Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Aseara am ramas cu gura cascata.... Stefy a invatat de la mama mea cat a stat cu ea o bucata din poezia In tara lui Mura-n Gura....
Da, e timpul sa fac baie.
Apa intra în odaie
Cu volanele-i albastre:
- Ne adresam Domniei Voastre
Cum doriti sa; fiti spalat?
- Uite-asa, culcat în pat.
- Cum doriti sa fiti laut?
- Uite-asa, în asternut.
Si-acum prosopul cel pufos
Se-nclina moale pâna; jos:
- Eu sa va frec as vrea pe spate.
- Nu, vai de mine, nu se poate!
Întreaba-te si-ntreba-ma:
Cum pot sa ies din plapuma?
Afara-i frig! În pat e cald.
La urma urmei – nu ma scald!
acvi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Si eu simt la fel Gabi... pur si simplu trece timpul... aseara a ramas la socri. Pana acum nu voia sa doarma decat daca eram langa el... acum numai mi-a comunicat ca ramane acolo... a crescut... Cum e la 7 ani? Cum ati sarbatorit? "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Mersi Carmen pentru info,am emotii pt duminica asa pentru ca d-ra Alexandra le-a spus ca ea pleca in Germania si vor face cu altcineva..sper sa fie pe placul lui ALex sa mearga in continuare cu placere.
Cum e la 7 ani??Ne minunam de el cat a crescut,ieri si-a facut singur program (adica programarea pe ore a activitatilor de peste zi,si am constatat la sfarsitul zilei ca a respectat cam 80%din el).
Ziua lui...am fost cu totii de acord ca a fost cea mai frumoasa de pana acum..asta si pentru ca am stat cateva zile pe net in cautare de activitati pentru ei(au fost 14 copii)..pentru ca m-am gandit eu ca au trecut de faza cu pictat pe fata si coifuri ca anii trecuti...asa ca anul asta i-am "tentat" concurs de decorat oua(asa m-am scos si am avut niste oua foarte "creativ"incondeiate(cu paiete,sclipici,carioci),si decorat de baloane,modelat de baloane,au fost foarte incantati ,au facut parada la final cu creatiile lor si toti au primit diplome de cel mai creativ sau cel mai inventiv copil si cate un ou surpriza (am gasit in Carrefour niste oua speciale pentru party).
Anul asta pentru ca e la faza cu sahul i-am facut tort in forma de tabla de sah,am ales sa fac doar cateva piese ca ma gandeam sa fac o pozitie de final de partida..dar probabil cei care l-au facut nu stiau sah,erau asezate aleatoriu..asta a fost singura nemultumire a lui ALex,in rest copiii au fost f incantati a fost cearta ca fiecare voia sa manince cate o piesa.
La capitolul cadouri iar a fost super incantat noi i-am luat o sera,a primit un lego f interesant,scrabble,atlas,un set complet pentru desen chiar a fost incantat de tot ce a primit.Timeea care tot timpul spunea ca ea vrea ziua ca anul trecut la trambulina(a se citi Livaki) dupa petrecere a zis ca si ea vrea tot acasa.
Ce m-a impresionat cel mai mult a fost reactia colegilor de clasa (au fost 4) cand a venit ultimul dintre ei ceilalti au exclamat "wowww ,colegi de clasaaaa"si au facut ca un fel de hora cu totii si sareau in sus ,si a fost pentru mine un semn ca eforturile d-nei invatatoare de a-i face sa fie ca o echipa..sa lege prietenii,da roade.
Carmenp,Campari pe criza asta neeee.....poate un "nechezol".
Nu stiu de ce zilele astea mi-am amintit de "intalnelile "noastre de pe vremuri,mai stiti cand am fost in gradina botanica si am facut comanda la pizza Pazzo si am mancat acolo pe iarba....avea ALex cam 1 an jumate...Doamne cand a trecut timpul...poate cand se mai incalzeste mai facem un remake.
Daca tot bantui pe la ora asta pe aici va las si ibricul cu cafea la indemana si fie calduta cand intrati.
Zi frumoasa
Gabi.
buli spune:
ah, merci, la fix mi-a prins cafeaua
foarte fain povestesti de petrecerea voastra, mie mi-e drag tare Matei cind il vad baietel, dar parca imi e foarte dor de el cind era mic, dragalas.
zi faina s-aveti
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
Anca, de crescut creste repede si din stadiul de baietel se face baiat si apoi adolescent si... am o amica care cand baietelul avea 5 ani era ingrijorata ca 'uite, acusi e adolescent si ii creste par pe fata!'
