Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana ma bucur ca te vad linistita si cred ca si bebe simte asta de e asa cumintel :)

yaia hartiile de la ivan le am cu toate rezultatele, dar in prima sarcina prin luna a 16-a , mi.au luat si mie sange din deget pt aceeasi analiza , de data asta nu si de aia eram curioasa

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

FELICITARI, papushicata! Bine-ai venit pe lume David Nicholas!

Ce schimbare de sex..deci, mai pot spera si eu ca va fi baiat ..glumesc..acum parca mi-as dori fata, sau poate m-am obisnuit cu gandul..

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papushicata
Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel
Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff

Bun venit pe lume, David Nicholas! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, papushicata! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia hartiile de la ivan le am cu toate rezultatele, dar in prima sarcina prin luna a 16-a , mi.au luat si mie sange din deget pt aceeasi analiza , de data asta nu si de aia eram curioasa

Mey, de asta treci tu de 40 de saptamani, ca vrei sa stai insarcinata cate 16 luni!
Serios vorbind, mie nu mi-au facut analiza pentru fenilcetonurie nici prima data, nici a doua oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

va mutumesc mult de tot.
Nu stiu cum s/a intamplat pentru ca la toate eco mi/au spus ca e fetita.....toate hainutele ei...acum lui sunt roz....abia astept sa pot iesi din casa sa/i cumpar hainute de baietel.
In rest voi cum procedati cu bebele. Aici la spital mi/au spus ca tb sa/i dau sa pape din 4 in 4 ore intai sa/l schimb ca sa se trezeasca si apoi sa/l alaptez....acum nu mai stiu. O sa vedem cand mergem la pediatru ...bine intai sa/i facem certificat de nastere ca saracutul nu are.....
tati lui nu a reusit sa/i ia liber de la munca decat maine.

Cristiana , mamica fericata de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Mey, de asta treci tu de 40 de saptamani, ca vrei sa stai insarcinata cate 16 luni!
Serios vorbind, mie nu mi-au facut analiza pentru fenilcetonurie nici prima data, nici a doua oara.

am vrut sa zic saptamana 16, doamne nu ma pot concentra la absolut nimic, ma gandesc doar sa nasc

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am fost un pic la plimbare, doar doar se declanseaza ceva Dar la fel de neregulate sunt contractiile...
Ma bag la recuperat ce-ati mai scris.

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Slabuta activitate, bre!
Am vazut, pe picasa, pozici cu bebe Deyan al Ancai_iary! Ce dulce e!! Si are atata par! Anca, sa-ti traiasca si sa te fericeasca!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Aoleu fetelor, m-a luat cu emotii cand m-am vazut acolo, pe prima pagina, cu motate pe langa mine! Multumesc mult celei care m-a adaugat in lista.

Cenia, nastere si refacere usoara!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,

FELICITARI MICHELLE
Bine venit bebe ANDREI sa fii sanatos, mancacios si norocos
Papushcata felicitari si voua, sa-ti traiasca David
Waw ce schimbare, e prima la noi la odisee. Se mai intampla

Alina, Ioana care papa asa de bine ciorbita
Oana sanatate multa, curaj si rabdare multa rabdare. Si mai ales nu dispera, nu te descuraja si nu te enerva . Mai intreba cineva pe aici parca, nu ai pe cineva sa te ajute cateva zile?
Gata, s-a sculat mandra, sper sa revin

Andira o sa fie bine, ai sa vezi.

Rebiana pup nasuc

Pupici tuturor fara exceptie

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput