BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata! multam de cafea!
cristies am rezistat dupa cortina ca au fost coliciii mai mari....
BRAVO IOANA! SA FITI SANATOASE, MULT LAPTIC SI ASTEPTAM POZE!
gagalicea mea mananca putin. aseara iam dat lp ca sanii erau cam goi, si a mancat 60ml. atat. ma asteptam la 2 luni si jum sa manca mai mult. si la san sta maxim 10 min de obicei 5. lam cantarit a luat 200 gr in o saot jum. sta putin la tzitzi intre 5' si 10' si imi faceam probleme. probabil asta e stomacelul lui mai mic si mananca mai putin.
ma duc sa fac paturile ca a adormit. revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si piticul meu, de 3 luni papa doar 80-90 ml LP cand nu mai am tzitzi sau nu ii pot da (rar ce-i drept) si la san sta putintel. dar papa des. sa stii ca luat bine in greutate deci e ok. depinde de fiecare copil. si eu imi faceam probleme ca papa putin, dar creste ok si chiar dupa 5 min la san, pare ca goleste bine (desigur dupa ce se ineaca de cateva ori)

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

neatza si de la noi

BRAVO, IOANA! BINE CA AI SCAPAT DE MEDICINA DE KK! SA TRAISCA PUIUTZA ALEXANDRA SI SA VINA LAPTELE!

CRISTIES, nu mere cu suzi.

DECENUELA, XELA, bagati si retete fara carbo, ptr andrelina si moi

noi am impartzit trezirile cu tati azinoapte: una mami si una tati, leganat de picioare. am alaptat in fund, nu culcata, ca sa nu adorm si parca mi se pare ca inghite aer mai putin si a durat 30' fiecare masa (adik la 12, la 1, la 4 si la 6). a mers, ma simt mai odihnita.parca...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Cris, ma bucur ca ai reusit si tu sa te ai odihnesti putin ca aveai nevoie. Suzi nu merge nci la noi, pune limbuta si nu o lasa sa intre in gurita lui.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies...ceaiul de tei nu e ok la baietei in exces...dar este bun ptr copii ptr k ii linisteste

gratiana eu am mancat inca de la inceput supa de rosii si sosuri

mariucasara,alecsa felicitari ptr vestile de la dr

mamidepuiuti ce bien ca ati scapat de uratii aia

alexutzzza ma omori cu cafeaua aia

decenuela

gata cap trecut....pe asta,mai tazriu...am zis!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

va pupirlicesc pe toate

week end frumos sa aveti!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Si noi te pupicim si iti dorim un wk superb (la noi a anuntat ploaie asa ca va fi cam naspa)

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi de la baie unde ne-am spalat ca a fost fructuoasa creatia si acum 10 min, apoi imi fac dush, imbrac copilul si mergem la Kine.
Azi avem program incarcat, kine pt mami, osteopat pt bebe la 11.30 si apoi colindat prin magazine la shoping pt pui Ia spre seara mergem sa facem arovizionarea la frigi

Va pupic si va doresc o zi minunata

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata! multam de cafea!
cristies am rezistat dupa cortina ca au fost coliciii mai mari....
BRAVO IOANA! SA FITI SANATOASE, MULT LAPTIC SI ASTEPTAM POZE!
gagalicea mea mananca putin. aseara iam dat lp ca sanii erau cam goi, si a mancat 60ml. atat. ma asteptam la 2 luni si jum sa manca mai mult. si la san sta maxim 10 min de obicei 5. lam cantarit a luat 200 gr in o saot jum. sta putin la tzitzi intre 5' si 10' si imi faceam probleme. probabil asta e stomacelul lui mai mic si mananca mai putin.
ma duc sa fac paturile ca a adormit. revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si piticul meu, de 3 luni papa doar 80-90 ml LP cand nu mai am tzitzi sau nu ii pot da (rar ce-i drept) si la san sta putintel. dar papa des. sa stii ca luat bine in greutate deci e ok. depinde de fiecare copil. si eu imi faceam probleme ca papa putin, dar creste ok si chiar dupa 5 min la san, pare ca goleste bine (desigur dupa ce se ineaca de cateva ori)

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am facut si eu patul si am bagat rufele la masina...acum fug sa fac oleca de ordine si in bucatarie ca vad ca domnul doarme

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

scriu repede mesajul asta si ma bag la somn, ca sunt TERMINATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ieri am facut curat in toata casa, am terminat curatenia de pasti, am sters geamurile, am spalat perdelele, le-am calcat...........am curatat covoarele si restul de treaba tot tacamul....

oicul a fost afara a dormit de la 12 in catur pana la 3 jumate..apoi papa si iar afara.in gradina la pus de ceapa cu buniciii eu trebaa...................

okkkkkkkkkkkkkk

in primul rand la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!

ma si eu pt miruna si david...nu stiti nimic de ei???????

BRAVOOOOOOOOOOOO ioana-fota!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!!!!

in leg cu mancarea....eu mai nou sunt moarta dupa laptele de pasare, fac la doua zile cate o tura din 3 litri de lapte.......suoper imi place.acu i-am gasit si pontul cum trebuie facut sa iaasa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

decenuela........tu mnaci de 2 ori/zi si ai atata lapte?????????????????????????
eu manc si noaptea de 2 ori,,,,,,,cateodata si nu am atata la fiecare masa sa ii dau.........na spune tu................

eu ii dau infacol la Ivan./......mai plange cateodata dar ,.....na............suportabil.........

in noaptea de marti spre miercuri am doborat recordul de somn......a dormit 8 ore jumateeeeeeeeeedeja l-am trezit la 6 jumate ca nu manncase de atata timp.si a mancat ca nehalitul normal.apoi cand a terminat jaaaapppp in jet afara un pic...........

traiasca aptamilul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a facut kk singur pt prima dtaa in 2 luni de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sper sa o tina tot asa.........
a facut de 2 ori ieri.................:))))))))

asa...................cam atat am citit si nu mai mult..................

am pus niste poze dar inca nu s-au uploadat.............
merge netul asta cu viteza melcului turbat!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ASA adoarme Ivan mai nou........

bineinteles ca stau langa el pana adoarme............esential e sa aiba intuneric.si sa nu ii cada suzeta..stau acolo mai iau de la nas mascota aia ca si-l mai trage....apoi dupa ce a a dormit cade suzeta o iau iau chestia de pe ochi si jucaria............

mai nou incepe sa planga in brate si daca il pun jos e ok....................

mai sunt acolo niste poze de la plimbari si inca unele haioase.............

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ASA adoarme Ivan mai nou........

Poze

ce simpatic e

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput