Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Eu nu am nebulizator dar cand m-am interesat sa cumpar ma hotarasem la unul LAICA era silentios. Cleo parca are de-asta. Important e sa fie cu ultrasunete, nu cu compresor. Si de la Omron n-am gasit decat cu compresor.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/

asta il am eu. De 1 an juma il fol. la greu. Si pt mine, si pt Mara, si pe tati l-am aerosolat. Eventual, poti sa ii faci si in somn - dupa ce adoarme, nu ii lipesc mascuta de fata, scot masca si las capatul furtunului in dreptul nasului.
Isi merita banii. cred ca orice poti sa iei. Atat ca Laica mi se pare mai sensibil, sau l-a trantit mara de prea multe ori, ca nu ajunge cablul pana unde fuge pisica

edit: ca vazui ca scrieti- sa va relatez din ce am mai incercat eu:
-oala de ceai de menta fierbinte - o pun lanmga tzarc, langa capul lui bebe
-vas cu apa pe calorifer, cu uleiuri aromatice in ele- eucalipt, brad
-baie in cada cu aburi (las sa curga apa calda inainte, sa se abureasca baia) si pun si in baie 1-2 picaturi de uleiuri aromatice
-in apa din cada - sare de bucatarie

belleane, pun oala dincolo de patut - pe partea mai rar accesibila mie. Nu am varsat-o inca

Pulmex baby - unguent mentolat am facut si eu frectie la cupil. Deja au 2 ani, cred ca merg si chestii cu eucalipt.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, sanatate multa!
Si Lara a tusit tare zilele astea si cu o mica febra de 38.
Si acum i-a pasat Annikai virusul, ca a inceput si ea sa tuseasca usor si ii curge si nasul un pic, deocamdata nu grav.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: noi avem Omron. Face ca trenu .....dar e tare silentios comparativ cu vechiul aspirator cu apa care aduna vecinii la usa. Ei credeau ca s-a spart vreo conducta ceva asa huia ala.
Noi avem acasa de toate; avem asa: vibrocil, olynth-copii, optamesone, pivalone, colargol, ser, apa mare, nazomer etc
Picaturi de un fel ii pun maximum 3 zile consecutiv dupa care daca nu-i trece pun altceva. Eu ii pun doar seara la somn cate 1 pic si dimineata colargol. Picaturile au in general si chestii care ii ajuta sa respire (gen ....metazona) daca au nasul infundat si atunci reusesc sa se odihneasca. Daca curge ca la robinet ar fi bine sa nu-i pui picaturi doar colargol dimineata eventual. Si nici aerosolii nu-s buni si nici serul. Doar suflat/extras. Cand incepe sa se mai ingroase atunci se complica treaba ca se infunda nasul in pozitia culcat. Asa ca ar trebui ceva sa ajute la desfundare si perna un pic mai sus. Daca folosesti sinupret de ex sau sirop de tuse nu mai sunt necesari aerosolii. Trebuie cumva combinate in asa fel incat sa nu-i produca mai multe secretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belleane ziua curge ca la robinet, dar noapte se infunda, de fapt nu stiu daca era infundat ci parca erau multi muci si se ineca cu ei; am pus aspiratorul si nu a iesit mare lucru... of, nici nu mai stiu, ar trebui probabil ceva sa mai opreasca robinetul asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich nu este prea silentios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich:Foloseste max 3 zile Vibrocil seara si colargol dim sau Olynth seara +colargol dim. Eu am observat ca atunci cand are nasul infundat cel mai bine merge Olynth- dar creeaza dependenta.Ii mai poti toca seara o ceapa...dar la noi nu prea a mers nu stiu de ce.

Cred ca si ceaiul de menta sau tei e bun mai ales daca nu versi dimineata ametita de nesomn pe covorul deschis ditamai oala. Noi nu mai folosim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich multa sanatate lui Robert.Noi avem nebulizator Laica, din linkul pe care l-a pus cleo.Si eu ii fac in somn pt ca altfel nu sta, deci e silentios.
Pulmex baby nu ai? Da-i seara la culcare pe pielicica, eventual pune si niste ceai de menta in camera, ceapa taiata bucati (desi pute), dar ajuta la desfundat nasul.

mihaser multa sanatate.

magdone ce familie frumoasa.3 copii mi se pare ideal pt o familie.

Astazi am stat o ora si ceva langa Julia si cu youtube in fata am reusit sa-i bag in stomacel cateva cereale, fulgi de porumb, 2-3 bucatele de para, 2-3 banana, 2-3 de caise uscate si 2-3 bucatele de ananas, deci sunt extrem de incantata Ieri cand vroiam sa o indop asa imi spunea nu, nu si ma indeparta, deci suntem pe calea cea buna.Dupa 7 zile era si cazul.

Ma duc sa-i citesc poezii/povesti si-apoi sa o culc.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich, stii ce a mai functionat la noi? Am pus sub salteaua din patul ei o perna de-a noastra si a dormit cu capul mai sus, astfel nu s-a mai inecat cu secretiile. bafta!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

si eu am intrat sa vad daca aveti vesti de la Dani...

dar am vazut niste poze minunate cu bb Adam...Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti...sunteti o familie minunata!
Si eu as vrea bb3...dar ca si Erika...o sa ramana doar dorinta!

cleo e adevarat...de obicei binele se uita in secunda 2...dar dupa 2000 de ani
eu sunt mai bine...dar Eli e acum cu vome si febra la activ...am luat-o de la gradi...o tin si mine acasa! I-a dat metroclopramid si nurofen...cica nici bronsita nu a trecut complet...asa ca sarbatorim acasa!

lilly multumesc! multa sanatate si juliei!

ylari asteptam vestea cea mare...are DD grija si de voi si o sa va dea un bebe!

Va pup! Mai trec pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor eu luni am facut curatenie, ordine, ala bala portocala... Stiti cum arata acum casa???????? E cu cracii in sus toata, varza, varza, muncesc DEGEABA... of, m-am saturat, hai ca ma apuca pandaliile............... Jucarii peste tot, biberoane dezmebrate, o cutie de lapte si una de ceai goale, ca nu ma lasa Eva sa le arunc, le scoate din galeata daca ma prinde si face control periodic la gunoi, hainele lui Iuby aruncate peste tot, hainele pe care trebuie sa le calc aruncate pe alt fotoliu, de-ban-da-daaaaaaa totaalaaaaaa, care o mai face curatzenie... nu stiu ce sa patzeasca, mai bine mergeam la cosmetica decat sa pierd o zi degeaba.
Sorryyyy.... gata, m-am descarcat!
Mihaser, sarut mana, cum o vrea bunul Dumnezeu, la fel am zis si eu...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput