Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bine ca am scris un mesaj si s-a dus cand am dezactivat tastele speciale

Ina - tare barza aia infipta in geam si cu fundul afara. Ce mi-ar placea si mie una .

Ella- am vzut bbGeo in putza goala si BbGeo infofolit de plecare (banuiesc). Frumusel foc.

Vreau sa ies afara dar nu ma urnesc deloc.
Trebuie sa plastec facturi, s-o duc pe Honey putin in parc, sa ma duc in Bucur sa ma uit dupa cercei, sa iau ceva de papa, mai casc ochii pe la haine...
nu stiu ce am de sunt adormita rau.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia pai in afara de ce banui ca ar fi dop, ei si scurgere apoasa incolor gen lichid?
si eu la fel, de cate ori vine seara, ma gandesc ca nasc, am contractii mai multe si dureri nasoale, dar adorm si uite asa mai trece o zi

ioana, da, cam asa sunt pubelele pt pampersi
http://www.bebe-tienda.es/25-73-large/deposito-higienico-para-panales-tomme-tippee.jpg

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
aici la maternitate nu i-au facut astia nici un vaccin, nici o vitamina D, doar i-au facut o injectie cu vitamina K.

In mod normal, in tarile din vest, nu se face la nastere niciun vaccin. Dar ei nici nu au cazuri multe de TBC, cum are Romania. Aici se face vaccinul BCG impotriva TBCului tocmai pentru ca provenim dintr-o tara cu multe cazuri de TBC si se presupune ca vei calatori cu copilul in tara, de asta noi am fost de acord cu vaccinul si chiar l-am cerut acum, la a doua nastere (ma rog, deja bifase asistenta de la clinica casuta cu vaccinul ca cei de la spital sa-l faca).
Vitamina D nu se mai face injectabil, ci administrezi picaturi zilnice. In tara parca se da Vigantol, aici eu dau DeVitol 3 picaturi, pana la 3 ani, pentru ca la noi soarele e scump la vedere. In tara se da 2 ani (sau 1? nu mai stiu sigur) si apoi in lunile de iarna (cel mai usor de retinut, in lunile care au in componenta litera R).
Din cate imi amintesc, si lui Tudor i-au facut vitamina K...hmmm, chiar trebuie sa verific, ca am uitat...si sa verific ce teste i-au facut imediat dupa nastere, sa cer la fel...
Nu te ingrijora, Robin a primit tot ce trebuie! Despre BCG discuta cu pediatrul, daca vrei sa-l faci explica-i de ce.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioana, da, cam asa sunt pubelele pt pampersi
http://www.bebe-tienda.es/25-73-large/deposito-higienico-para-panales-tomme-tippee.jpg

POZE

Am inteles!

Merg sa mananc..revin, daca nu se trezeste Ioana.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Yaia da, in Romania se da Vigantol, pana la 2 ani. 2 picaturi in timpul verii, iar 3 in lunile cu R (asa stiam si eu).

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia pai in afara de ce banui ca ar fi dop, ei si scurgere apoasa incolor gen lichid?
si eu la fel, de cate ori vine seara, ma gandesc ca nasc, am contractii mai multe si dureri nasoale, dar adorm si uite asa mai trece o zi

Dap. Asistenta cica nu ar fi lichid ca ea simte ca lichid e suficient...pai se reface, femeie draga, imi venea sa-i strig!!! Ea imi impingea burta dintr-o parte in alta si cica e lichid suficient si loc berechet...dar bebe nu se mai intoarce ca e cu capul foarte, foarte jos si capul e intepenit deja, nici nul-a putut simti la pipait...capul adica! Eh...cica daca simt ca nu misca bebe sa ma duc la spital, la urgenta. De lichid nu parea impresionata. (I-am spus ca nu mai misca asa de mult ca acum 2 saptamani, cand muta burta. Acum e mult mai finuta miscarea.
Si eu la fel, stau pe canapea si adorm. De acum gata, cand vin dureri si contractii, ma apuc de frecat podele, in miezul noptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mai, m-ati terminat cu placenta si buricul... mi-a pierit toata pofta de mancare...

