Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Alexino Sa cresti mare si fericit si sa ai o copilarie fericita!
Acvi sa iti traiasca voinicelul si voinicica! Si sa va bucurati de ei!
Multa sanatate puisorilor!
GabrielaG spune:
Fetelor bine v-am gasit si HRISTOS A INVIAT! si din partea mea. Tocmai ce am venit de la socri din Botosani satui de mancare, cozonac si tot felul de bunatati. A fost suuuper, chiar ne-am odihnit un pic.
Pupici si sanatate multa la toata lumea,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Cu adevarat a inviat!
Am constatat ca nu a aparut aseara si mesajul in care spuneam asta... sau nu il voi fi trimis...
acvi spune:
Hristos a inviat!
Multumesc mult pentru urari,Doamne nu-mi vine sa cred ca am un baietel de 7 ani,mai ieri cautam informatii despre sarcina(asa am descoperit acest site minunat),iar acum ...am baiat de 7 ani !!
Astazi i-a predat prima lectie din Abecedar lui Timeea,care e stangace si a facut cateva mazgaleli pe juma' de caiet,dar era foarte atenta la ce-i explica Alex.
Vacanta placuta tuturor piticilor!!
O zi frumoasa!!
PS.Carmen ,cand se face engleza duminica asta sau cealalta..ca sotul meu a uitat sa intrebe.Mersic.
Gabi
l_carmen2003 spune:
Si eu simt la fel Gabi... pur si simplu trece timpul... aseara a ramas la socri. Pana acum nu voia sa doarma decat daca eram langa el... acum numai mi-a comunicat ca ramane acolo... a crescut...
Cum e la 7 ani? Cum ati sarbatorit?
carmenp spune:
hristos a inviat!
la multi ani, gabi! sa fiti sanatosi si plini de noroc! astept campari;))
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy ary, medicul a mentionat ca e necesara rezectie costala... deci nu e o simpla bronhoscopie... asta stiu ce presupune ca a fost cazul pentru Stefy si am refuzat-o.... Dupa radiografia de azi, medicul a zis ca deocamdata merge pe tratament.... ca nu e cazul de deschis... Speram sa se faca bie doar cu medicamente... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Aha, am inteles. Pai atunci multa sanatate si sa speram ca nu va fi cazul.