Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
selina-d spune:
prin zona
M-am distrat si eu de numai cu superstitiile voastre. Ma mai ia si pe mine soacra cateodata, dar i le tai rapid si nu prea indrazneste.
Ptiu, ptiu ca m-a apucat cheful de curatenie si sper sa nu fie vreun semn ca nu vreau sa nasc pana la Pasti. Ma gandesc la Roxana care freaca de zor la ea la geamuri
si calorifere sau ce-o mai fi si ma gandesc ca poate ma iarta si pe mine nascarea. Am si eu noaptea contractii destul de babane, dar asa 2-3, dupa care gata. 
Vin si eu cu pronosticurile
Yaia weekendul asta sau luni cel tarziu sunt sigura ca esti cu delfinasa in brate 
Roxana nu stiu cu ce te-au infundat acolo la spital
dar cred ca te apuca 40s.
am vazut o gramada de bebelusi minunati si deja am o poftaaaaa sa il tin si eu pe al meu in brate
S-a facut si aici vreme frumoasa de cateva zile si as sta numai pe afara, numa ca nu ma prea tin balamalele. Ma dor oasele de la bazin si umblu ca o rata. Bebe e infipt bine de tot la iesire si cateodata parca imi vine sa il mai imping la loc sa nu pice.
Mami
37+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Andira am citit dincolo topicul ce la deschis. Noi tocmai ce am scapat de pampersi de vreo 3-4 saptamani, doar ca suntem in faza ca trebuie sa il duc regulat la baie cam la o ora, o ora jumate. Oricum am fost efectiv surprinsa ce usor si repede am scapat, fara accidente prea multe, doar facand cum a vrut el. Am o prietena cu un baietel de 4 ani si ea povesteste exact la fel ca tine ca se joaca sau se uita la desene si uita de el pana vine un pic de pipi in chilotei. Eu zic ca nu e nimic grav. Sper sa va rezolvati si problema cu tiroida si sa nu fie nimic deosebit 
Mami
37+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
andira imi pare de probleme cu tiroida, dar pana la analize tre sa fii optimista poate nu e cazul de nimic ingrijorator
selina asa zicea si gaby, bune rau perfuziile alea :))
daca stiam nu ma mai duceam! culmea ca ma gandeam ca dupa o amenintare de nastere prematura, col sters 70%, permeabil, contractii, o sa nasc mai repede, de aia se face asteptarea grea
geamurile tre sa ma apuc din nou de ele, dar nu mai am chef sa fie sanatoase
denisa spor la gasit cercelusi:)cam ce ai vrea? ai vreun model in cap?
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Yaiamerci pt clarificari
. o sa o intreb pe pediatra cum e cu vitamina D, stiu ca e utilizata pt prevenirea rahitismului de aia ma tot ingrijorez ca inca nu i-am dat deloc. Si bine ca mi-ai zis de BCG ca si noi mergem la vara acasa, o sa ii zic pediatrei si de el.
Roxana merci de complimente.
astept cu nerabdare sa o vad si pe printesa ta.
Denisa da e haioasa barza, am comandat-o pe internet dar nu cred ca livreaza si in romania.
cam atata. azi l-am scos pe Robin afara prima data cam 15 min si acuma doarme dus.
va pup pe toate si sa curga cu berbecuti sanatosi si dragalasi.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
dayanara spune:
aici la nastere pe langa vitamina k se face vaccinul de hepatita B
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- nu prea am multe modele de ales ..... Alea cu tortita mi se par toate la fel....
am vazut de mult unii draguti foc cu tortita si o buburuza pe la capatul tortitei.
Sa vad daca o sa ajung si la cercei. Mai intai sa platesc facturile si s-o plimb pe Honey.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ninocikap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Va multumesc pt raspunsurile legate de pasaport , m-am lamurit, trebuie facute intr-adevar individual pt fiecare pici.Nino - si noi tot pe 22 aug ar trebui sa plecam in BG, asta daca reusim sa facem rezervarea. Noi vrem sa mergem in Duni, voi unde mergeti? 37+ |
si noi mergem tot la duni in Marina Royal Palace, din 22 august 7 nopti, noi si inca o familie.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 36+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui selina-d Vin si eu cu pronosticurile Yaia weekendul asta sau luni cel tarziu sunt sigura ca esti cu delfinasa in brate ![]() |
Mersi, am notat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 Yaiamerci pt clarificari . o sa o intreb pe pediatra cum e cu vitamina D, stiu ca e utilizata pt prevenirea rahitismului de aia ma tot ingrijorez ca inca nu i-am dat deloc. Si bine ca mi-ai zis de BCG ca si noi mergem la vara acasa, o sa ii zic pediatrei si de el. |
Stai linistita, ca si la noi a venit asistenta acasa dupa o saptamana, parca si atunci a adus cu ea o sticulta de vitamina D si mi-a spus sa incep sa-i dau. Deci nu te impacienta, e timp si pentru aia. Ei ii dadeam picaturile inainte de masa de dimineata, ma refer la cea de la 9-10, si e bine sa-ti faci un ritual si sa alegi o anume masa, altfel uiti de ele...si le dadea inainte de masa ca apoi sa bea lapticul si sa le inghita sigur.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
yaia eu nu ma supar :)
dar se poate cumva sa nu am contractii dureroase sau cine stie ce, si sa ma ia asa dintr.o data?
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE