Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaa28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papushicata Buna fetele , Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff Acum e fosrte cuminte, parca nici nu l/ar avea in casa , trebuie sa/l trezesc eu sa pape ca daca ar fi dupa el ar dormi tot timpul. Cristiana , mami de baietel extrem de fericita. ![]() |
BRAVO PAPUSICHA !! BUN VENIT BB DAVID NICHOLAS !!
ASTA DA SURPRIZA...BAIETEL CUMINTEL...SA CREASCA MARE SI SANATOS !!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
rebiana n.am stiut, acum am aflat dupa ce.am citit mesajul ei :)
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Papusica ta Bravooooooo Bine ai venit bb David!!! Din cate observ eu la odiseea nostra au fost numai nasteri usoare sau rapide si refaceri dupa cezariana la fel. Sper sa se ia si la mine Denisa, 38 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
sa se prinda Denisa !!
Ai dreptate, sa nu ne fie de deochi dar chiar bine ne-am comportat
toate mamicile si bebeii..inca un pic si ies toti la lumina
Doamne ajuta sa fie totul bine ca pana acum !!BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Ina_3040 spune:
Denisa asa sa iti ajute Dumnezeu o nastere usoara si un bebe sanatos!
Ioana28 am vazut pozele cu bebe Ovidiu e un frumos
si ce cuminte sta el ca o papusica. se simte din mesajele tale ca te-ai mai pus pe picioare, ma bucur. 
fetelor imi vine sa rad ce planuri imi faceam eu inainte de a naste ca il pun pe bebe in camera lui sa doarma singur, etc. acuma nu il las singur nici o secunda. a trebuit sa ies o ora sa cumpar cate ceva de mancare si abia am plecat, parca simteam o durere fizica si o panica inexplicabila sa nu i se intample ceva, am si cicalit-o pe mama ce si cum sa faca si sa nu faca in lipsa mea. plus ca ma enervau cei din fata mea de la coada mi se parea ca trag de timp si imi venea sa le dau vreo doua. ce vrei, hormonii + oboseala = cocktail Molotov ![]()
va pup si mai citesc, astept vestile bune.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana n.am stiut, acum am aflat dupa ce.am citit mesajul ei :) roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Scria in fata mesajului de felicitare "stiam" si de-aia am intrebat!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Scria in fata mesajului de felicitare "stiam" si de-aia am intrebat! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
da ai dreptate acum am vazut! habar n.am de ce am scris asa ceva :)))
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia sigur se fac dar se dau rezultatele doar daca.s probleme, aia de tiroida se face impreuna cu fenilcetonuria si ca veni vorba, tie ti.au luat din deget sange pt analiza de fenilcetonurie? mie la prima sarcina mi.a luat moasa, de data asta nu si n.am intrebat, o fi valabila daca o faci doar o data cine stie |
Pai culmea e ca am hartie cum ca nu are fenilcetonurie, dar nu scrie nimic altceva despre alte rezultate. Si analiza i-au facut-o lui Tudor, dupa nastere, nu mie. Deci trebuie sa astepti sa se nasca Silvana.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
ioanaa28 spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 Denisa asa sa iti ajute Dumnezeu o nastere usoara si un bebe sanatos! Ioana28 am vazut pozele cu bebe Ovidiu e un frumos si ce cuminte sta el ca o papusica. se simte din mesajele tale ca te-ai mai pus pe picioare, ma bucur. ![]() fetelor imi vine sa rad ce planuri imi faceam eu inainte de a naste ca il pun pe bebe in camera lui sa doarma singur, etc. acuma nu il las singur nici o secunda. a trebuit sa ies o ora sa cumpar cate ceva de mancare si abia am plecat, parca simteam o durere fizica si o panica inexplicabila sa nu i se intample ceva, am si cicalit-o pe mama ce si cum sa faca si sa nu faca in lipsa mea. plus ca ma enervau cei din fata mea de la coada mi se parea ca trag de timp si imi venea sa le dau vreo doua. ce vrei, hormonii + oboseala = cocktail Molotov va pup si mai citesc, astept vestile bune. Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian# |
Ina, multumim
Sincer, mi-e tare bine acum cu baietii mei
Alex e super cuminte si ascultator si dragastos cu mine si cu tati si cu bebe, ne-am straduit sa nu se simta neglijat si am reusit. Iar tati e si mai cuminteCat despre lasatul lui bebe singur
printisorul Robin, cred ca tati e tare mandru ca-i seamana, zic eu..BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
puiul meu doarme de 3 ore !!! nu-mi vine sa cred !!! deci pana la urma pt colici functioneaza si ...nimic !!![]()
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Oare ce-o fi facand Vladi[b/] cu Floricica al ei? Abia astept sa revina si ea...si [b]Oana[b/]... Si[b]Gabi[b/], pe unde o umbla?
[b]andira, imi pare rau ca te confrunti iar cu problemute cu Nati dar tin pumnii sa fie totul bine
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..