Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lilly, sanatate multa Juliei.Sper sa-i revina pofta.
Cleo, e mai rau crestinismul?? De ce crezi asta?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Dani bafta maine! Iti tinem pumnii! Sa vina pe lume cu bine bebelina si sa te recuperezi rapidisimo!

Cenia felicitari ptr minunta mica! Sa va traiasca!

Simo iti tin pumnii sa rezolvi cu cauterizarea!

Va pup ca-s racita rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Noi am avut greva foamei cam un an de zile, de cand a intrat la cresa si pana de curand. Asta din cauza de boli, imi este clar, dar si pentru ca el e mai mofturos. Ce sa zic, de foame nu mor ei, doar ca sunt mai slabanogi. La noi erau zile cand nu manca nimic, doar oleaca de lapte. Nu ii puteam baga cu forta, ii ofeream ce faceam eu pe acolo dar nici nu exageram cu facutul, pur si simplu nu sunt in stare sa gatesc atata. Si totusi nu a fost afectat de nemancatul asta - s-a dezvoltat ca un copil normal, vad ca e fix pe medie la toate skillurile, energie are cu tonele, spune in fiecare zi cuvinte noi etc. Deci nu am avut de ce sa ma ingrijorez, analize am facut pt ca am insistat la doctor, au iesit bine mereu, vitamine nu a luat, nici macar D-ul de rigoare.

Anul asta piticul nu mi-a racit decat fff usor, medicamente nu a luat deloc iar pofta de mancare a crescut constant. Mi se pare minunat sa nu te stresezi cu masa, sa iti manance orice, chiar daca nu in cantitati industriale. Si adevarul e ca imi place asa, mai finutz cu mancarea. Se opreste dupa ce se satura. E drept ca mai are si el chestiile lui, nu ii place carnea, o scuipa cand o simte, la fel si pestele, le cam ascund prin mancare. Insa legume mananca la greu, papa morcovii asa, fara nimic, e fan ardei si fan conopida Cu fructele alta poveste, a avut o perioada cand refuza orice, doar banana manca nitel. De la o vreme mananca fructe cu disperare, inclusiv grefuri si mandarine, cu merele mai are o problema dar de multe ori ii fac placinta si asa le mananca si pe alea

Voila ... cam astea sunt experientele noastre, sper ca grevele vin si trec, la noi cam asa a fost. Si in genere copilul meu a avut "derpate" sa faca greva, era bolnav, voma mult, cum sa iti vina sa mananci ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lilly, sanatate multa Juliei.Sper sa-i revina pofta.
Cleo, e mai rau crestinismul?? De ce crezi asta?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

din cauza istoriei: inchizitie, cruciade, dar si a iconoclasmului rasism, ura fata de evrei etc. Nu am invatat nimic din istorie.. DIn cauza ca principiul de baza al crestinatatii este 'iubirea' si uite 2 razboaie mondiale inzbucnite in europa - cu populatie crestina. Cuvantul initial, al lui Iisus - s-a pierdut in interpretari si certuri si invidii. Isus s-a rastignit pt noi, pt pacatele noastre, cu dragoste pt noi dar si fata de strain, fara sa ridice tonul la mama lui/Iuda/cei din jur - intinzand o mana celui cazut pe marginea drumului. Am si uitat, dupa 2000 de ani.

Si mai ales a oamenilor de asta, care iau decizii contra omenirii in numele religiei - dar asta e la toate religiile. Mi se pare atmosfera promovata 'anti musulmanism' in ultimul timp- din motive politico/economice .

Nu stiu cum au ajuns musulmanii de astazi - fata de ce a vrut Mahomed acum 1400 de ani. Citeam Biblia. Cat de departe suntem de cuvantul lui Iisus, prin ceea ce suntem noi acum. Cat de des ne certam cu cel de langa noi, cata neincredere avem in ceilalti... cata lipsa de toleranta fata de semenii nostri. Am vazut-o duminica la biserica.

despre greva foamei: mara e la extrema ailallta...mananca si urla dupa mancare... incerc sa nu ii mai dau cereale/piine - ci legume+carnita. O fi normala ?
Dar la boala nici ea nu manca... cand o durea gatul - nu putea inghiti, cred.

Am fo la "Eu cand vreau sa fluier, fluier". Va recomand! Un film romanesc bine facut.

Mihaser- sanatate multa!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, va multumesc mult de urari

Am pus niste poze

Va pup si mai revin eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Danicris, nastere usoaraaaaaa si bebe sanatos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Am pus niste poze

Va pup si mai revin eu.

Magda, cu Razvan (19 iulie 2003), Olivia (31 mai 2008) si Adam (27 martie 2010)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Magda,m-ai omorat cu pozele. Doamne ce frumosi sunt toti trei. Nu mai zic de bebe Adam, e un scumpic.
Sa fiti sanatosi cu totzii. ai o familie tare tare frumosa.

Off, iar ma bat ganduri de bb3.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Am pus niste poze

Va pup si mai revin eu.

Magda, cu Razvan (19 iulie 2003), Olivia (31 mai 2008) si Adam (27 martie 2010)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Ce frumosi sunteeeeeti!!!!!!!!
Iar Olivia e o bretonata, exact ca Eva mea (zici c-au avut acelasi frizer) ha, ha, ha!!!! Mii de pupici!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANICRIS -iti tinem pumnii sa iasa totul bine,sa fie bebe bine,sanatos,sa te recuperezi repede!! of,te inteleg cu Vladut,mai ales ca tu vei sta mai multe zile !!!mi-e asa mila de el..

