Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
Bumbitza spune:
Hai ca m-am cam lalait cu recuperatul..
Ina, pup printisorul colicios sa-i treaca
Andira, sanatate multa micutei, sper sa-i iasa analizele bune si sa fie doar o alarma falsa
...
Yaia, si mie imi curge sanul stang de ieri...deci e aproape si la mine?
Ce bine ar fi, inca-s stresata pt maine si as vrea sa se declanseze totul natural![]()
Nafi, am supravietuit...a fost mai bine ca mi-am mai luat gandul de la emotiile de maine. Sfaturi n-au fost deloc, dar ma astept sa vina in curand ![]()
Papushicata, ce surpriza! Sper ca sunteti ok, sunt convinsa ca a fost un soc...
Sanatate multa si noroc va doresc!
Las' ca poate al doilea va fi fetita, pastreaza hainutele roz.
Annya, deci pe 19 agitam motzatele, f bine, felicitari pt vestile bune!
Mai stau un pic si ma duc sa-mi fac un dush relaxant si apoi sa petrec un pic de timp cu burticuta, ca de maine nu se stie...
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
annya9 spune:
Bafta multa Bumbitza!!! Sa bagam??? 

Asteptam vesti! Alea pe care ai vrea tu sa ni le dai!!!

35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Bafta multa Bumbitza!!! Sa bagam??? ![]() ![]() Asteptam vesti! Alea pe care ai vrea tu sa ni le dai!!!![]() ![]() ![]() 35+ Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Merci frumos!
Nici eu nu stiu...imi doresc tare mult sa-mi vad bumbita maine, dar in acelasi timp n-as vrea sa fortez cu nimic lucrurile, acum sa vedem cum ma prezint la control. Va dau de stire daca ma interneaza si atunci puteti agita motatele
Of, ce emotii ma incearca!
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
nafi spune:
Bumbitza - multa bafta pentru maine. noi suntem pe faza cu motzatele!
Incearca sa-ti mentii calmul si sa te odihnesti bine la noapte!
Annya - 19 aprilie va fi o zi superba! cred ca abia astepti sa zboare zilele!
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
annya9 spune:
| citat din mesajul lui nafi Annya - 19 aprilie va fi o zi superba! cred ca abia astepti sa zboare zilele! ![]() 37+ Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/ |
De cand am aflat data, sunt cuprinsa de o euforie...as striga in gura mare cat sunt de fericita!!!

35+
Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
ellanik spune:
Salutare gagici!Am pus copchilutzul la somnic si am intrat sa vad ce mai faceti care cum si mai ales ce naste.Vad rasturnari de situatie...iepurici frumusei...by the way pt Paste ii iau lui bebe o caciulita cu urechiuse si ii fac poza cu oua vopsite.Si-asa mijorceshte el gurita aia ca la iepuroi.
Mai intai sa va prezint flacaul meu care a demontat un mit acela cum ca daca ii dai bebelusului biberon risti sa nu mai ia tzitzilica.Asa o fi dar asa cum eu sunt mai trilili asa si fii-miu,na.Am terminat injectiile cu antibiotic si azi-noapte amm scos tzitzica .Nu va zic ce gura mare de vulturoi a cascat.Voia s-o ia cu totul.A stat o ora a supt s-a jucat cu ea pana a adormit.Asta de la 3 noaptea pana pe la 7 dimineata .Somn zdravan cu cate un suspin de ti se rupe inima in paishpe de jalea lui.La 7 s-a trezit chitit pe ailalta tzitzi,a molfait-o si pt ca tati era plecat l-am luat langa mine in pat si am dormit amandoi pana la 11 jumate tun de nu am auzit nici telefon nici interfon,nmic.Am iesit afara o ora si dupa alte 3 ore si ceva de somn.Seara ne-am conversat nitel si deja schiteaza cate un zambet de-mi vine sa-i mananc bucile fetzei.Cumintel foc .La baica deja avea foamea grupa mare pe el si a tras un show mic de l-a luat pe tati durerea de cap dar dupa i-am pus tzitza pe masa si trage nenica.Colicii ...duca-se!tragem aere pe toate partile fie ca stam culcat fie ca ne ridica mami .
Dayanara ce specie oi fi tu cu 16 luni de gravidantza?
Papushicata sa stii ca si eu am stat cu emotia schimbarii sexului la nastere.
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
andra_s spune:
| citat din mesajul lui papushicata Buna fetele , Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff Acum e fosrte cuminte, parca nici nu l/ar avea in casa , trebuie sa/l trezesc eu sa pape ca daca ar fi dupa el ar dormi tot timpul. Cristiana , mami de baietel extrem de fericita. ![]() |
felicitari
nici tu nu ai mai prins epidurala? suntem colege de suferinta
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:
ella esti criminala, cum povestesti tu, mi-a trecut si somnul ![]()
fug si eu la baita si apoi bag un nani ca mi se inchid ochii.
am pus poze noi, sunt la semnatura 

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
honeybaby spune:
Andra a crescut Ianis. Ce ma amuza bbii cum fac ei ochii mari,
Bumbitza - asteptam vesti. Hai ca am pun agitatele pregatite langa usa in caz de nevoie le scot la treaba
Off iar am uitat...
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
kossir spune:
Ce se zicea despre copchii care fac caca in scaldatoare??????
Tocmai am terminat o scalda cacacioasaaaaa!!!!!!!
Cum stateam noi asa si faceam baica, masaj de, se uita fatuca candid in ochii mei si trage unul galben pai de umple cadita 
.
Era treaba cu norocul garla, nuj?????????
Sau trebuia sa-i dau sa guste?
http://community.webshots.com/user/kosscar