Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

aici la nastere pe langa vitamina k se face vaccinul de hepatita B

Dap...tocmai ce am verificat hartiile lui Tudor si nicio mentiune de vitamina K. Probabil se face la toti si nu o mai mentioneaza, dar asa imi aduc aminte, ca i-au facut.
In plus, pe langa toate testele si verificarile, i-au mai facut test pentru fenilchetonurie, test de auz si vaz si test pentru predispozitie genetica la diabet, dar asta era un studiu voluntar atunci, in spital, nu stiu daca o sa-l mai prind, desi as vrea. Iti cer permisiunea sa analizeze mostra luata din cordonul ombilical si verifica daca e predispus genetic la diabet.

Edit: aici nu se face vaccin contra hepatitei. Cred ca se face doar la cerere si cand e bebe mai mare...adica nu mai e bebe, e copil!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:

yaia eu nu ma supar :)
dar se poate cumva sa nu am contractii dureroase sau cine stie ce, si sa ma ia asa dintr.o data?

a, se poate. Pai mie la Tudor mi s-a rupt apa si nimic, nicio contactie. In drum spre spital parca era ceva-ceva, dar nimic insuportabil. Si dupa vreo 2 ore, a venit prima, dureroasa, brusc! Si a inceput show-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia da si aici se fac testele de auz, vaz, control inima, plamani genitale
testul ala de sange pt depistarea hipotiroidismului, la fenilcetonuria si fibrosa quística de pancreas si mai e o manevra de ortolani care se face pt a depista din timp probleme cu soldurile

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Eu am musafiri, mai toata ziua cred...asa ca va prind din urma mai incolo

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Sa nu mai zic ca Ioana nu mananca.
De ieri a inceput sa manance, cel putin ciorbita, si nu cu lingurita ei (mica) ci cu lingura cu care mancam noi.
Nu v-am mai zis, ca am inceput de 4 zile sa-i dau iar Pikovit, 5 ml, o data pe zi (dupa ce se trezeste la pranz).

Ne pregatim sa mergem la un gratar de peste, la o familie.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:

yaia da si aici se fac testele de auz, vaz, control inima, plamani genitale
testul ala de sange pt depistarea hipotiroidismului, la fenilcetonuria si fibrosa quística de pancreas si mai e o manevra de ortolani care se face pt a depista din timp probleme cu soldurile

Rezultatele la vaz, inima, plamani, genitale sunte trecute separat, pe o hartie. Si tot acolo scrie si de solduri, mai ales ca la Tudor au acordat o atentie speciala, fiind pelvian. In afara de hartia cu 'generalitati', mai am 3 hartii separate, cu rezultate la diabet, auz si fenilcetonurie. De restul nu se specifica nimic, poate le-au facut si nu au mentionat sau poate aici nu se fac...cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninocikap

buna dimineata,

Felicitari Michelle!!!

refacere usoara.

fetelor intreb si eu ca nu am retinut au fost mamici care au nascut la filantropia...? acolo ar trebui sa ajung sa nasc ... desi sunt din ploiesti, dar am urmat la doamna doctor Bari Maria, ca lucrez in Bucuresti si mi-a fost usor cu controalele.
stiti cumva tarifele la nastere mai nou...? nastere naturala

o zi buna va doresc, se pare ca frumoasa cel putin din punct de vedere al vremii va fi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 36+

Eu am nascut ambii copii la Filantropia! Trimit PM

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia sigur se fac dar se dau rezultatele doar daca.s probleme,
aia de tiroida se face impreuna cu fenilcetonuria

si ca veni vorba, tie ti.au luat din deget sange pt analiza de fenilcetonurie? mie la prima sarcina mi.a luat moasa, de data asta nu
si n.am intrebat, o fi valabila daca o faci doar o data cine stie

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nicoleta am trimis PM!
Briza ma bucur ca v-ati mutat in cuibusorul vostru si ma bucur ca ai ok-ul doctorului pentru o nastere naturala! Colul meu a fost mai mult decat aiurea (moale, cerclat…) si tot m-a “tinut” pana-n luna a noua si am prins si epidurala asa ca eu zic sa nu-ti pierzi speranta in anestezie!
Silvia Mara mai are ceva mucisori.. insa nu mai sunt asa multi cum erau si poate respira f bine. Problema este in continuare Luca… tuseste, face febra noaptea!
Niki suntem mai bine astazi; a dormit zana mica si mami a avut timp de bucatareala cat timp fratiorul era in parc cu bunicul. Asa zile sa tot avem!! Pupam mami si pretioasa mica!
Ina ma bucur ca doarme bine Robin! Doamne ajuta sa treaca colicii… tare nesuferiti sunt! Cand se screme Mara din pricina lor si plange imi vine sa plang si mie! Experienta frumoasa despre care vorbeai tu la nastere am avut si eu… motiv pentru care rememorez totul cu zambetul pe buze (vorbesc de nasterea in sine… mai neplacut a fost cand am fost mutata la salon)
Frumoase tare marturiile!! Si, bineinteles, dulce de tot Robin!
Andira sper din suflet sa fie totul ok cu Nati. Uff prin cate treci si tu!! Cat despre medicul de familie… bine i-ai zis!!
Roxi la mine-au “tabarat” contractiile dureroase din prima!! Ma asteptam sa semene travaliul cu cel de la prima nastere dar no way!! M-au rupt contractiile atat de dureroase erau!... si fara prea multa avertizare!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua tuturor!

Vin si eu la spartul targului cu felicitarile ptr proaspata mamica:

FELICITARI MICHELLE! SA-TI TRAISCA GRASUNELUL, SA FIE SANATOS SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII! RECUPERARE USOARA!

Eu am profitat de vremea superba si de faptul ca e sotul liber ( ca maine pleaca iar ptr 3 zile) si am facut o plimbare in centru. sunt 19 grade si soare...o splendoare de vreme!

Dupa 40 de minute de plimbare eram deja varza ( aproape imi taram piciorul drept din cauza durerii de sciatica) dar ce sa fac...nu pot sta doar in casa ca o bolnava!

Inca nu am reusit sa citesc chiar tot din ce s-a scris astazi...

Ioanact - pachetul de pampers new born are 25 sau 28 de bucati dar sincera sa fiu nu m-am uitat daca erau si pachete cu mai multi.desigur e mai economic sa fie mai mare dar probabil cand vom fi siguri asupra marimii de care avem nevoie vom cauta si pachete mai mari.

Din cate mi-a zis ginecologul ieri, bebe se va naste destul de marisor , 3.5 -3.8 kg asa ca va depasi repede granita celor 5 kg a pampershilor new born.

Dayanara - contractiile nedureroase din cate stiu sunt un fel de antrenament al uterului si considerate fals travaliu...Ieri ginecologul mi-a dat cateva sfaturi si mi-a zis ca pot considera travaliul inceput cand voi avea contractii dureroase cel putin 2 ore la rand...si sa incep sa ma pregatesc de plecat spre spital cand devin destul de regulate...1 la 15-20 de minute...Daca se rupe apa si e curata , limpede...sa ma duc la spital dar sa ma pregatesc fara graba...In schimb daca apa are urme de sange sau meconiu de la bebe trebuie sa ma grabesc ptr ca ceva e in neregula si trebuie intervenit rapid.

Bumbitza - bafta cu musafirii, sper sa nu-ti faca capul calendar cu sfaturi de care nu ai nevoie, caci cam asa se intampla...

Ma duc sa ma intind un pic ca m-a luat un somn...
Pe mai tarziu!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput