Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
ioana ma bucur ca te vad linistita si cred ca si bebe simte asta de e asa cumintel :)
yaia hartiile de la ivan le am cu toate rezultatele, dar in prima sarcina prin luna a 16-a , mi.au luat si mie sange din deget pt aceeasi analiza , de data asta nu si de aia eram curioasa
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
FELICITARI, papushicata!
Bine-ai venit pe lume David Nicholas!
Ce schimbare de sex..deci, mai pot spera si eu ca va fi baiat
..glumesc..acum parca mi-as dori fata, sau poate m-am obisnuit cu gandul..![]()
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papushicata Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff |
Bun venit pe lume, David Nicholas! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, papushicata! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia hartiile de la ivan le am cu toate rezultatele, dar in prima sarcina prin luna a 16-a , mi.au luat si mie sange din deget pt aceeasi analiza , de data asta nu si de aia eram curioasa |
Mey, de asta treci tu de 40 de saptamani, ca vrei sa stai insarcinata cate 16 luni!
Serios vorbind, mie nu mi-au facut analiza pentru fenilcetonurie nici prima data, nici a doua oara.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
papushicata spune:
va mutumesc mult de tot.
Nu stiu cum s/a intamplat pentru ca la toate eco mi/au spus ca e fetita.....toate hainutele ei...acum lui sunt roz....abia astept sa pot iesi din casa sa/i cumpar hainute de baietel.
In rest voi cum procedati cu bebele. Aici la spital mi/au spus ca tb sa/i dau sa pape din 4 in 4 ore intai sa/l schimb ca sa se trezeasca si apoi sa/l alaptez....acum nu mai stiu. O sa vedem cand mergem la pediatru ...bine intai sa/i facem certificat de nastere ca saracutul nu are.....
tati lui nu a reusit sa/i ia liber de la munca decat maine.
Cristiana , mamica fericata de baietel 
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mey, de asta treci tu de 40 de saptamani, ca vrei sa stai insarcinata cate 16 luni! Serios vorbind, mie nu mi-au facut analiza pentru fenilcetonurie nici prima data, nici a doua oara. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
am vrut sa zic saptamana 16, doamne nu ma pot concentra la absolut nimic, ma gandesc doar sa nasc

roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Bumbitza spune:
Am fost un pic la plimbare, doar doar se declanseaza ceva
Dar la fel de neregulate sunt contractiile...
Ma bag la recuperat ce-ati mai scris.
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Rebiana27 spune:
Slabuta activitate, bre!
Am vazut, pe picasa, pozici cu bebe Deyan al Ancai_iary! Ce dulce e!! Si are atata par! Anca, sa-ti traiasca si sa te fericeasca! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
annya9 spune:
Aoleu fetelor, m-a luat cu emotii cand m-am vazut acolo, pe prima pagina, cu motate pe langa mine!
Multumesc mult celei care m-a adaugat in lista.
Cenia, nastere si refacere usoara!!! 

35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
kossir spune:
Buna fetelor,

FELICITARI MICHELLE
Bine venit bebe ANDREI sa fii sanatos, mancacios si norocos

Papushcata felicitari si voua, sa-ti traiasca David

Waw ce schimbare, e prima la noi la odisee. Se mai intampla ![]()
Alina, 
Ioana care papa asa de bine ciorbita 
Oana 
sanatate multa, curaj si rabdare multa rabdare. Si mai ales nu dispera, nu te descuraja si nu te enerva 
. Mai intreba cineva pe aici parca, nu ai pe cineva sa te ajute cateva zile?
Gata, s-a sculat mandra, sper sa revin
Andira 
o sa fie bine, ai sa vezi.
Rebiana pup nasuc 

Pupici tuturor fara exceptie

http://community.webshots.com/user/kosscar