Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Crina va doresc Un Paste fericit si voua! Si noi voiam sa plecam maine din Bucuresti ![]() dar daca nu se simte Robert mai bine, nu am curaj. Pana la urma aseara am cumparat aparatul de aerosoli Laica, Andrada te pup cu drag si-ti multumesc si sper ca Tiberiu e ok!Robert insa n-a vrut sa accepte masca pe fata, nu a facut nici foarte urat, n-am insistat prea mult pt ca-i pusesem ser fiziologic si oricum nu eram sigura ca fac bine ce fac. Voi ce apa puneti in nebulizator? Scrie ca preferabil distilata da' iote ca n-aveam de aia, am pus plata, bucovina, ca scrie ca nici de la robinet nu bun... Sper sa ne primeasca azi tanti doctora ca eu tot mai sper sa plec, sa fac sarbatorile cu familia si sa nu gatesc/fac curat/spal vase/etc/etc/etc Si acomodare usoara la gradi Eva, Vlady si Sara ! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
lorich, la farmacie sunt sticle de juma de litru de ser perfuzabil (apa cu sare). Face minuni. Costa 3-5 lei,cumperi si o seringa sa scoti din sticla serul, si gata. Periodic, cam la 1 luna, schimb bidonul de ser fiziologic.
E steril, e cu sare - cred ca are si efectul de aerosoli.
Apropos de aerosoli, am vaut filmul White ribboon. Germania, 1914, un bebe nou nascut racit- dr-ul ii recmanda sa ude o patura si sa inveleasca copilul in ea si sa puna copilul panga soba, ca aburii sa il desfunde si sa respire mai usor. TARE! Istoria stie multe- nu stim noi sa discernem...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Iaca si poze de ieri de la gradinita: http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/DePasteLaGradinitaSmartKids#
Maine dimineata plecam la Bran pentru Paste si ne intoarcem luni pe seara. Daca se termina capitolul, poate deschide cineva altul, please.
Va pup pe toate mamicile si mugurasii si mladitele si va urez un Paste Fericit! 

Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
A, neaparat sa urez felicitari noilor "gradinari" Vlad de Alysh si Sara de Monik !!!
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Era sa uit!!

Astazi e ultima zi de munca!! Asa ca sigur nu voi mai ajunge pe langa un calculator in urmatoarele zile. Asa ca va urez dragelor Sarbatori Fericite !!!! si multe lucruri frumoase sa auzim la intoarcere!!!

cleo78 spune:

edit: gabitzam, ce inseamna apart foto bun...se vede la poze ![]()
Vlad, Sara - un inceput frumos de gradinita, si o evolutie ca a Marei
. Sa videti si voi cum e sambata la 7 dim. cu copil la usha - sa vrea sa plece la gradi...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Nici o pacaleala? |
Sunt insarcinata!

aelita spune:
nu stiu ce a avut Andres,dupa ce a zacut ieri toata ziua,a dormit 12 ore neintors,eu ma pregateam de treziri.lui ii e lene sa se trezeasca si la boala.gemea in somn .
azi se joaca cu Sofia de nu il mai opresc !
ieri doar se uita la ea,dar isi umplea bratele de jucarii,si statea asa cu ele la mine in brate...
azi deja mi-a daramat casa !
doar ca nu a mancat la pranz,doar laptele dimineata si un biscuite.
nu stiu ce a fost,dar banuiesc ca a trecut.
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
belleane spune:
Sa vedeti cum se trezeste copilul inainte de 8 sa-l impiedice pe celalalt sa plece la gradinita. Cum ii fura rucsacul, ii ascunde ghetele....
Aelita:Poate nu are nimic Andres!! Poate a fost asa ceva trecator de oboseala sau de la masina.