LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 17
cami_05 spune:
SARAH
ANA-MARIA
RAZVAN MIHAI
si multe pentru mamici!
MIHAELA
Super pozele cu Vladimir. Bianca, o sa se invarta fetele prin jurul lui
Imi pare rau pt. provista
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Monnvas spune:
Azi am spalat geamuri... 2 ore am spalat numai geamurile de la balcon Deh, am vrut casa luminoasa... Daaar m-am consolat cu un gand: sor'mea are 3 balcoane
Si acum ma asteapta 2 plase de urzici. I-am zis sotzului sa le savureze, ca altele nu mai vede anul asta.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Azi am spalat geamuri... 2 ore am spalat numai geamurile de la balcon Deh, am vrut casa luminoasa... Daaar m-am consolat cu un gand: sor'mea are 3 balcoane Si acum ma asteapta 2 plase de urzici. I-am zis sotzului sa le savureze, ca altele nu mai vede anul asta. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Cred ca trebuia sa mai astepti cu geamurile ca duminica ploua, cica!
Cat despre urzici...spor! Eu le-am modificacu iste spanac la conserva si gata
mihaelacg spune:
buna noaptea si bu hu hu
mai trag o repriza de multumire pt urari : chatonel, dyana, monnvas, ilinca, pisik, novus, kea, ela, simonapro, denisamada, maya.
simplyana, sa inteleg ca daca maine se guzduie pamantul e de la tine. sigur se lasa maine cu cel putin
monique, multa sanatate lui andrei.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Monnvas spune:
Azi am spalat geamuri... 2 ore am spalat numai geamurile de la balcon Deh, am vrut casa luminoasa... Daaar m-am consolat cu un gand: sor'mea are 3 balcoane
Si acum ma asteapta 2 plase de urzici. I-am zis sotzului sa le savureze, ca altele nu mai vede anul asta.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mihaelacg spune:
cami
monnvas, esti tare harnicuta.eu astept sa se termine cu ploile
sper numi sa nu m rinda pastele cu geamurile nesterse.
cat despre urzici.....2 plase? si tu le cureti?
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
joanna27 spune:
Bu hu hu!
Edit ca am scris un mesaj legat de faza cu Provista si mai bine ma fac Zen si il sterg ca sa nu mai inflamez spiritele.
Vorba ta Gigelica NO COMENT...DA STRANS DIN DINTI!
anamariame spune:
Monnvas, mie-mi plac tare urzicile, dar habar nu am sa le curat. Plus ca ma tem de piscaturi Eu azi aveam programata o dna sa faca luna casa, dar din nefericire a ajuns la urgente, nimic grav in final. Casa mea era vraiste, nah, cu gandul ca daca tot va face curat, macar sa aiba de ce , asa ca m-am pus pe curatenie. Nu-mi explic cum, dar aveam si un chef nebun. Eva era la bunici, asa ca eu munceam de zor. Dar m-a sunat maica mea dupa ce am terminat dormitorul sa imi spuna ca de fapt maine dimineata poate sa ajunga dna la curatenie. Ei, si cheful meu s-a evaporat pe loc, NIMIC nu am mai facut de atunci. Geamurile o sa le spele ea maine. Am auzit si eu ca ploua, off, dar daca nu le spala ea maine, tb sa le spal eu saptamana viitoare. Culmea ar fi sa le spele si sa fie nevoie sa le mai sterg si eu o data Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Am fugit si eu la somn, langa Eva Noapte buna!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)