Stii cum? daca vrei sa mai copilaresti, mai fa unul... Acvi a fost pe faza la timp! Si nu numai Acvi, si Carmenp - aproppos, Carmen, ce mai zici de puiuti, tu ca si Gabi Acvi, ti-ai facut pereche, si tot ca si Gabi, fetita ti-ai facut-o cadou de ziua ta!!!! Acum ce sa spun, nu stiu sigur care de la care s-a inspirat dar jos palaria!...
Gabi Acvi, inca o data lui Alexino, a fost o petrecere reusita! super ideea de activitati... Anul asta cred ca scap ieftin caci suntem in vacanta de ziua lui si daca am noroc la intoarcere merge in tabara de engleza - banui ca impreuna cu Alexino... asa ca il vom sarbatori in deplasare...
Anul trecut l-am sarbatorit de 2 ori insa anul asta il vom sarbatori de ziua numelui nu de ziua de nastere, si nu de Sf Alexandru ci de Sf Mihail si Gavril iar asta se va intampla cu colegii de scoala... cred ca e mai bine, dar sa ajungem noi sanatosi pana atunci... Fiind in august e mai greu de adunat copii dar, repet, vom mai vedea, eventual ii las lui Teacher Ruxi treaba!!!
Si aproppos de engleza, va fi bine, crede-ma, sigur va fi bine.
Teacher Ruxi e mai exigenta decat Teacher Alexandra si tot e foarte iubita de copii... Stiu asta, caci a facut si Alex cu Alexandra, cand a fost bolnava Ruxi, si imi spunea ca e mai buna decat Ruxi, caci nu ii cearta, dar el pe Ruxi o iubeste, chiar daca il cearta, ea il invata cel mai bine!! E clar ca stiu sa se apropie de copii, sunt si foarte tinere si deci apropiate de ei!, plus ca se vede cale plac copiii...
Si oricum, dupa cum stii, testul se da cu alte persoane, de la universitate, asa ca e bine sa le mai schimbe din cand in cand profesorul. Se invata cu asta.
Un W-e placut tuturor.
connie1974 spune:
Acvi, super petrecere ati avut.
Noi suntem in cautari unde sa facem ziua lui Calin, pentru ca se apropie si acasa in nici un caz nu putem face. Acum am vazut pe net ca a mai aparut un loc de joaca pe Sipotel, pe langa Magic Party si as mai vrea sa ma interesez la Casuta din Povesti, de pe Sf Andrei. Mai aveti cumva idee de vreun loc de joaca prin Pacurari, Billa , Gara, pentru ca vreau sa fie aproape de casele copiilor de la gradinita?
Si inca o intrebare. Ca si parinti ai copiilor invitati, cand ar fi mai comod, de la 17, 18 dupa amiaza lunea, sau sambata /duminica dimineata? Ziua lui e lunea, barbatu-meu zice sa serbam cu copiii atunci (dar ma gandesc ca e mai greu pentru parinti sa vina), iar Sf. Gheorghe e vinerea, deci as putea face sambata sau duminica cu copiii.
Sunt mari, au crescut, unde pana acum Calin nu voia sa ramana la bunici decat greu convins, acum a cerut sa isi petreaca vacanta.
Va pup si sa aveti weekend placut.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
kisstherain999 spune:
Buna fetelor! Se mai Zice HRISTOS A INVIAT!?!
Stiti de unde pot cumpara baloane pt modelat, tatuaje si alte chestii pt petrecerea lui H? Asta ca tot era vorba de crescut.
Am gasit www.librarie.net/jucarii/107939/Set-creatie-modele-din-baloane" target="_blank">asta pe net, dar ma costa curieratul cat baloanele.
Gabriela unde ai facut tortul lui Alex?
slimatei spune:
Hristos A Inviat!
...mai cu intarzire
va doresc zile senine si pline de impliniri!
numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ioana spune:
Connie: eu, ca parinte, as prefera sambata sau duminica dimineata, ideal de la 11 la 13 sau de la 10 la 12.
Numai bine,
Ioana.
l_carmen2003 spune:
Connie, vineri, sambata dupa amiaza... de la 17 incolo... pe de alta aprte lui Alex iipalce inziua aceea cupricina sa fie sarbatorit... dar trebuei tinut cont de toti copiii...