Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Neata cu multi virusachi!
Noapte trecuta am plans eu din ora in ora
glumesc, dar am dureri groaznice de gat, cum n-am avuit niciodata, mamaaaa..daca pe astea le-a avut si Robert, pai e prea tare, ca nu a plans asa mult. El a fost in continuare infundat, s-a trezit, a plans... acum e mai vesel, desi are in contiuare muci multi si tuseste raaaaauuu..incerc sa ajung la pediatra.
Mai cat am scris aici a gasit o sticla de suc phanner a lu' ta-su lasata langa canapea, a desfacut-o si a varsat-o pe toata- covor, parchet, canapea... si acum zice intr-una vai de mine, aoleu
Alysh sa le traiasca puiutul mic si roz!
Aelita Doamne desi mi-e rau d emor..am ras efectiv singura aici cand am citit de fata ta care e baiat!!! Esti asa de dulceeee...iti doresc sa fie sanatos i sa va bucurati de el si in paranteza marcheaza Andres!!! (va avea tovaras de joaca pe cinste)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
monik16 spune:
Buna!
Am dus-o in dimineata asta pe Sara la gradi...
De dimineata m-a socat ca atunci cand am ajuns acolo nici nu vroia sa intre in cladire... ma tragea de mana sa plecam...Si eu ziceam ca Sara nu intelege ce vorbim noi.
Am stat de la 7.30 cu ea pana la 8.30 ca sa se acomodeze si pe la 9 si ceva am plecat ca nu parea sa faca urat. Am mai sunat si a zis miss ca e ok, ca nu face urat.
Am casa vraiste, ma apuc de traba ca sa mai uit...Cum trece timpul fetelor!!! Offf
Au crescut puisorii!
E casa asa goala fara ea... Abia astept sa vina ora 5 ca atunci o ia ta-su daca nu apare nimic "neprevazut".
E cam aiurea ca am vazut copilasi raciti pe acolo, si nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta...
Ma duc sa fac treaba sa uit! Am de spalat geamuri... o multime de facut.
Sper ca toata lumea e bine ca nu am apucat sa mai citesc nimic in ultimele zile.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Adriana_78 spune:
Aelita, felicitari pt. baietel. E mai bine baietel, ca se va juca Andres frumos cu el, fiind apropiati de varsta.
Ylari, voi nu incepeati gradi pe 12?
Acomodare usoara lui Vlady si Evei!
Noi ne pregatim de plecare, am inceput sa mai strang din lucruri, maine plecam la Viena si venim pe 21 aprilie
Edit:
Vad ca si Sara a inceput gradinita
Ce val de inscrieri![]()
Acomodare usoara si voua
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Aelita, felicitari pt. baietel. E mai bine baietel, ca se va juca Andres frumos cu el, fiind apropiati de varsta. Ylari, voi nu incepeati gradi pe 12? Acomodare usoara lui Vlady si Evei! Noi ne pregatim de plecare, am inceput sa mai strang din lucruri, maine plecam la Viena si venim pe 21 aprilie Edit: Vad ca si Sara a inceput gradinita Ce val de inscrieri Acomodare usoara si voua |
drum bun - daca iesi azi in parc, cobor si eu cu voi 15 min

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Buna fetelor!
Of... am gatit si de aia n-am scris pana acum...
Adriana ai dreptate, dar azi am fost sa semnam contractul si am luat-o si pe pisica cu noi. I-a placut la nebunie, a ramas in sala cu copiii fara nicio problema, era asa de fericita, s-a imprietenit cu doi fratiori de culoare, pe drum spre casa zicea intr-una Ham-ham... nu stiam ce vrea sa spuna (pe unul din baieti il cheama Hamid
probabil ne povestea despre el). Cand i-am zis ca plecam nu vroia sa iasa din casa, a trebuit sa-i promit ca ne intoarcem... peste 2 saptamani!
Adriana, drum bun si petrecere frumoasa de Sfintele Sarbatori!
Laura, eu am impartasit-o saptamana trecuta pe Eva, tare fericita am fost, plus ca intr-adevar se vede ca e mai linistita, doarme mai bine... e mai ascultatoare... Oare de ce o fi plans Mirciulica? Evei cred ca au inceput sa-i dea maselele ca e cu mana numai in gura si am vazut ca e cazul sa apara maselele (mi-a dat o carticica de la Medicover cand am fost ultima data si scria acolo)
Monik, Alysh, acomodare usoara puiutilor, am si eu niste emotiiii... Monik si eu ma gandesc ca tare pustie o sa fie casa... si ma tot intreb ce o sa fac eu tooooaaaata ziulica 

