Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

A, si am uitat ,muulta la toata lumea!

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Dau si eu un 3 in 1!

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

A..mi-am amintit. Cine intreba mai devreme daca poate lua Stodal in alaptat? Ideea e ca sigur poti , pt ca momentan eu ii dau chiar puiului pt o usoara tuse. Mi-a dat doc-doc. Deci sigur poti. Sa treaca "rabdea".

Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

EU Sper sa treaca cu stodal ca se pare ca doar gatul e cu pb la mucisori n-am ajuns si sper sa nu ajung.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata si de la Galati!dau si eu o cafea instant Amigo, cu frisca!
azi se anunta o zi cu mult soare, dar plimbarica cred ca mai putin. vreau sa termin curatenia, mai am bucataria si balconul, dupa care imi pregatesc bagajele (maine plecam la Lunca in jud Tulcea, barbatii sa de-a "la peste", noi femeile sa ne odihnim la soare ,, cu intreg familionul: parinti, frati, fini, gasca mare, ce mai) si am un pic de emotii cum va suporta Andrei aceste 2 zile, cum va papa, cum va dormi .... dar sper sa fie OK.
apropo, are cineva incalzitor de biberon auto sau de priza? e ok? ma gandeam sa-mi iau si eu, mai ales ca va papa doar borcanele si trebuiesc si ele incalzite, si biberonul bineinteles... si nu stiu de care sa-mi iau...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Astazi, pe langa obisnuita aburinda, va invitam cu tot dragul sa serviti asta pentru ca astazi se implinesc 6 lunitze de cand minunea a sosit in viata noastra.

Inca nu imi vine sa cred.

Vreau sa va multumesc si voua ca existati, pentru mine sunteti ca o binecuvantare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si de data asta sa urez si eu cum trebuie tizului meu:

La multe lunitze fericite DRAGOS ALEXANDRU

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut dragelor! ..putin in graba..
Ma invart ca pasarea aceea beata, intre bucatarie si baie..sa gatesc ceva bun si sa ma fac frumoasa...

Vroiam sa-i spun Ralucului ca mi-a placut cum a descris sentimentul de la finalul cautarilor pentru scaunul de masa..mami, daca as avea banii mi-as lua Zuma! scurt pe doi! fara sa mai cercetez! si asta pentru ca am incredere in deciziile tale chibzuite...si ce-mi place echipa pe care o faci cu Relu..va focusati pe ceva si nu va lasati pana nu rezolvati..bravo!
Scaun de masina de care v-ati comandat voi are si cumnata mea (stiu sigur ca-i Britax, si aspectul este asemanator..nu bag totusi mana-n foc ca-i Hi-Way)..este tare multumita! abia astept si impresiile voastre!
noi cautam scaun de masina..si parca ne-am dori sa investim in ceva bun, sa fie sigur si comod in asa fel incat Anuska sa reziste cateva ore bune de condus...

Va pup pe toate, mamici dragi! sa aveti un we frumos si linistit! noi plecam maine dimineata la BN si ne vom intalni cu verisorul prichindutei..Alex..are 1 an si 6 luni..sunt tare curioasa de reactii

Dragos si Zeina sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, puiuti dragi!

Iris, floricica scumpa, urmeaza o zi speciala pentru tine

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
LA MULTE LUNITE ALESSIA ZEINA SI DRAGOS ATOMIX!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA VA BUCURATI PARINTII IN FIECARE CLIPA!

dau si eu niste decofeinizata, pt cine doreste..

Raluk exact cum spunea si Dana, daca asa avea de cumparat scaun de masa sau de masina, eu nici n-as mai cerceta piata, m-as lua dupa deciziile voastre atata pasiune puneti voi in toate astea, nu-mi vine sa cred!
noi avem si scaunul de la nasi, ca si celelalte lucruri mari de bebe...si este doi in unu, adik si balansoar...nu e nici pe departe atat de smecheros ca ce a aparut acum pe piata, dar ne descurcam....mai naspa e ca ocupa foarte mult spatiu si nici nu se strange in nici un fel...
intr-un fel imi pare rau asa ca nu pot sa aleg eu exact ce-mi place pt Ebruska, dar pe de alta, daca fac un calcul cati bani am economisit asa, ma bucur ca le-am primit...

Alex multumimd e tratatie

Carina felicitari pt progresele Mariei!

Dana super pregatiri pt intoarcerea taticului acasa emana atata dragoste mesajele tale

Fragutza eu zic ca daca o iei step by step, cum zicea Raluk, nu e grea diversificarea...nu trebuie sa te stresezi cu asta....stai sa vezi mai intai cat de mancacioasa e Natalix si apoi dai verdictul eu recunosc ca in afara de somnul ursoaicei care ne mai incurca programul de masa, nu ma confrunt cu mari probleme....dar asta e, daca ea prefera sa doarma, sarim o masa de solide pe ziua respectiva si gata...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

buna dimineata
Ralu , am vazut ca i vrb despre scaune de masa , noi am mers pe Peg Perego , si e super scaunul deja Iza sta in el de 1 luna desi nu sta in fund ,dar are 3 pozitii , si se lasa pe spate , are centuri , tavita etc , eu sunt tare incantata de el , la fel si caruciorul si scoica , sunt usoare si foarte maniabile
Iglesina au produse super , dar scumpe ca naiba , merita insa investitia mai ales aca mai vreti s afaceti bebici
despre Britax , sunt unele din cele mai practice , dar cred ca stii deja asta dupa cate ai citit despre ele , singurul repros care il au , este ca sunt cam voluminoase , eu sunt inscrisa aici la un club de parinti care testeaza produse , defapt este mai degraba o revista , si parintii care-s inscrisi dupa ce-si cumpara unele produse , fac comentarii despre ele ,( uneori micile produse le primesti doar ptr a le testa ) si de asta cam sunt la curent cu ele

spre exemplu la scaunul Stokke eu am masa de infasat care se transforma in birou pe urma si la care se adapteaza scaunul dar din aceleasi motive ca si tine nu am avut curaj sa-l iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Legat de diversificare si eu am avut impresia prima saptamana ca e foarte greu dar asta pana invata bebe noile texturi si gusturi si pana invata sa mestece si sa nu dea afara totul , pe urma cere bebe de toate si o sa devina curios/a ca sa testeze tot

La multe lunite sanatoase si fericite la sarbatoriti/e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fete dragi, scuze ca dau buzna asa. Iulia0807 Am senzatia ca nu primesti PM-urile de la mine, te rog frumos scrie-mi un email pe andreea25@hotmail.com ca sa comunicam asa, ca nu vreau sa ramai cu senzatia ca nu-ti raspund. Multumesc. Va pup pe toate (ca tot favoritele mele sunteti) Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput