Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adevarat a inviat!

fericit alaturi de cei dragi.

Va ofer o felie de cozonac si un ousor rosu....

Am vorbit ieri cu Mihaela(dastefa), o mamica de la Gravidute si mamici de Iasi, si se gandeste ca daca radiografia de marti iese rau si e cazul de operatie sa mai ceara inca o parere, iar operatia nu cred ca o va face aici. Are nevoie de ajutorul nostru... de informatii legate de chirurgi buni, medici buni, in Bucuresti sau Targu Mures.... Fetita are 2 luni si are pneumonie stafilococica.... e de 10 zile la terapie intensiva si nu se vede vreo ibunatatire, desi i-au schimbat tratamentul.... marti e ultima radiografie dupa care se va decide daca va fi operata....

Mergi la inceput

Asta e subiectul creat pentru mai multe informatii pentru dastefa. Daca aveti detalii va rog sa o ajutati. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Paste fericit!

Lacramioara in ce consta interventia? Poate e vorba de o brohoscopie. Cum i-au pus diagnosticul? In mod normal ar trebui sa aspire secretii din plamani sa vada exact despre ce microb e vorba si la ce antibiotic raspunde. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte...

ary, a facut deja doua radiografii si cea de azi e a treia.... si daca nu incepe sa elimine din infectie prin tuse.... atunci trebuie sa o scoata de acolo.... chirurgical... am scris la subiectul pe care l-am deschis pentru ea, cam tot ce stiu... medicul nu prea a dat multe detalii.... Azi e ziua cea mare pentru Miruna. Ne sa nu fie nevoie de operatie. Dastefa e mai optimista, ca de aseara a inceput sa tuseasca, ceea ce zice medicul de garda ca ar fi bine, ca inseamna ca incepe sa elimine infectia... cel putin asta am inteles eu.... Astept rezultatul de la radiografie..... Sa dea DD sa fie bine.

La multi ani, Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Hristos a Inviat!
Sper ca ati avut sarbatori linistite si v-ati bucurat de Sfanta Lumina alaturi de familie.
Noi am inceput cautarile pentru a ne schimba apartamenul de la 2 la 3 camere. Voiam sa va spun si voua, daca auziti pe cineva care doreste sa cumpere un apartament cu 2 camere in zona Autocenter, sau care vrea sa vanda apartament cu 3 camere - in principiu, Pacurari -Gara - Billa, sa imi dati si mie de veste. Multumesc frumos.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Hristos a inviat!

sanatate multa Mirunei, sper din tot sufletul sa se rezolve cit mai simplu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Andreea si Alexandru !

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Lacramioara, transmite Dastefei multa sanatate pentru fetita si ii tinem pumnii sa se faca sanatoasa cat mai repede. Stefi ce mai face? E bine acum?

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Lacramioara am intrebat cu gandul sa te linistesc. Daca e vorba de bronhoscopie nu e vb de o interventie foarte periculoasa. Ii introduce un tubulet cu o camera prin caile aeriene si ii aspira din plamani infectia. A facut si cel mare al meu la o pneumonie asa ceva si tot asa plangeam pe langa usa dar a durat f putin si nu au fost probleme. Banuiesc ca despre asta e vorba si nu despre o operatie clasica. A fost facuta de o d-na dr Cristian, parca, care de altfel e un dr f bun.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

ary, medicul a mentionat ca e necesara rezectie costala... deci nu e o simpla bronhoscopie... asta stiu ce presupune ca a fost cazul pentru Stefy si am refuzat-o....

Dupa radiografia de azi, medicul a zis ca deocamdata merge pe tratament.... ca nu e cazul de deschis... Speram sa se faca bie doar cu medicamente...

Mergi la inceput