Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Salutare!
Va multumesc mult de urari...nu conteaza momentul...noi din 25 tot intr-un party o tinem. 
Magdone felicitari ptr baietel! Sa va traiasca! 
Adam bine ai venit! (ce baietoi mare esti tu!)
Alysh bine ca ai fost la medic! Sa stai cumintica...nu te mai agita!
Ylari si eu am spalat sambata tot ce am prins...plus ca am fost turbo...de la astre cica ![]()
Laurita si mie imi place prohodul...sper sa ajung vineri!
Foarte bine ca esti cumintica...e aiurea de sarbatori in spital. Stiu de la vecina mea care a stat de Craciun...
Bratafel felicitari ptr caruciorul roz! 
Dani iti tin pumnii!
Joi mai avem un party...pe care il sarbatorim dar mai cu bun simt ca e post...E ziua vecinei mele...I-am facut cadou azi o curatare de ten...a fost incantata! Of course ca mi-am facut si mie cadou acelasi lucru ![]()
Sambata e ziua altei prietene si s-ar putea sa mergem la ei la sat de Pasti...undeva pe unde a fost Cleo...pe clisura Dunarii, cheile Nerei...Sa vedem daca vom fi apti...si mai ales eu apta de condus! 
Va pup si va urez spor in tot ce faceti!
Doloress spune:
Magdone felicitari, 
recuperare rapida si mult laptic!!!! Bravo, ce baiat mare (al meu avea atata la 3 luni!
) Iata ca am dat gres cu prezicerea ca eu-ti ziceam la un moment dat ca vine tot o fetita, vad ca balanta a inclinat in favoarea baietilor. Cum ai nascut? Natural?
Fetelor am vazut la odissea de martie-aprilie ca tot sambata a nascut si Cenia o fetita, Sophia, deci felicitari Cenia 
, la voi vad ca fetele au preluat conducerea
Bravo, of ce va admir eu, pe mamele cu trei punci,
asa as vrea si eu, insa nu cred ca ma tin puterile.
Alysh spune:
"Neata, uitati 
Azi e zi mare, naste cumnata mea, am mari emotii si pt ea, va dau de baut cum aflu ceva
Simo, mersi pt incurajare, scuza-ma sunt putin cu capu' in ultimul timp, o sa-mi treaca, sper!
Laurita, la odiseea noastra au inceput nasterile, ai vazut? Brr, Doamne ajuta pt toata lumea!
Cenia, felicitari, sa-ti traiasca fetitza, sa te bucuri de ea!
ALI, mami de Vlady si
28+ cu
Luca
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Am intrat sa va spun ca maine sunt programata la cezariana. Am fost la control, sorelina cica este ecografic de 39s5z, are deja 3600, colul scurtat foarte mult, deschis, medicul mi-a spus ca "spera" sa rezist pana maine, sa nu se rupa apa.
Ce sa va zic, am mari emotii, ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa, este singurul lucru pe care mi-l doresc pentru ea. Pe de alta parte, nu am stat niciodata asa mult timp departe de Vladucul meu scump, mi se rupe inima cand ma gandesc, iar el cred ca simte asta pentru ca sta numai dupa mine, ma pupa, ma imbratiseaza ...
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc Paste Fericit, sper sa am timp saptamana viitoare sa va povestesc cum este fetita noastra si sa pun ceva poze. Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi si multa sanatate tuturor. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
38+
Reallaura spune:
Danicris wow ce veste!! Sa dea Domnul sa fie toate bine, sa te recuperezi rapid si sa va intoarceti repede la Vladuc. SI mie mi-e groaza de despartirea asta de Mirci 2-3 zile...ooof, dar in spital nu putem sa-i luam!
Mihaser va distrati deci?? Sa va fie de bine!!
Ali daa, am vazut, eu mai postez si pe acolo. Ideea e ca era normal, avem 3 perechi de gemeni ce vrei!!
Sa fie sanatosi!! Hai ca trece timpul asta ooo-data, cum spune MIrci.
cenia felicitari pentru fetitza! ce familii frumoase cu 3 copilasi!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 21 de zile
cleo78 spune:
pt Magdone si Cenia si puii lor! sa fiti sanatosi si o familie fericita si implinita! Laptik din plin, si nopti linishtite!
si pt Danicris - amr putin pana miine
- totul va fi bine! sa imi dai sms, da? mai ai nr meu de tel?
mi-am luat vineri liber, si am reusit sa spal toate geamurile (mai am la balcon dar acolo niciodatya nu apuc sa fac ordine, ca is rufe permanent la uscat) . Iar astazi si ultima perdea sa o spal si sa o pun inapoi. Am facut si prin dulapuri etc semi ordine, dar la naiba, ca in 2 zile e iar cotetz...iar in bucatarie....mi-e si frica sa ma bag... mai fac cate putin - seara
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Neata buna!!!
Bine ai venit pe lume barbatelule Adam Leo!!! Felicitari mami, Magda pt ca ai adus pe lume un baietel de o luna!
Recuperare rapida si laptic mult si bun!
Bine ai venit pe lume Sophia!
Cenia, recuperare rapida si tie si asteptam poze!
Te asteptam cu drag sorelina de Vladut!
Dani, iti tinem pumnii sa mearga totul perfect si sa te intorci foarte repede acasa la fratiorul cel mare; Asteptam cu mare nerabdare vesti maine? Ai nr. de telefon al cuiva?
Alysh am tot vrut sa te cert, sa stii! Dar n-am mai zis nimci pt ca imi esti tare draga....nevertheless...stai mama locului daca vrei sa ajungi la 38 de saptamani, te rugam!! Asdica, nu stat locului, dar mai putina agitatie, un pic mai multa liniste, mai deleaga sarcini, cere ajutor pt ca daca ti se impune sa stai la pat... atunci o sa te misti si mai putin. Intelegi tu ce vreau sa zic, te pup cu drag!
MsBB vad ca nasterile te-au scos si pe tine din barlog
Sa stii ca se simte lipsa ta, mereu cautam mesajele tale cu multe emoticoane... 
Iulia cu tine ce se mai petrece?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
Danicris, iti tin pumnii, Doamne ajuta!
Alysh si cumnatei ii doresc nastere usoara!
Noi vom iesi pe afara, ca ieri am tinut-o in casa, saracutza s-a uitat la mine cum fac curat... Ba nu, m-a si ajutat ![]()
Am uitat sa va spun ca au iesit FOARTE BINE analizele, m-am bucurat teribil!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
MsBB spune:
Hai sa-mi fac si io aparitia nitzel
, pe ziua de astazi, pt ca vad ca se aduna vestile bune
. Apropo, sunt atat de emotionata cand citesc vestile astea
, despre
, nasteri, 
Neaparat trebuie sa-i urez BUN VENIT si Sofiei , o viata frumoasa si vesela, sa fii sanatoasa! Cenia 