Inafara de curatenie, spalat, calcat.........
Of Lorich tare rau imi pare ca te chinui cu durerea de gat... si asa este, sunt tare puternici, asta vara am avut si eu si Eva o chestie... greatza, raceala, frisoane... Eva si-a revenit in cateva ore, eu am bolit 2 zile......... Sau cine stie saracuta, poate nici ei nu-i era bine dar nu stia sa imi spuna...
Alysh sa va traiasca nepotelul!!!
Aelita, Doamne ajuta, pupam fetita care e de fapt baietzel ![]()
Tot in acest context, mie inca nu mi-au venit uratzii, si niciun semn ca ar veni!!! Dar nu m-a lasat sotzul sa cumpar inca un test, a zis sa asteptam pana sambata... Eu nu mai am rabdare....... Aoleu si sunt stresata, ma bucur, desigur daca sunt gravi ca tare imi mai doresc un fratior/surioara pentru Eva, inca o intrupare a dragostei noastre.... of dar am si cu serviciul o mie de ganduri........ in fine, Faca-se voia Sa! Mereu am zis asta, sigur va fii bine, stie Dumnezeu!!!
Va pupez pe toate.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
belleane spune:
Am intrat sa vad ceva vesti de la Danicris. Nimic?
Aelita: Baietel? Ce fericit o sa fie Andres ca va avea un surior apropiat de varsta lui.
Alysh: Si eu astept vesti de la cumnata mea. Sper sa vina nepotica cat mai curand. Cred ca Vlady va trece cu bine peste prima zi de gradi.
Monik: Curaj mami! A venit prima zi de gradi! o sa urmeze prima zi de scoala....etc....
Laurita: Mai ce sa aiba Mirci? O vi avut vreun cosmar sau i s-a infundat nasul? Si a mea e o speriata. Cum aude ceva-mi sare direct in brate sau daca nu sunt pe aproape plange. Inainte sarea si cand stranuta cineva.
Simonacip: Foarte frumos ai spus. Mi-a placut.

CrinaAndreea spune:
Magdone felicitari!
Nopti linistite si mult laptic!
Lorich si noi tot Omrom avem, si e oricum numai silentios nu. A trebuit sa ii fac aerosoli lui Bogdan prin decembrie, si nu a fost chip sa stea. Se speria foarte tare de el, plus ca nu accepta masca aia pe fata.
Monik, Alysh acomodare usoara la gradi! Noi incepem pe 7 aprilie.
Alysh sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!
Aelita
inca un baietel! 
Noi maine plecam din Bucuresti!
VA DORESC DIN TOATA INIMA SA AVETI UN PASTE FERICIT! 

Doloress spune:
Aelita felicitari pentru baietel! Eu mereu am simtit ca a fost baiat si baiat a fost, nici nu concepeam ca e fata, nu stiu de ce. Imi doream orice insa am simtit ca e baiat, si eu si Gabi.
Wow, cati bobocei au inceput gradinita azi! Felicitari si acomodare usoara, Vlady, Sara, Eva!
Ylari tinm pumnii, sa fie cum vrei tu. Am vazut ca m-ai strigat, pe aici sunt insa ieri nu prea am avut timp de nimic, si de fapt nici azi nu cred ca am. Educatoarea e foarte racita si inchide si vineri gradinita (normal numai luni trebuia, numai atunci am eu liber) si eu n-am ce face cu piticul. Asa ca lucrez azi vreo 4 ore in plus (in total vreo 12 ore) si maine imi mai raman inca 4 pe care le lucrez de dimineata, o sa-l preia Gabi si o sa mearga prin oras maine si azi sa-mi pot eu termina orele. NU pot lucra cu el acasa, acuma deschide usile, si nu ma lasa sa fac nimic
Lorich spune:
Crina va doresc Un Paste fericit si voua!
Si noi voiam sa plecam maine din Bucuresti 
dar daca nu se simte Robert mai bine, nu am curaj. Pana la urma aseara am cumparat aparatul de aerosoli Laica, Andrada te pup cu drag si-ti multumesc si sper ca Tiberiu e ok!
Robert insa n-a vrut sa accepte masca pe fata, nu a facut nici foarte urat, n-am insistat prea mult pt ca-i pusesem ser fiziologic si oricum nu eram sigura ca fac bine ce fac. Voi ce apa puneti in nebulizator? Scrie ca preferabil distilata da' iote ca n-aveam de aia, am pus plata, bucovina, ca scrie ca nici de la robinet nu bun...
Sper sa ne primeasca azi tanti doctora ca eu tot mai sper sa plec, sa fac sarbatorile cu familia si sa nu gatesc/fac curat/spal vase/etc/etc/etc
Si acomodare usoara la gradi Eva, Vlady si Sara !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Doloress spune:
Alysh felicitari cumnatei tale! Al treilea baietel, wow, o sa aveti o echipa de fotbal acolo!
Laura
imi pare rau ca Bogdan nu prea te ajuta, imi inchipui cat e de greu! Si Patrick se mai trezeste noaptea plangand, a avut o perioada in care se trezea urland si nu puteam face nimic, ma batea daca voiam sa-l iau in brate, cred ca visa ceva urat. I-au trecut de la sine, acuma se trezeste insa nu plange, trebuie sa ne plimbam prin casa vreo 10 minute, sa-i spun ca toata lumea doarme, ii iau in ordine pe toti, nana, bunica, bunicul, oma, opa, Kate, Maxim, Laura... si abia apoi vrea si el la dodo
Mai intreaba unde e tata, si apoi se culca.