LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ieri cand vroiam si eu sa-i urez pe sarbatoriti, Ianis mi-a inchis calculatorul "mami, ajunge atat rasfat la PC, mai baga-ma si pe mine in seama"

LA MULTI ANI! Alexandros
Aris, sa mai intri si tu macar sa ne pui poze cu baietasul smecheras

LA MULTI! Vladimir
Ce ciocnea el bericioaica cu tati

LA MULTI ANI! Mihaela
Sa fii sanatoasa si fericita, mamica mandra de frumusetea ei de fata Si eu de ziua mea am simitit ca cel mai frumos cadou ever posibil este copilul

Olishka, ma bucur ca a prins bine la ceva metoda cu muscatul Ficatelul il fierb in lapte (cam vreo 20 min) si dupa aceea il maruntesc in piure de cartofi, facut tot cu lapte si unt.

Novus, si sotul meu e "baiat de casa" si familist, desi Nelu se stie ca e cel mai dedicat tatic din toata odiseea si e topit literalmente dupa frumoasa si dulcica Alexandra

Simplyana, sa ne pui poze sa ne prezinti moda de la Paris

Kea Petrecere frumoasa maine !

Aveam ieri timp de postari pentru ca n-am avut chef sa ies dimineata afara, dar am recuperat dupa amiaza si am stat pana la 7 seara, se facuse intuneric afara Ianis s-a jucat cu mingile si masinutele altora, s-a imprietenit cu o fetita si un baietel si a mancat pentru prima oara in viata lui pufuleti

As vrea sa-i iau biscuiti, voi de care le dati (Hipp, Organix, Citibebe sau populari)? Sa nu fie prea tari (deh, 2 dinti), sa se topeasca in gura, dar sa nu fie gretos de dulci...

Voi cum gestionati situatia daca in parc alt copil il loveste pe al vostru? Ii explicati celui rau ca nu e bine si frumos, sau il invatati pe al vostru sa dea inapoi, sau ii spuneti celuilalt parinte care de obicei e total impasibil in astfel de cazuri, sau ii lasati sa se descurce intre ei copiii? Noi inca n-am patit incidente, dar am vazut altele similare astazi...;(

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

SARAH
ANA-MARIA
RAZVAN MIHAI

si multe flori pentru mamici!

MIHAELA

sa ai o viata senina cu multe bucurii si impliniri

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

poze de ieri

Vladimir !!

Faina jucaria de impins , si eu vreau sa-i iau Alexandrei una, se joaca cu ea ? adica o impinge ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

L-am vazut pe Vladimir baiat mare care da noroc cu tati.

Eu ii dau lui Lucian biscuiti Digesta de la Dobrogea, nu contin conservanti si nici nu sunt asa dulci, sunt ok.

Nu mai pot sa stau, ma duc sa spal motanasul plangacios.

pe toate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

poze de ieri

Vladimir !!

Faina jucaria de impins , si eu vreau sa-i iau Alexandrei una, se joaca cu ea ? adica o impinge ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Jucaria e mistoaca. Se joaca cu ea max 30 de secunde. El u se joaca cu nicio jucarie singur. Isi mai face de lucru cu niste capace...

Daca stau cu el si ne jucam amandoi o invarte, o impinge, o trage de urechi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Novus, si sotul meu e "baiat de casa" si familist, desi Nelu se stie ca e cel mai dedicat tatic din toata odiseea si e topit literalmente dupa frumoasa si dulcica Alexandra

As vrea sa-i iau biscuiti, voi de care le dati (Hipp, Organix, Citibebe sau populari)? Sa nu fie prea tari (deh, 2 dinti), sa se topeasca in gura, dar sa nu fie gretos de dulci...

Voi cum gestionati situatia daca in parc alt copil il loveste pe al vostru? Ii explicati celui rau ca nu e bine si frumos, sau il invatati pe al vostru sa dea inapoi, sau ii spuneti celuilalt parinte care de obicei e total impasibil in astfel de cazuri, sau ii lasati sa se descurce intre ei copiii? Noi inca n-am patit incidente, dar am vazut altele similare astazi...;(

Ela, lasa ca nu e Pisi al meu cel mai cel ,dar e in top

Biscuiti eu i-am luat Hipp la indicatia Ilincai si Gazei si sunt super, se topesc in gura si nu sunt scarbosi si noi avem 2 dinti si un sfert

Cat despre situatia descrisa de tine, nu mi s-a intamplat dar cred ca as incerca sa-i explic cu vorba buna copilasului ca nu e voie sa loveasa si daca as vedea ca parintii il incurajeaza mi-as da drumul la gura

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Bianca, am si eu o curiozitate da' nu te superi pe mine,da? cum de nu o cunosti pe soacra-ta ? nu ca ar fi ceva rau

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:

Cat despre situatia descrisa de tine, nu mi s-a intamplat dar cred ca as incerca sa-i explic cu vorba buna copilasului ca nu e voie sa loveasa si daca as vedea ca parintii il incurajeaza mi-as da drumul la gura

Am implinit 1 anisor !

Exact asa as proceda si eu, mi s-a si intamplat, am si aplicat!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ela, hop si eu sa-mi spun parerea. Eu la fel ca novus, i-as spune copilului ca nu-i frumos si ca doare si bla bla bla. Pe de o parte ca sa vada al meu ca nu-i singur, ca mami a lui nu-i panou, ca ii sare mereu in ajutor si se poate baza pe ea, pe de alta parte, poate parintii celuilalt copil nu-i explica si ramane piciul cu impresia ca e ok ce face. La varste mici, eu zic ca nu prea isi pot rezolva singuri conflictele. Mai tarziu nu stiu, l-oi invata ca daca vine unu si da in el, sa dea inapoi si apoi sa fuga. Nu stiu, glumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca, am si eu o curiozitate da' nu te superi pe mine,da? cum de nu o cunosti pe soacra-ta ? nu ca ar fi ceva rau

Am implinit 1 anisor !

nu o cunosc pentru ca Robert nu vorbeste cu ea. El mai are un frate (33 de ani, Robert-35) iar cand avea Robert 16 ani l-a dat afara din casa.

cand erau mici ii batea (ca parintii care cred ca bataia e rupta din rai) si exista situatia Robert-baiatul lui tata, razvan al lu' mama.

Asta mare trimis de-acasa spala geamuri (la 16 ani ce sa munceasca) sa isi cumpere costum de schi si a doua zi ma'sa ii lua lu ala mic costum de schi pe ochi frumosi.

Oricum nici unul dintre ei nu mai vb cu mama lor, iar tatl lor a murit in mai 2008.

Mergi la inceput