare trimis de-acasa spala geamuri (la 16 ani ce sa munceasca) sa isi cumpere costum de schi si a doua zi ma'sa ii lua lu ala mic costum de schi pe ochi frumosi.

Oricum nici unul dintre ei nu mai vb cu mama lor, iar tatl lor a murit in mai 2008.

Ups nasoala poveste !

Inca o data, sper ca nu te-ai suparat pe curiozitatea mea !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Alexandra s-a trezit pt o tziti si vad ca s-a culcat la loc !!
Imi place programul acesta !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Floric, am vazut pozele si zic ca e ok tricicleta !

Pisik
, nu-i bai ca nu ai gasit olita, o sa gasesc eu una, asta cand voi cauta ca deocamdata nu am abordat problema .
Si asteptam poze cu poncho-ul Anei !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

NOVUS, stai linstita. Nu m-am suparat.

Eu am zis sa imi faca cunostinta cu ea dar mi-a spus ca el nu merge. Imi da telefonul ei sa o sun (dar nici pe asta nu il, nici nu mai stie unde sta).

Asa ca nu mai insist! Sincer nu simt nevoia de soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

MIHAELA; te pup muuuuuuult, sa fii sanatoasa si fericita langa familia ta minunata; totul de acum sa iasa asa cum speri tu, pe toate planurile; sa ramai mereu vesela si senina si sa-ti pastrezi zambetul minunat pe care-l ai

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Vreau sa emigrez in UK...si am o stare de ...nu pot explica...am promis ca "no comment", deci NO COMMENT.

Tin doar sa pe Chato, Pisigri, Ilinca, Novus si...nu mai stiu cate mai sunteti bune de

Am si uitat deja ce vroiam sa mai zic...offff, sunt ...

Maine dimi mergem la vaccin. Mi-e frica putin.

Ah, stiu.

Simina_kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, esti supi pe mine??? Nu mai vb deloc cu mine Promit ca ne vom vedea...curand...stiu ca sunt datoare...

si inca ceva...

petreaaaaaaaaaaaaaaaaaan, te cam pup

Gata...ma pregatesc sa bag morcovul pentru un ghiocel special...Joannaaaaaaa, bu-hu-huuuu....

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Gigelica sa-ti treaca nervii !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, ma doare fierea rau de tot. Numai intr-o anumita pozitie nu ma doare, iar aceea nu e confortabila deloc Ciudat e ca ma ia in reprize, ma doare cateva minute de nu pot sa ma misc, apoi ma lasa.Anyway, vreau sa imi exprim si eu admiratia pentru Bianca. Imi place tot, si casa, si ea, Vladimir nu mai zic . Dar cel mai mult imi place cat de mult se dedica puiului ei si modul in care il creste. As vrea si eu sa fiu asa si nu pot.Iar referitor la ciondaneala de ieri cu partnenerul de viata, off, ai exprimat atat de bine ce gandesc eu, dar nu pot pune in cuvinte. Am si eu uneori aceeasi impresie, ca nu reusesc sa ma fac inteleasa si ma intreb daca nu cumva tocmai eu sunt cea sarita de pe fix Anyway, bine ca e totul ok, iar soacra...hmmm...eu zic ca e bine asa cum e.Cand am nascut mi-am laudat soacra unei prietene, ca vine si ma ajuta, face ce o rog, eu ama vut o perioada destul de grea si ea chiar mi-a fost de folos atunci. Nu trecea zi sa nu vina, facea mancare, curat, mai statea cu fata. Acum nu stiu ce-a apucat-o dar vine doar in vizite protocolare de 2h cand se comporta exact ca un musafir. Iar eu chiar nu stiu cu ce am gresit.Pomenisem de prietena pentru ca ea mi-a spus sa ma astept inainte sa sar cu laudele, ca soacra tot soacra ramane pana la urma. Si acum aflu pe pielea mea Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Citat:

poze de ieri

Vladimir !!

Faina jucaria de impins , si eu vreau sa-i iau Alexandrei una, se joaca cu ea ? adica o impinge ?

Am implinit 1 anisor !

Elefantel de+ala am primit si noi la ziua noastra si abia acum il impinge. Azi a fost prima data. Pana acum doar il musca.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Citat:

poze de ieri

Vladimir !!

Faina jucaria de impins , si eu vreau sa-i iau Alexandrei una, se joaca cu ea ? adica o impinge ?

Am implinit 1 anisor !

Elefantel de+ala am primit si noi la ziua noastra si abia acum il impinge. Azi a fost prima data. Pana acum doar il musca.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Eu am vazut ceva de lemn, o sa merg maine sa o iau !!

Gata merg la !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput