Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Magdone- asta m-a terminat...

http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/AdamLeo#5454475853832462274

Ylari, cu testul - repeta-l si peste cateva zile.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Daaaaa, si pe mine tot aia m-a terminat, i-am aratat-o si lui Iuby... saracu, a zambit asa frumos cand a vazut-o, se vede ce mult isi doreste si el bebe 2...
Da, il voi repeta daca nu apar rusii. Si eu cred (sper) ca sunt, ca eu am CM ceas, plus ca n-am simptome de CM... dar cine stie, pe de alta parte incerc sa nu imi fac sperante, ca deh... dezamagirea cine mi-o ia dup-aia?
Cleo m-am uitat aseara si eu la pozele de la semnatura ta, repet, Doamne, CE SCUMPA E MARUCA!!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

nu puteam sa nu intru pt Magdone FELICITARI!!! SA AVETI SANATATE CU TOTII !!! sunteti asa frumosi toti 5
cand vei avea un pic de timp poate ne povesteti reactia celor mari la venirea acasa a lui Adam ....eu sunt curioasa la mine de cel mare mai ales ce reactie ar avea la bb3 ...desi ma tem ca voi ramane doar cu dorinta de bb3

Va doresc tuturor UN PASTE FERICIT PLIN DE PACE SI IUBIRE

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo sper sa castig mai degraba la loto!!
Adriana wow, la 2 luni s-a pozitivat testul?? Adevarul e ca daca te uiti le emisiunea aia I didn't know I was pregnant...alea toate isi fac teste de sarcina si nu le iese.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo sper sa castig mai degraba la loto!!
Adriana wow, la 2 luni s-a pozitivat testul?? Adevarul e ca daca te uiti le emisiunea aia I didn't know I was pregnant...alea toate isi fac teste de sarcina si nu le iese.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Laura, recunosc ca nu m-am uitat la niciuna din emisiunile alea, dar mi se pare tare greu de crezut sa ajungi sa nasti fara a stii ca esti gravida, pe bune... hai ca test faci la inceput, iese negativ, sa zicem... dar apoi, noua luni? cum se face, nu intra la idei ca n-au menstruatie, nu se ingrasa, nu le misca copilul... intreb si eu ca ti-am zis, nu m-am uitat... pai eu eram cat o balena in luna a 9 a, ce ar fi fost sa nu fi stiut...

Fetelor, cred ca am rezolvat constipatia.
Mi_bebelina, voi cum mai sunteti?
Eu ii dau asa Evei: dimineata cand se trezeste 100ml ceai de musetel, apoi papa laptic cu cereale de ovaz si prune uscate (cam la 120ml lapte) apoi 100ml suc de portocale, apoi peste o ora inca 100ml ceai de musetel. La pranz ii dau orice, zilele astea i-am dat ciorbica cu lingura, adica a papat si f multa zeama, comparativ cu inainte. Cand o culc mai primeste 60ml laptic (ptr alint) cand se trezeste iar ceai de musetel, apoi la juma de ora iaurt cu fructe prin el, apoi ceva mai consistent... de regula legume, fie proaspete sub forma de salata, fie mancarica de ceva... mazare, fasolica, etc... apoi ceiuc de musetel... si cam asta, de vreo saptamana a facut in fiecare zi kk, sunt tare fericita!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Magdone: ce familie frumoasa si fericita!!!! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti !!!!!
V-am zis ca ma topesc dupa bebi asa mici .... astept nepotei.(hahaha nu de la fetele mele)

Am vazut vreo 2-3 poze cu bretonata de Ylari. Scump dom'le scump. Hai bebe!!!

Am vazut poze cu Mara de Cleo si mi-am amintit ca in scurt timp Elena va avea patut mare. O sa pun poze sa vedeti..or dormi amandoua in camera. Voiam sa o intreb pe Cleo pe unde a gasit olita si daca e eficienta. Noi am incercat toate tipurile pana acum si nu-i plac ; de reductor ii e frica.

Cred ca mai revin mai tarziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Magdone m-au terminat pozele tale. O familie implinita si fericita ! Felicitari !!!!!

Reallaura stiu ca si tu intrebai de puzzle de lemn. Eu cred ca voi da comanda de aici http://www.jucariidinlemn.com/category/puzzle_2271_p2.aspx mi se par mai ok la prêt, oricum imi pare rau ca am ratat Kidexul ca luam de acolo ca ale lui Lorich! si ai grija te tine!

Simonacip da si mie mi se pare mult ca pret comparativ cu Medlife. Incearca si da telefon si la Anais poate e mai putin decat acolo unde ai fost tu. http://www.anaismedical.ro/ eu am facut cu doctora Miciner Silvia cauterizarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!!
Magda super Adam Leo!!! Mi s-a facut un dor de un bebic moale si mirosind a laptic....

Astept si eu vesti de la Dani!

Ylari tinem pumhnii sa fie cu doua liniute! Ti-am vazut si eu un pic de bretonata, dar nu la pg 13 sau cum ai zis, ci la albumul nou, din dreapta.

Noi avem muci! Curge ca la robinet...ufff...din una in alta, parca-s blestemata sa nu pot parasi Clubul insomniacelor...dupa cateva nopti d esomn bun a urmat viroza la burta, acum asta..n-am dormit juma de ora toata noaptea, Robert a plans infiorator, ca se ineca cu muci..a fost cosmar. Acum e vesel, dar stranuta si curge nasul non-stop..si ploua si nu pot sa ma duc la farma sa-i iau picaturi macar, ca altceva si asa nu-i pot da.

Voiam sa va intreb, care aveti nebulizator, de care, ce firma si daca se gasesc unele mai silentioase decat altele si cam cat costa, poate ii facem aerosoli macar cand adoarme diseara, poate doarme si el mai bine....

Si inca ceva parca ati folosit olynth pt nas la bebici cu muci; de care ati luat? ca stiu ca la noi in general nicio picatura n-are elfect

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich noi avem de la Omron nebulizatorul! pe site la Dona vad ca e 355 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Lorich noi avem de la Omron nebulizatorul! pe site la Dona vad ca e 355 ron.

si face zgomot mult?
de fapt Robert fuge si de termometrul de frunte..asa ca poa' sa fie si mut si tot n-o sa stea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Eu nu am nebulizator dar cand m-am interesat sa cumpar ma hotarasem la unul LAICA era silentios. Cleo parca are de-asta. Important e sa fie cu ultrasunete, nu cu compresor. Si de la Omron n-am gasit decat cu compresor.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput