Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulika iti tin pumnii sa fie linistit fara gel,dar al meu era foarte agitat,saliva,nu dormea,nu prea manca.Acum si-a revenit,se comporta la fel ca inainte.
Santorini
Moni eu il apas pe barbita si deschide gurita,asa ca n-apuca sa-l linga

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna dimineata dovlecime!

Eu m-am trezit tare stresata, imi vine sa plang si nu stiu de ce. Ma doare si capul...Banuiesc ca s-a acumulat stresul cu diversificarea, tare mi-e greu cu legumele astea, nu stiu cum sa mai fac. Si ma simt asa de neputincioasa Sper sa treaca repede starea asta, iesim in parc in 10 min.

Mango+branza calcica a fost ff buna, i-a placut tare, poate a fost si ambientul ca a mancat in parc.

Pupici si mai vorbim spre seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

buna dimineata. Am zis sa dam si noi un semn de viata ca sa nu ne uitati .
Multumim de urari, nu stiu cand au trecut 7 luni

La multe lunite pt Alessia Zeina (mi-a soptit o pasarica ca ati fost ieri in Carol cu puii de techila, cum a fost?)

Noi stam toata ziua afara, in IOR cu Alex de Anamaria si Mihnea de Suede si cu o zmeurica frumoasa Teo . NE-am facut baieti cumintei, papam in deplasare, dormim, gangurim, socializam. NE este foarte bine asa si sper sa nu mai vina vreme rea pt ca in casa punem creierii pe moate. NU facem inca ce ar trebui sa facem la 7 luni dar asta este, probabil ca e mai puturos, nici nu vreau sa ma mai gandesc ca de ce nu face una sau alta.
N-am recuperat nimic asa ca doar va pup pe toate. Seara pic si eu lata langa el asa ca nici vorba de stat pe forum. Nu mai vorbesc despre curatenie, mancare, spalat, calcat... nu stiu cand aveti voi timp sa le faceti dar eu sunt dezastru ambulant.

Va doresc zile frumoase si insorite

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multe lunite Zeina si Dragos!Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii in continuare!
mamicile plimbarete!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna si de la noi
La multe lunite sanatoase sarbatoritilor
mamideandrei, totusi sti ceva despre alaptat si SLENDER? e interzis sau nu? sau daca poti intreba cand mergi la gimnastica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IULIA0807 ti-am vazut mandretea cat de "finut"mananca el,si Iri cred ca ar face la fel dar nu prea ma prinde pe mine in toane sa-l las sa faca ce vrea
X-GGG l-am vazut si pe Rares la masa,e nimic pe langa al Iuliei dar mi-a placut cu strampi in cap
BELY si al meu a luat in 2 luni 600gr si e bine mersi asa ca nu te stresa si lasa dr in pace
RALUK imi pare rau ca s-au intors colici,fi r-ar sa fie,sper sa treaca repede
LULLABY imi pare rau ca au aparut iarasi bubitele,sper sa treaca repede,in ceea ce priveste decalotatul iarasi cati dr atatea pareri caci a mea l-a decalotat ea si mi-a zis sa-l fac mai bine
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor,sa creasca mari si sanatosi
LALI esti belea cu verisorii tai,multa bafta in continuare
HEPI sper sa nu te superi nici tu pe mine asa cum cred ca nici LALI nu a facut-o,intradevar nu ne putem incarca cu problemele altora dar nici nu ne putem face ca nu exista,si iti spun ca daca ai fi avut intre rude o persoana cu anumite probleme sigur ai fi fost mult mai interesata sau ai fi stat macar din cand in cand sa te uiti la tv,pe un forum sau altele
UKA sa va fie de bine plimbarea,si din cate stiu eu nu e indicata lamaia pana pe la 1 an parca,dar te mai informezi
Atat am reusit sa citesc din 120,ma duc afara cu baiatul,revin mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Neatza!!

Acum vreo ora si ceva am papat si noi suculetul...cam 130 ml. Chiar ma gandeam sa va intreb cat le dati voi. Am facut si supitza. Azi am introdus si ultima leguma, cartoful. Am 12 legume acolo. Cred ca v-am mai spus. Dar e f buna la gust. Serios. Totusi, ea mananca mai cu pofta suculetul. Iar dupa supa baga laptic considerabil.

Cine iese azi in parc?...Bordei, Herastrau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

LA MULTE LUNITZE SI ANISHORI PUILOR DRAGOS ALEXANDRU, ALESSIA ZEINA SI ALEXANDRU!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

La multe lunite Alessia Zeina si Dragos Alexandru

Nu prea am recuperat caci de vreo cateva zile m-a luat cu febra, am facut amigdalita, asa ca acum sunt pe antibiotice. Sper sa nu ia si fetita ceva de la mine.
Asa ca din aduceri aminte
Madalina cu intarziere la multi ani! Sa ai parte de multa fericire si implinire!!!
Nela tare rau imi pare ca Ana este tot bolnovioara! Sanatate multa! Drum bun si te asteptam cu vesti bune!
Monikus parca si voi mergeati la doctor. Sa vii cu vesti bune si cu un puiut cuminte
Lullbay off...tocmai ma bucuram ca a scapat baiatul de bubite! Tare greu cred ca iti este!
Raluk eu tot cu Zuma!!! Am zis sa nu iesim din Inglesina Si doar nu vroiai sa ma parasesti tocmai la scaunul de masa, sa nu avem la fel Sa vad ce scaun de masina voi cumpara?

Referitor la diversificare, si mie mi se pare tare greu. Au treu 3 saptamani de cand am inceput cu suculet de frute si piure de legume, dar mai mult de 20 ml nu mananca, rar 30 ml.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

madalina merci de incurajari, plimbarica placuta

Mergi la inceput