Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia sunt bine, multumesc de intrebare
astept sa ti se implineasca visul :)

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

neata
BUN VENIT BEBE ANDREI
FELICITARI MICHELLE_SF

BUMBITZA frumoase hainute...sa le poarte sanatoasa Ilinca
REBIANA, sunteti mai bine azi?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Michelle, sa creasca mare Andrei, sanatos si norocos!!!

fetelor m-ati terminat cu babismele astea cu placenta si buricul, am ras de numa, dar pana la urma e trist daca unele chiar practica asa obiceiuri. in fine, fiecare cu pasarelele lui cum zicea Rebiana.

noi suntem bine, papam, dormim reprize de 2-3 ore si avem colici. in continuare nu prea reusim sa scoatem gazele nicicum dupa ce mancam, incercam toate pozitiile posibile. am luat ceva picaturi de la farmacie contra colicior.
acum o asteptam pe o tanti ce vine in "inspectie" de la ocrotirea copilui sa vada in ce mediu e copilul, sa il masoare, cantareasca, etc. Miercurea viitoare avem rendez-vous la pediatru. aici la maternitate nu i-au facut astia nici un vaccin, nici o vitamina D, doar i-au facut o injectie cu vitamina K.

cam astea sunt noutatile. cineva se ingrijora de nasterea naturala. la mine a fost o experienta pozitiva insa intr-adevar e diferenta fata de ce povesti aud din romania, am fost tratata decent, am avut numai vorbe bune si chiar laude in timpul travaliului :) In tara din cate aud vorbele bune vin odata cu plicul, trist dar adevarat. in ziua in care am iesit din maternitate am oferit moaselor niste cutii de ciocolata sa le puna acolo in localul lor si le-am lasat toate buchetele de flori ce le-am primit si niste prajituri ce nu mai le luam acasa. sa nu va zic ce bucuroase au fost...
ufffff fetelor ma gandesc la voi dar stiu ca o sa nasteti toate cu bine si ca unu-doi sunteti acasa cu pruncii in brate si numai aia conteaza pana la urma.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Ne-am intors si noi de la biserica, am pus-o pe Ioana sa doarma..si cat doarme ea recuperez ce ati scris.

Vb de buric..si eu l-am pastrat pe al Ioanei..dar sa-l pun in mancare , nu am auzit asa ceva.
Hai sa va zic ce mi a spus o femeie azi la biserica. Am primit de la dansa un iepure (aaa..m nou sotul se ocupa de cresterea iepurilor, are pana acum 4 )..si mi-a zis: 'cand mergi sa-i vezi sa scuipi in san', pt ca ea cand a ramas cu primul baiat s-a uitat la o purcica (doar ce fatase) si purcelusii sugeau si grohaiau (stiti, cum fac porcii). Ei, si dupa ce a nascut si in timp ce alapta baiatul, cica facea ca porcul ..a vb cu mama ei ce sa faca si i-a zis sa stea in prag cand bate toaca si clopotul la biserica. A facut asa de 3 x si copilul nu m facea ca porcul..eu stiu o fi adevarat , desi eu nu cred in asa ceva.

nafi am intrebat pt ca nu ai gasit pachet m mare de 25 de buc.? Eu am gasit cu 43 de buc..deocamdata voi lua un pachet, si in functie de ce greutate va avea la nastere si va lua in prima luna voi m lua, sau poate trecem la nr 2.

Multumim celor care ati vazut poza cu patutul si pt ca v-a placut!

Referitor unde punem pampersi murdari..noi ii punem in saci menajeri, cand s-au adunat ii scoatem afara, av o pubela..iar Vinerea vin gunoierii si i-au gunoiul..noi asa am gasit o metoda.
Pt cele care stati la bloc e m greu, ca tb sa coborati sa duceti gunoiul, in spatiile amenajate..

CastelanaC da! Abia astept.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina ti.am admirat baiatul
foarte frumoasa marturiile :)

ioanact pampersii ii putem pune in pubele mici speciale pt casa, cred ca nafi a cumparat asa ceva sau pungi parfumate cum are ella :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

placenta vor sa manance pt ca are foarte multe vitamine, de obicei dupa nastere spitalul o tine in frigorfice speciale si o dau sau vand celor de la firmele de cosmetice printre altele

POZE

asa este, aici in asia e la mare pretz publicitatea cu creme de intinerire si albire pe baza de placenta, chiar radea odata cu sotul meu la semafor unde era un mare panou cu o asemenea crema si i-am zis: auzi eu zic pe langa cordon sa recoltam si placenta, macar sa ne dam cu ea pe fata!
in fine, glumim si noi ce sa facem!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

FELICITARI, MICHELLE! Bine-ai venit pe lume, Andrei!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - norocul tau ca iepurii nu fac ca porcii.
Nu stiu cum pot unii sa creada asa ceva.
Pobabil ca bebe nu era aspirat bine.

Placenta contine foarte multe vitamine si proteine, dar tocmai pt ca le contine bacteriile si microbii se imultesc foarte repede pt ca e mediu proprice.
Plus ca daca pe apuci sa mananci o placenta de 1-2 kg iti dai ficatul peste cap. E ca si cum te-ai apuca sa iei un tub de vitamine intr-o zi.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia da si aici daca nu mergi la control, se uita in computer si vede ca ai nascut , dar ma gandeam ca nu nasti pana marti :)
si eu pierd dopul aiurea asa alb si un pic gelatinos, daca ala o fi! la ivan nu am avut nici.o indoiala, acum da

Heeeei...vrei sa ma supar pe tine? Sa stii ca eu simt nasterea aproape si de obicei dupa ora 22 incep contractiile la mine. Doctorul la eco a prezis 26 martie, eu am zis 27, dar acum cred ca e 30 martie, chiar cand m-a chemat asistenta. Numai ca o sa ma apuce pe 29 seara si pana dimineata o sa fiu nascuta. Sac! Si nu ma mai duc la ea.
La Tudor s-a rupt apa seara si am nascut la 4 dimineata, iar la 8 aveam programare la spital. Erau 40 de saptamani fix, cu el in pelviana si ma tot controlau si se gadeau deja daca e cazul de cezariana...dar le-am arata noi din ce suntem facuti!

Asa si eu cu indoielile...ma mocofesc si ma tot intreb...la Tudor am stiut clar ca e dop sau nu, am stiut clar ca s-a rupt apa...acum ma tot intreb daca scurgerea apoasa n-o fi cumva lichid de la membrane fisurate, dacva o fi contractie sau indigestie...off, imbatranesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Roxana da, si punga menajera o pui in pubela mica pt casa.
Denisa da, am mare noroc, ca nu fac iepurii c-a porcii.
Doamne, cate mai auzi..

POZE RECENTE

Mergi la inceput