Eu am fost nitel suparata ieri, m-am dus cu Nati la endocrinologie pentru un control de rutina (trebuie sa o tin sub supraveghere si sa-i fac control cam la 6 luni), si am aflat ca i se simte tiroida la palpare, ca trebuiau facute analize pentru tiroida inca de prima data cand am fost la control, adica atunci cand Nati avea 1,5 ani, si ca acest control de rutina trebuie facut la 3 luni, si monitorizata cresterea strict, nu asa lejer, cum ne-a spus noua primul dr la care am fost.

Mi s-au inecat toate corabiile, dar acum imi revin, ii fac analizele de sange, radiografie pt varsta osoasa si sper sa fie ok.

La Medsana analizele ma costa 500 lei, asa ca azi n-am avut ce face si m-am dus la medicul de familie, sa-mi recolteze si de la el, ca macar nu ma costa atat.

Si mi-a sarit in cap medicul de familie, ca n-am mai trecut pe acolo, ca nu i-am zis ca i-am facut vaccinurile lui Nati etc. Ca asa nu putem colabora, ca sa-mi iau fisa, ca poate am inscris-o si-n alta parte etc.
La care mi-a sarit si mie basca, si i-am zis foarte clar si raspicat ca n-am mai fost la el pt ca la vaccinul de 6 luni m-a bagat in cabinet cu o fetita de 9 ani, care avea temperatura 39 (o cunostinta, deh, nu putea sta atunci la coada), plus inca un pusti care tusea de mama focului. Eu venisem pentru vaccin, nu sa-mi imbolnavesc copilul de 6 luni.

A mai dat inapoi, asistenta nu zicea nimic, a zis ca probabil a fost o intamplare etc, si medicul incepuse cu "astia mai sensibili...".
Nu stiu cu cine isi imagina ca vorbeste, ca nu m-a luat nimeni de pe strada, si i-am intors-o fara sa stau pe ganduri, ceea ce cred ca l-a cam bulversat.

In fine, cert e ca ne-am despartit oarecum "prieteni", ma ajuta cu analizele pentru Nati, mi-a dat si trimitere pt radiografie, si eu ii duc actele de care are nevoie la dosar.

Insa e cert ca nu la el o sa o inscriu pe bb Alex. Cum spuneam, 3 copii, 3 medici de familie diferiti...

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Yaia da, in Romania se da Vigantol, pana la 2 ani. 2 picaturi in timpul verii, iar 3 in lunile cu R (asa stiam si eu).

Mersi, informatia era pentru Ina, eu stiam deja. Desi ei probabil nu o sa-i zica medicul de Vigantol, sigur au alte produse acolo, denumirea tine de producator. Dar sigur o sa-i zica medicul sau asistenta de vitamina D. Daca nu, poate intreba ea cum e cu administrarea de vitamina D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia eu acum 2 saptamani parca , am fost la spital tot pt lichid si au masurat ecografic, dar pana miercuri cand am control cred ca ma mai duc odata, macar stau linistita, nu pot sa spun ca am motive de mers, dar vreau sa aflu daca am dilatat ceva, cat din col e sters

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va multumesc pt raspunsurile legate de pasaport , m-am lamurit, trebuie facute intr-adevar individual pt fiecare pici.

Nino - si noi tot pe 22 aug ar trebui sa plecam in BG, asta daca reusim sa facem rezervarea.
Noi vrem sa mergem in Duni, voi unde mergeti?

Jasmine - felicitari pt cele 38 de saptamani!
Ai fost la dr? Ca uite ce se intampla daca nu dai cu lunile (ma rog, eu n-am dat cu anii) pe acolo...

37+

Mergi la inceput