, FELICITARI , Mamico, sa fii sanatoasa, mult laptic si crestere usoara!
Nastere usoara cumnatei, Alysh 

Dani - multi
si iti urez o nastere usoara, ca un
, te asteptam cu mare drag inapoi acasa, impreuna cu sorelina
lui Rasfatzel ( pe care-l
cu drag) , astept cu mare entuziasm si
. Sunt cu gandul la tine!
Lori
, sa stii ca si eu ma uit cu mare interes dupa mesajele tale, sa aflu vesti noi despre voi. Si ai dreptate , se cunoaste cand nu scriu eu
parca nu mai crapa retina cand deschizi pagina
. Ce sa fac daca asta-i boala mea? 
![]()
Gata, am
, scot mandrutza un pic la soare ...
Va 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Adriana_78 spune:
Cenia, felicitari si tie!
Danicris, succes maine! Sa se termine totul cu bine si sa-ti tii in brate fetita draga!
Eu cand am nascut-o pe Annika, am venit a doua zi acasa. Imi era si mie gandul la Lara, desi era si sotul si mama cu ea, insa nu vroiam sa stau in spital singura si mi-au dat drumul, daca asa am cerut
Cleo, ce harnicuta! Bravo!
Laura, nici mie nu prea imi place sa-mi umble cineva prin lucruri, insa cand face curat nu-mi scotoceste prin sertare, ci spala geamuri, sterge paraful, da cu aspiratorul, mopul, aranjeaza jucarii - deci nu invadeaza sfera privata. In baie e mai " intim" ca sa zic asa, insa dace e o d-na de incredere, nu cred ca ai de ce sa-ti faci prob.

noastra!