LAURA eu cand nasteam ma gandeam numai la Sofia,dar acum ca am doi?i-as lua cu mine acolo!
eu am stat doar 48 de ore si mi se parea infinit de mult fara Sofia,la cateva ore dupa nastere am trimis sotul sa mi-o aduca.a fost socata sa il vada pe Andres miscand intr-un cearsaf.ea avea 1 ani si 4 luni.apoi a fost minunea ei,trofeul ei!

maine mergem la ecograf,si o sa o bag si pe ea in cabinet,l-as baga si pe Andres,dar mi-e ca nu ne lasa tot familionul...I-am spus din seara asta,ca mergem sa il vedem pe bebe ,si el se batea cu palma in piept "yo,yo" ca merge si el.

am noroc totusi ca stau doar 48 de ore in spital,ca altfel nu rezist,e de la cap,vorba voastra.

Citat:
Fetelor am vazut la odissea de martie-aprilie ca tot sambata a nascut si Cenia o fetita, Sophia, deci felicitari Cenia
Felicitari !! Sa va traiasca !!! Bine ai venit,Sophiuta !!!

BELEANE-nu reusesti sa afli ce are de se trezeste asa?in general un disconfort..
eu la ai mei suspectam ca le era cald,ca nu sufereau inveliti,ii lasam in cracii goi cand mie mi se parea frig,si adormeau pe loc.
inveliti niciodata,langa mine se trezeau des,cum dadeau de mine..cel mai bine dorm la ei in pat.
Andres imi mai facea cateodata,si il dezbracam complet...apoi il mai acopeream..

SIMONIX,spanioloaicele,mai ales bunicele,ii pupa asa cu zgomot de ii albesc si cu chiote ,exclamatii

LILLY cand e bolnavioara nu mananca mai nimic,asa e.la noi mergea doar laptele...si atat.

DOLORESS eu as da niste fier in stadiul asta.daca e anemie,li se face sila de mancare si nu ii mai faci sa manance nicicum,li se modifica gustul,in loc sa manance mananca din ce in ce mai rau.daca zici ca a slabit,are cearcane,a fost bolnav...e greu sa recupereze,adica ar putea din mancare,dar daca nu mananca,din ce..E prea mult din ianuarie.asa e si la noi,fara analize,ca o sa manance si o sa recupereze,am tinut-o pe Sofia asa cateva luni cu greva foamei cand era pana in 2 ani,pana cand a ajuns sa nu se mai tina pe picioare,se impleticea,atunci am zis ca deja disper !!! asteptasem prea mult...asa ca am bagat-o pe vitamine si fier si si-a revenit intr-o luna,doua...adica a revenit sa manance ,dar revenirea...a durat din cauza ca am tinut-o prea mult in nemancare.ca ziceau toti e bine,e bine,sa manance ..si lunile treceau,si bolile veneau,si traia cu aer.Mi-a parut rau apoi ca nu mi-am ascultat instinctul de cand am vazut ca nu e in regula,ca nu e normal sa reziste un organism atat fara mai nimic de mancare.trebuia sa actionez mai repede,ca aici ar fi bagat-o la analize cand as fi dus-o pe targa.deja nu mai avea mult,am stat pana cand nu mai putea sa mearga bine pe picioare,in parc,si ochii dusi in fundul capului...se impleticea,la fel bolile trecusera de mult dar din zi in zi era mai obosita .asta a venit dupa o perioada as alunga de nemancare si asteapta,si sa nu ma stresez,si sa cred ca va fi maine mai bine...

inrest nici acum nu ma agit la niciunul daca au zile si nu mananca mai nimic,ca asta se intampla la boli,dinti...Dar nu am sa mai stau niciodata ca atunci,luni de zile.

SIMONIX tu descrii copiii mei de acum :) mananca asa cat vor,au zilecand refuza,ii las,adica la fel,nu mor ei de foame.
nici nu ma stresez,nici nu numar lingurile.
Andres are perioada lunga,cu caninii,de cand mananca doar cateva linguri.dar are si zile cand mananca bine.
in schimb,episodul Sofia de la 1 an si vreo 9 luni cred ca avea,a fost groaznic,si am cam intins coarda cu lasa ca nu moare de foame.am dus-o prea la limita atunci.ajunsese de nu manca nimic,nimic,nici biscuiti,traia cu lapte si ala cat un bebelus...uf,urat episod si lung !

important e sa fie ca la Robertel,dupa ce trece greva,sa treaca la fructe si sa recupereze.
Sofia nu recupera cand trecuse greva
la noi a culminat greva cu o enterocolita si aia i-a pus capac atunci.dupa aia nu isi mai revenea desi se vindecase.

MAGDONE ce frumuseeeeeeeeeeeti !!!doamne cat de frumosi sunt !

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone vai ce scumpi sunt toti trei de fapt toti cinci sunteti niste frumosi! O frumusete de baiat ai tu acolo! SI Olivia acolo langa el e atata de dulce! Felicitari inca o data!

Aelita merci de sfaturi! Am sa mai insist pe la doctor cu analizele si poate sa-mi prescrie ceva vitamine. EU i-am dat dupa ureche un complex de A, C si D, insa fier nu i-am dat. Ca si asa saracul e constipat tare (daca nu papa mai nimic, nici n-are ce sa faca). Azi a papat mai bine, la gradinita papa mai bine, insa in week-end intra in greva totala. Azi de exemplu cand a venit a papat putina mamaliga goala ( branza cu smantana a papat-o taica-su), o bucata de paine, un snitel, o jumate de muffin. Ma declar multumita, chiar daca efectiv a luat practic cateva guri din fiecare.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput