*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*
Raspunsuri - Pagina 19
lauramiron spune:
Fetelor, un Paste fericit si linistit, cu veselie si vreme buna!!
Noi plecam maine dimineata la munte, la cabana noastra, asa ca am facut de astazi cozonacii si pasca, oua rosii (si verzi
), ieri am facut saratele cu cascaval si cornulete vanilate. Iar mai pe seara pun carnea de miel la marinat. M-am cam intrecut pe mine anul asta![]()
Va pup dulce pe toate si pe toti cozonaceii nostri dragi

bebecris spune:
ce mamicute harnicute....si eu am facut drobul (de pui si vitel) si acum la cuptor pasca fara aluat...
maine dim o sa fac o ciorbita de pui pt mine si david...noi 2 nu papam miel si atunci ne separam de restul casei...
ieri am facut a doua doza de prevenar...are 83 cm si 13.200 ...a facut febra azi noapte....iar de dim este cu mucisori...cam stranuta.....suntem pe nuropfen si panadol alternativ...a facut si un pic cam moale kk....mar copt si orez...eu sunt cu gatul in pioneze...
am trecut dim pe sub masa...acum cand iesim afara ducem si flori la bis...
PASTE FERICIT!!!!!
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
Mirtha spune:
Sa aveti un Paste senin si fericit ! 

Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
dandusa spune:
Paste luminos si multa dragoste!
Hera,
felicitari pentru bb 2
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
madutza_bra spune:
Paste fericit!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
mamiseli_11 spune:
Paste fericit! Multa lumina in suflete si in viata!
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Olivia26 spune:

Am intrat sa va urez Sarbatori fericite cu sanatate, bucurii si multa iubire!
Noi suntem bine, avem si noi vesti bune
mi-e tare dor de voi dar mi-a fost tare rau in primele sapt, cu greu am mai reusit sa ajung la calc. Nici nu am timp realizez ca-s
in sapt a 14-a, nu stiu cand au trecut sapt, abia acum le-am spus parintilor, mai mai sa nu ne creada, se gandeau ca e pacaleala de 1 aprilie
. Felicitam si noi din tot sufletul gravidutele si pe Oti pt rozulina (eu eram sigura ca e baiat
). Mi-ar placea si mie o fetita dar ma vad si mama de baietei oricum suntem ff fericiti orice e, sanatos sa fie, parca am vazut un cuc la echo, dr a zis ca inca nu se pronunta dar cred ca e golan
In rest, Dav e un nastrusnic ca de obicei, nu sta locului o secunda asa ca am ocupatie mereu
...joi am vopsit ouale, azi avem zi plina de gatit si curatenie, mereu imi propun sa intru si nu reusesc, sper din suflet sa pot intra mai des.

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Blogul meu

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
Wow, OLIVIA, felicitari, chiar ieri ma gandeam ca n-ai mai scris demult si oare de ce

Noi suntem cu muci si abia am scapat de febra la amandoi, din pacate Anastasia refuza mancarea, abia reusesc sa-i dau lapte si mai mananca paine
... Nici eu nu ma simt grozav, cred ca ma paste si pe mine o raceala, oricum vremea asta ma da peste cap.
Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru, asa ca va urez tuturor sarbatori senine si fericite, sa va bucurati de puiuti si sa va scaldati in lumina Invierii lui Hristos!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq