Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Aelita bine ca a trecut! O fi fost vreun virusache ceva. Si al meu are mucusori insa e la fel de energic.

Eu cu bebe2 trebuie sa ma mai investighez inainte de a-mi face iar planuri. Ca iar nu mai am CM! L-am pierdut iar si-l declar nul, de data asta nu ma mai bucur deloc. N-am mai avut din 26 ianuarie, insa nu sunt insarcinata, am facut un test si a fost negativ, am sa mai fac unul in seara asta ca vreau sa ma apuc de cura de slabire.
Trebuie cred sa merg la un doctor sa vad ce si cum, eu banuiesc ca probabil din cauza alaptatului, de cand a fost bolnav Patrick a inceput sa suga iar foarte mult si des, acum incepe iar incet incet sa renunte, oricum pana nu-l intarc definitiv nu mai sper la bebe2.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo eu intrebam de apa de care au nevoie ultrasunetele, aia pana la nivelul rosu.

Noi am vizitat dr. , cu mari emotii, ca nu prea se ezista taxiuri azi in Bucuresti cu "pacaleala de la RATB", dr. a zis ca nu are gatul rosu, doar mucaraie; ne-a dat o schema potrivita pt un copil ce nu accepta pe gura chestii: ambroxol picaturi (in apa sau cereale), ketonal, zyrtec, biorinil, colargol, pulmex si inhalant baby. A fost greu cu copilul la farmacie, nu statea nici in brate nici jos..nu-mi mai aminteam nici ce CNP am..uff... la plecare iar emotii cu taxiul, batea si un vant si asta era incalzit..ma rog, am ajuns cu bine, acum sunt optimista si maine cred ca plecam si noi din frumosul Bucuresti.

Aelita sunt si virusuri de 24 ore din cate stiu.

Va pup, ma duc sa ma uit ce mai pun prin bagaje.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Aelita bine ca a trecut! O fi fost vreun virusache ceva. Si al meu are mucusori insa e la fel de energic.

Eu cu bebe2 trebuie sa ma mai investighez inainte de a-mi face iar planuri. Ca iar nu mai am CM! L-am pierdut iar si-l declar nul, de data asta nu ma mai bucur deloc. N-am mai avut din 26 ianuarie, insa nu sunt insarcinata, am facut un test si a fost negativ, am sa mai fac unul in seara asta ca vreau sa ma apuc de cura de slabire.
Trebuie cred sa merg la un doctor sa vad ce si cum, eu banuiesc ca probabil din cauza alaptatului, de cand a fost bolnav Patrick a inceput sa suga iar foarte mult si des, acum incepe iar incet incet sa renunte, oricum pana nu-l intarc definitiv nu mai sper la bebe2.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Oooofff... te pupic dulce-dulce!
Aelita bine ca a trecut si acum se zbenguie!!!!
Lorich, of ce mai chin ai tras si tu azi! Si ce de medicamente i-a dat..... Sanatate multa!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

da,cred ca vreun virus scurt a fost.oricum el de fel se reface repede,deja a inceput sa manance pui,banana...

FAC CAPITOL NOU IMEDIAT !!!!!!!!!!!!!!!

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele, va multumesc mult pentru aprecierile la poze, sunteti prea dragute

Ce sa va zic, Adam e un cuminteee deocamdata, mi-e si frica sa zic, doarme toata ziua si noaptea, trebuie sa-l scol fortat sa manance, deja mi-am pus varza in sutien ca dau pe dinafara de lapte. Sper sa-l tina tot asa.

I-a tras Olivia azi o palma peste ochi, de a inceput saracutul instantaneu sa planga si eu cu el
Trebuie sa fim cu ochii in paispe dupa ea, eu eram chiar langa dar n-am apucat sa intervin la timp.

Aelita, felicitari pentru baietelul din burtica!
Doloress, poate totusi esti, mie la Razvan de-abia dupa 1 luna mi-a iesit testul pozitiv, luasem si pastile sa-mi vina ciclul si tot nimic.
Gabitza, am vazut poze frumoase de la gradi.
Cleo, Mara e o scumpete!

ma duc sa mai vad poze daca tot ma lasa bebe

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput