Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Ieri am avut o mare gheara pe partea din stanga jos a burtii de care am scapat abia spre dimineata. Nu puteam merge, vorbi, respita. Cand stateam intinsa in pat nu aveam nimic, asa ca m-am gandit ca o fi vreun muschi ceva prea intins...hm! care nu o fi muschi intins in burtica mea. azi dimineata m-a luat cu panica si astept miscarile Ilincai.

Magdone mai, ce dulci sunteti toti!! Mi se pare mie sau Razvanel e mai botos?? Sau e figura lui de barbatel
Sa fiti fericiti!
Lily of ce rau imi pare de greva! Sanatate Juliei...nu prea ai ce-i face...eu ii faceam supe si ciorbe de toate felurile, preferatele lui...3 zile nu s-a atins nici de ciorbita asa ca ...da-i pufuleti si porcarioare daca nu vrea chestii serioase. macar sa nu i se miscoreze stomacul. eu asa gandeam. Ah, si sucuri de fructe cu paiul. macar isi ia vitamine, in joaca lui de a sorbi din pai. Isi revine ea dupa febra...
Aellita ce simpatic Andres, yoyoyo! Scumpul de el, ar trebui sa faca doctorul o concesie...cu statul in spital, trebuie sa scapam noi si de asta! L-as cere la vizita pe Mirci, dar mi-e ca pleaca plangand de acolo si mai rau imi face...
Simonix te astept grasana sa stii! Ma bucur de decizia ta cu bb2! Sa iasa o minune ca Robertzel. Cu documentarul ala, ce sa zic...concluzia e ca da, se poate cu multi copii...ma uit la mama si la tata care au 5!!! si ne-au crescut fara sa simtim cine stie ce lipsuri, mai mari decat un copil singur la parinti sa zic. Asta fara sa aiba cine stie ce venituri nici ei. Se poate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!
Aelita ce scump Andres!!!
Aelita, ce povestesti tu de Sofia, aoleu, si eu as fi disperat sa o vad pe Eva impleticindu-se... De multe ori intr-adevar instinctul ne zice cel mai bine ce e de facut.
Doloress intr-adevar si pe Eva a constipat-o fierul cand i-am dat de la 6 la 10 luni dar am inteles ca nu e o regula, dimpotriva, poate sa dea si scaune moi... Asa imi amintesc ca am citit pe prospect.
Laurita, Doamne atat mai ai? 21 de zile??? Ce repede trece timpul....
Fetelor, eu am o intarziere de 5 zile, dar am facut teste si duminica si ieri, ambele negative........ Daca era ceva cred ca se pozitiva macar ala de ieri, nu? Of.... nu stiu ce sa mai cred, nu stiu daca sa sper...
Pe bretonata mea nu a vazut-o nimeni? Am pus cateva poze la pag 13
Pupici si o zi buna tuturor!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ylari neata. Ti-am vazut bretonata... e f frumoasa... abia astept si eu fetitza sa o frizez, sa o coafez mama mama! CU testul...si mie mi-a iesit tz la prima sarcina, eram gravi si mi-a iesit unul negativ...asa ca mai sunt sperante. Daaa, asa a propus dl dr, 20 aprilie pt cezariana, daca rezist pana atunci ii propun totusi 24 aprilie, sa vedem daca se poate.
DOloress asa e, fierul poate sau sa constipe sau sa dea diaree...pe mine una in sarcina asta m-a reglat de 1 luna de cand iau si mi-era asa frica de el!

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna dimineata,

Laurita, imi pare rau de gherutza de pe burtica, sper ca esti mai bine deja si ai simtit-o deja pe Ilinca.
Eu inca mai am junghiuri dar m-am obisnuit cu ele

Magdone, sunteti o familie tare frumoasa, implinita, se vede! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

DAnine gandim la tine! Nastere usoara!

ALI, mami de Vlady si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Ali sunt biiine, dar m-am speriat nitel ieri ma gandeam ca mi-a pleznit uterul .
Hai ca o sa treaca si junghiurile. Mai faci no-spa injectabil??
cu dooor

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Laurita, cat de tarziu s-a pozitivat testul? Eu la Eva l-am avut pozitiv cu o zi inainte de ziua in care ar fi trebuit sa vina cm-ul. De aia nu stiu ce sa cred.
Edit: bine ca nu te mai doare burtika!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

IUbita, eu nu am ciclu regulat, dar eram gravi de pe 17 august, la testul din 5 septembrie nu a iesit, dar a iesit la cel din 17, aveam deja 4 s de sarcina si fusesem deja la dentist, din nestiinta!!

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Magdone, ce dragutel e bebe Adam Leo!
Si ce frumos rade Olivia langa bebe - sunteti toti niste frumosi!

Ylari,nici mie nu mi-a iesit testul imediat pozitiv.
Cu Lara eram deja in 2 luni si ceva insarcinata cand am descoperit.
Am vazut-o si pe Eva cu breton. La ce loc de joaca sunteti?

Adriana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Magdone, ce dragutel e bebe Adam Leo!
Si ce frumos rade Olivia langa bebe - sunteti toti niste frumosi!

Ylari,nici mie nu mi-a iesit testul imediat pozitiv.
Cu Lara eram deja in 2 luni si ceva insarcinata cand am descoperit.
Am vazut-o si pe Eva cu breton. La ce loc de joaca sunteti?

Adriana

La plaza romania. cam naspa si scump...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Magdone- asta m-a terminat...

http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/AdamLeo#5454475853832462274

stau cu tel. in mana -astept sms-ul de la Danicris- desi cred ca dupa amiaza ne va da...

reallaura - stai cuminte, nu mai fa efort, si nu iti fa nici ganduri sumbre ca cedeaza uterul- cazuri de genul asta sunt practic 1 la suta de mii... mai degraba cashtigi la loto

Ylari, cu testul - repeta-l si peste cateva zile.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput