*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

O sa vorbesc cu dr.sa vad ce spune...pe mine ma ingrijoreaza fontanela si intarzierea aparitiei dintilor...citeam ca e semn de rahitism...o sa-i fac si o analiza care cica depisteaza asta...
Uleiul de peste am citit ca, contine multa vitamin D si e bun si pt imunitate.Luni tocmai ce-am incheiat prima tura de Bronhovaxon.
De aseara o spal pe fata cu ceai de galbnele, 3 frati patati si coada soricelului...sa-u mai dus petele de la arsuri si fff putin bubitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Amalia, drum bun sa aveti, sarbatori fericite si imbelsugate si sa auzim numai de bine!

Gynie, ma bucur ca puiutul este bine! Tot inainte cu somnic mult si fara treziri noaptea!

Otilia cu frunze de ceapa stiam si eu de la bunica dar nu am incercat niciodata. Spor la vopsit, astazi le fac si eu.

Anca si al meu este mutulica, foarte scump la vorba, dar nu-mi fac nici o grija. In somn am mai auzit de puiuti care vorbesc, asa ca stai linistita.

Ralucutza, am ras si eu sa mor cand am citit mesajul cu marul si fierul.

Fetelor, maine plecam si noi la socri, sigur nu voi mai intra pana marti, asa ca va urez sa aveti parte de sarbatori fericite cu vreme frumoasa, cu puiuti sanatosi si mancaciosi si multa multa iubire! multi de tot

Astazi facem pasca, mergem la biserica si vopsim oua!

O intrebare: impartasiti puiutzii? Noi mergem maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Salutare mamici si cozonacei!!
Eu sunt la serviciu dar sper sa am o zi scurta, sa plec repede acasa ca e atata treaba de facut. Cum de acasa nu apuc sa deschid calculatorul va urez de pe acum Paste fericit cu lumina si liniste sufleteasca!!!

pupici la mamici si cozonacei

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 10+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata! Va invit la !

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Fluturasa, bravos, la mai mare. Si cu inaltimea cum stati? E delicata Iulia ta (deja am in cap Iulia mea )

Da, cu inaltimea zic eu ca stam bine. Acum nu stiu exact cat are, dar aproape 80. La 1 an avea 75. Am mai pus cateva poze:

http://community.webshots.com/slideshow/577206373IEjjjf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si eu, si eu la !

Fluturasha, e o scumpa Iulia, m-a dat gata zambetul ei!

Miki, eu am fost ieri cu ai mei la impartasit, evident ca Ioana a intors capul cand a vazut lingurita, a tinut-o parintele si i-a pus o picatura in gurita.

Noi maine plecam la bunici, asa ca va urez de acum, din tot sufletul, sa aveti un Paste linistit, imbelsugat, cu multa sanatate si dragoste. Va pupam!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Neata,

Am impartasit-o pe Sara de Florii, dar mergem si maine din nou...i-a placut vinul si apoi a papat vreo 5-6 bucatele de anafura..immm...bunut.

Va urez si eu de acum Paste Fericit alaturi de cei dragi!

O sa mai intru, dar nu stiu exact cand, ac o sa tot fim prin vizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Paste fericit, lumina in suflet si in casa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Mai pe seara mergem la biserica sa ducem flori, sa trecem pe sub masa, luam flori de la preot si apoi inconjuram biserica.Sper sa-i placa Sarei si sa treaca singurica pe sub masa...anul trecut a tinut-o tati in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Miki, z vorbeste toata ziua, nu-i tace gura, m-a mirat faptul c-am auzit-o in somn.
Ramo, eu ii dau ulei de peste cu aroma de lamaie de la Lysi, il gasesti la Plafar.
Gynie, ai pus de cozonac?

O taiem si noi maine la ai nostri, posibil sa stam toata sapt viitoare.
Sarbatori cu Lumina #537;i Iubire va doresc si impart cu voi, azi, ceva special.
Va pup!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sfanta Sarbatoare de Paste sa va lumineze casele si sa va aduca liniste in suflete !

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput