*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Sarbatori fericite, pline de lumina si caldura in suflet
Waaawwww Olivia felicitari din tot sufletul mamico. sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen si bb sanatos.
Primavara a venit la cozonacei numai cu vesti bune si fratiori care mai de care mai doriti si iubiti....mai fetelor mai suflati incoa asa sa se prinda si pe la altii :))

Pupici pentru toti cozonaceii, mamicile, fratiorii si sambureii din burtici

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Sarbatori Pascale fericite si pline de lumina!
Olivia,felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii!Oauuuuuu,ce cadou a adus iepurasul...Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca tine!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Olivia, felicitari pentru burtica! Sarcina usoara in continuare!

Fetelor, noi nu mai plecam pentru ca Andreiul meu a facut rosu in gat, dimineata am ajuns la urgenta la G Alexandrescu. A inceput cu vomat aseara inainte de laptic + febra 38.3 si am continuat cu febra. Doar o data a mai vomat, la 4 dimineata. A bagat apa la greu, el de felul lui bea multa apa (in rest nici un lichid), iar mancare mai nimic astazi, crakeri si paine prajita. Oricum mi-a spus si petriata ca astazi cel mai probabil nu va manca. Deocamdata nu ne-au dat antibiotic, doar antitermic, hidratare si regim alimentar. Pentru noi este primul rosu in gat si episodul cu voma ne-a cam speriat.

Hai, spor la treaba sau drum bun ca mai este putin si vin Sf Sarbatori.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paste fericit tuturor!
Noi tocmai am facut ouale,au iesit un rosu inchis, am reusit cu cojide ceapa rosie, sfecala rosie si 2 sticlute mici de colorant pentru martipan, nimic toxic

Oliv, ma lasasi masca. Chiar asa sa nu zici nimic? Felicitari, bb sanatos si sarcina usoara!
Ralukuta, tinem pumnii sa vina si la voi bb!
Corina, cum a fost la soare? Hai ca stiu ca v-ati intors.
Miki, Bebecris, multa sanatate cozonaceilor, sa fie cat mai repede sanatosi!

Apropo, ma vad in capul listei cu gravidute si nu-mi vine a crede, tocmai eu

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Sarbatori fericite va doresc tuturor!!!!!!!

Olivia, draga mea iti doresc o sarcina usoara!!!! felicitari!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc mult pt urari
Cate un pupic molipsitor pt Ralu si miki

Oti, n-am zis nimic ca nici noi nu credeam...a fost cam cu peripetii sarcina asta, mi-a venit ciclu normal in prima luna noroc ca am facut teste (acu' parca va vad pe toate fuga dupa teste) care deveneau din ce in ce mai intense si mi-a fost fff frica de extrauterina asa ca am facut beta hcg care s-a tot dublat, am tot taraganat ba sa auzim inimioara, apoi am zis sa facem bitestul...si tot asa am tot zis sa ne asiguram ca e ok si apoi spunem, plus ca am avut niste greturi groaznice mai tot timpul numai de calc nu-mi ardea, inca mai simt un nod in gat la orice miros mai puternic. Aa, si nici burtica nu se vede, am pus cateva poze...ce interesanta-s, am pus pe tati la invelit sarmale ca eu nu pun mana pe carne cruda si eu stau pe net Gata, am fugit la munca

si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi sa aveti, un iepuras vesel si jucaus sa intre in casele voastre.

Olivia26 felicitari pentru veste.. sarcina usoara in continuare si aveti grija de voi. Si tine mai aproape de noi. Ne era dor de tine. Pupici.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Un Paste fericit alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oliv, stiu prea bine cum e cu greturi: ceai de menta cu lamaie si paine prajita . Eu am bolit inainte si dupa Craciun, tu cred ca acum de Paste esti deja mai bine daca poti vedea carne in fata ochilor. Dupa simptome as zice ca-i fata.

Altceva vroiam sa zic. Mai alaptezi?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Sa aveti un Paste minunat!
olivia, felicitari, doamna! sa fie intr-un ceas bun!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput