Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix, hai ca mi-a placut de voi.Oricum, bine ca v-ati asigurat usile Robertix era incintat de situatie, nu??hihi ce simpatic e!
Lorich, ma bucur mult ca sunteti bine!
Magdone, wooow, ciit de grasun este!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Alysh, parca te vad mai repede cu bb in brate..Oferta la masini acuma ai...din plin, la preturi rezonabile. Vrei noua sau la mina a doua??

Fetele, unde sa-mi cauterizez si eu rana de pe col? Cunoasteti ceva preturi?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Magdone, felicitari! Si Adam Leo sa fie un cumintel, ca mancacios cred ca va fi

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simo,please, nu mai imi prezice si tu ca mai vezi mai repede cu bebe ca mi-au mai prezis vreo doua persoane si mor cand aud asta. Bebe tre' sa stea acolo pana la 38 de saptamani, cel putin. Sunt eu mai sensibila, si nu stiu de ce, ma afecteaza putin cand aud preziceri de genul
MAsina, second hand, nu vreau noua....

Magdone, FELICITARI PT BEBE GRASUNEL SI FRUMUSEL, SUNT CONVINSA! SA VA TRAIASCA, SA VA BUCURATI DE EL, SA FITI FERICITI!

Adriana, permis am de 12 ani....dar n-am prea condus...imi intru eu in mana ca n-am de ales.

ALI, mami de Vlady si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh...mai devreme insemnand asa un 38, la termen , dar nu la 40-41 sapt... Sau mai stii?? CUm am patit-o eu de-am stat cuminte sa nu nasc si apoi nu mai nasteam...Dumnezeu stie ce va fi, dar sigur va fi bine.
Sis, te pup iubita, abia astept sa ne re-vedem. Matei tuseste de numa...Ca-i capos si urla afara ca disperatul..nu vrea in casa, e un terorist, Si-a distrus iar gitul cu urletele lui...Nu-l mai scot afara, n-am ce-i face...dc se poarta asa...sa stea acasa. Nu mai spun ca a stat numa in nisipul ala care era cam ud si s-a facut totuna. Am pus toate hainele la spalat... Ma duc la culcare...Sper sa nu-l pazesc toata noaptea

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

!
In drum spre si dar acum am citit vestea cea MARE si a fost musai sa intru si sa-i urez BUN VENIT lui ADAM LEO , sa ai parte de o viata frumoasa, plina de realizari si de dragoste multa in familia voastra mare si frumoasa!!!!
Mami, FELICITARI! si ai tastat bine ? 4.475 kg 56 cm Atat avea Andra mea la o luna si ceva Ai deja baiat mare Felicitari, de o suta de ori! Sa fiti sanatosi!
V-am citit asa pe scurt - am vazut ca vestea cea mare a scos-o si pe Dani la iveala , pup si restul , Alysh si Laura aveti grija mare de burtici , Bratafel felicitari pt si cum am ratat aniversarea de ieri - urez astazi un calduros LA MULTI ANI , Mihaelei, Mihaser , multa santate, bucurii si fericire alaturi de cei doi strumfi
De fapt, va pe toate apasat si va urez o noapte frumoasaaaaa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

fetele, mi-au folosit agitatele de la voi , ca am nascut si eu in sfarsit sambata dim, pe 27 la 4.31, dupa ce m-au indus ca aveam tensiunea cam mare si dr a hotarat sa nu mai asteptam. Si asa ne asteptam la un bebe mare.

Sa nu uit esentialul: e baiat! Adam Leo il va chema, 4.475 kg 56 cm. Cel mai lung dintre toti copiii mei si nici nu seamana cu nimeni parca, e ceva unic.
Ma bucur ca am scapat in sfarsit cu nu mai credeam posibil sa se termine odata.

Va pup si revin cu poze.

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Felicitari !!!!!
ce grasunel bravooooo!!!!!

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MAgdone mama, ce grasun!! mama ce grasun! Sa va traiasca, sa fie fericit si sa va bucurati de el! Wow.. Si mie mi se pare la fel ca nu se mai termina, nu se mai ternima. Slava DOmnului ca a fost fetitza cooperanta si asteapta termenul!
Ali stai tu linistita ca nu nasti inainte de termen. SI eu m-am tot temut de una alta sarcina asta, e normal. Succes cu masinuta!
Adriana mie imi displace ideea de a umbla cineva cu lucrurile mele..stiu ca sunt exagerata, dar as sta numai sa o supervizez pe biata femeie. SUnt maniaca. Nu-mi place nici cand pune Bogdan un lucru in alt loc decat unde trebuie, il cicalesc non stop. Cred ca as fi un car de nervi... Ca pret ar merita, normal, ca e timpul tau, castigat, dar cu capul nu te pui.
Lorich sunt chiar super puzzle- urile si rezonabile ca pret. prin urmare nu-i gasesti decat la targuri. Mai e kidex???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Msbb
SIs da scumpa si eu!! te-a haituit si Mirci azi si ti-ai pierdut rabdarea cu Mati ooof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
... dar cu capul nu te pui.

Foarte tareee!!!

Eu azi am spalat tot ce am prins, inclusiv perdelele, maine mai am de spalat lenjeria de pat si perdelele din sufragerie.
Va pup, noapte buna!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
... dar cu capul nu te pui.

Foarte tareee!!!

Eu azi am spalat tot ce am prins, inclusiv perdelele, maine mai am de spalat lenjeria de pat si perdelele din sufragerie.
Va pup, noapte buna!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Eu nu fac nimic de PAstele asta. Sper doar sa ajung vineri la PRohod, e slujba mea preferata. de curatenie ma ocup de Craciun
Spor la treaba!

Mergi la inceput